Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pár řádků ...

04. 07. 2006
8
0
2872

... pro můj ekvivalent ...

Ještě jsem kouskem bytí v čase co k prvnímu dni jarnímu utíkal tryskem zadýchal se snad rozvzpomněl se na zimu co se tak vlekla závějemi miláčku je mi trošku tklivo ještě jsem kouskem bytí v ději co jsme si spolu kreslili po touze voněl po naději snad rozvzpomněl se na chvíli co z mrtvých vstala - právě je mi miláčku zase trošku tklivo ještě jsem bytím blízko tebe ač vzdálená ti napořád v sněhových vločkách nezazebe když spadnou s létem - moudrý řád co tiší žár a touhu tiší miláčku slyšíš - tklivo je mi ještě jsem trošku omámená mám paměť jako kořeny má lásko, nic to neznamená bůh třímá plánem stvoření co bezpochyby je nám bližší a přesto je mi tklivo slyšíš ...?
blbjenka
07. 07. 2006
Dát tip
to máš eště dobrý, mi říkali Milenko, protože si mě pletli s mou sestrou... :) ale do básničky by to chtělo něco ... něco... já newim, prostě něco spešl :))

no, je fakt, že svému miláčkovi budu říkat "milu" od slova "milunek" protože mi jako malé říkali "milunko" - to když mě milovali ... no ale řekni, jak by to v básni vypadalo... :)))

Markel
05. 07. 2006
Dát tip
Líbí moc a miláček mi nevadí, měli bychom dávat prostror starým možná zprofanoaným slovům a dávat jim jinou, lepší nápň -T

blbjenka
28. 06. 2006
Dát tip
kvalita. bezpochyby. ačkoli nemám ráda oslovení miláčku. připomíná táhnoucí se sliz... i když asi jenom mi :o) ale mohla bys třeba vymyslet nějaký originálnější oslovení... propříště... co? :o)

Háber
27. 06. 2006
Dát tip
t klivá

Petrusha
27. 06. 2006
Dát tip
čas, vnútorná kulisa? ku komu sa nelísa? a s kýmže sa nepári hľadiac príkro do tvárí?

Norsko 1
27. 06. 2006
Dát tip
Já ti nevím ..., první sloka se mi líbí, pak je to takové až roztříštěné, těžko se hledá rytmus, který autor zamýšlel, a to BEZPOCHYBY a tak ... mi tam nesedí. Tož tak, čau :-)

ide tečie rúti sa čas - vnútorná kulisa všetkých túžob nášho bytia lásky plynú duše sýtia vraj s dorazom na talent vtedy moj ekvivalent

Petrusha
27. 06. 2006
Dát tip
ekvivalent? a to ide? :) *

uhodnu, který: R O Z V Z P O M N Ě L !!! :)))))))

tak jsem ráda :))) a díky moc za *

přestaň ten výraz tolik obdivovat - já vím, jak moc se ti taky líbíííííííí :)))))))!!!!!!! - máme prostě stejný vkus!!! - to je prima, ne???

ani nevíš, jakou mám radost, že ti přijde stejně bohovské, jako mně!!!!!!!!!!!! .... :))))))))

jenyk: že?!?! - krásnééééé .... :)))

snazzy
26. 06. 2006
Dát tip
něžné! "miláčku slyšíš - tklivo je mi" to se mi opravdu moc líbí... A vůbec celá báseň*

Nickyx
26. 06. 2006
Dát tip
jako bych něco takového už četl :) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru