Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Un ami?

20. 07. 2006
8
0
2284
Francois pro tebe pár řádků před usnutím: Předešlou půlnocí se v tichu probírám vážně je príma mít pár přátel k spolehnutí vážně je príma žít a přitom nebýt sám Francois povídej kdo ulamuje křídla nesmělým cherubům když schází jedna z cest ještě se neztrácím krev dosud nevystydla ještě se nevracím mám chuť se nechat vést Francois cokoliv se zrodí v mysli boží má nárok na život byť absurdním se zdá myšlenka jediná i galaxii stvoří myšlenka nevinná kdo neví - nechť se ptá Francois podívej co slov sem napadalo z bezbarvých nápadů mám barev plnou skrýš přemýšlím potichu co se to vlastně stalo přemýšlím o hříchu ty jediný to víš
Robinia
25. 07. 2006
Dát tip
moc hezké t

malykuba01
24. 07. 2006
Dát tip
moc hezké*

Dickers
24. 07. 2006
Dát tip
Je to nádherný a děkuji za krásné počtení- líbíí***

Jagara, jagara - cožpak každý tvůj výklad poetických řádků musí končit v postýlce? Omlouvá Tě ale, že jde o téměř osobní dopis, obsah kterého znám jen já a jeho příjemce. Tož tak .... přesto: Ouo vadis, příteli? ... :)))

hmmm...díky :)))

stenos
21. 07. 2006
Dát tip
Tvoje,tvůj rukopis...líbí.

Bezinka
21. 07. 2006
Dát tip
čisté a jasné... a taky pěkné : t*

:))) - ty jsi ale číslo, Nickyx ... dík!

Nickyx
20. 07. 2006
Dát tip
ano...ja nevim, ja tusim hehe...(pardon jestli jsem to prilis odlehcil) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru