Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ochechulí chlácholení

29. 03. 2001
17
0
2586
Autor
bříško

Och och och :)

Pročpak ti očka v slzách plují? na tvářích solné chodníčky... Nebreeeeč - zavolám Ochechuli Žbluňk! a už leze z vaničky. Malinké zvíře - suchovodní na drobných tlapkách blány má podá pastelky... Vem je od ní v barvičkách utopí se tma Uteče z duše všechno černé "toutej! vrrmmm - to je autíško" zvířátko hloupoučké - však věrné vlhce se stulí na bříško. Čumáčkem něžně uchlácholí "chlá chlá chlá" šeptá potichu v chviličce zmizí vše co bolí a je ti zase do smíchu!

Aki
25. 02. 2002
Dát tip
bříško... ta je prostě... kouzelná.... :o)*

alina
16. 05. 2001
Dát tip
jenom jedno avíízko!!! Aby se nám to tu ještě víc rozochechulilo :o)))

Merleyn
18. 04. 2001
Dát tip
Kláááásné chlácholení plo kamaládku, pllsk * ☼☼☼

pampelin
08. 04. 2001
Dát tip
jak mám udělat velkou hvězdičku...?:-)

rire
04. 04. 2001
Dát tip
:) ja s~em s~i na tom sislani z~lomil jaz~ik :)))))))) **************! :)

papouch
04. 04. 2001
Dát tip
Ťachn! Tadytu pastelku co držím v zobáku =====> jste nechali ležet pod postelí :-) píp

Erendis
04. 04. 2001
Dát tip
:)))))))))))))))))))))))))) Já sem malý dítě a složitý mi to nepřipadá...naopak je to moc klášný...a kdyby se některá z přítomných ochechulí chtěla stavit u nás... tak bude moc vítána

suva
02. 04. 2001
Dát tip
žjůva, tady se najednou ale ochechulilo :c))

Aura
02. 04. 2001
Dát tip
jen tu ochechulku naklonovat a položit každému na bříško, to by bylo smíchu :-)

Wiki
01. 04. 2001
Dát tip
:-D))))))))))))))))))))))))))))))

Bacil
30. 03. 2001
Dát tip
Někdo chlastá někdo hulí lepší je mít ochechuli polochtá a pobaví nemá vlivy na zdraví

ulita
30. 03. 2001
Dát tip
tak nějak, Bacile!

rire
30. 03. 2001
Dát tip
bacilku, to je kouzelnyyyyy :))))))))))))))) tip i pro tebe :)*

Amicta_sole
30. 03. 2001
Dát tip
Bacííílku .o) Má vlivy na zdraví, jenomže doblýýý :o) Alinko, nevím, co ti na to poví bříško, ale já myslím, že když už vidíš, jak se o och och ochechuli budeš starat, tak že ji vlastně dávno máš... koukej se rozhlídnout kolem sebe... a určitě mrkni do vany nebo umyvadla... možná tam už šplouchá... jůů, budeš muset vytírat... Tak všechno nejlepší, že by ti pšiťapkala k narozeninám...? Jo, vona vochechule se moc neodkopává, ona spíš odkApává... :o)

Bříza
30. 03. 2001
Dát tip
ochechulí chlácholení pro někoho prostě není suchovodní pastelky nejsou prostě pro velký z vany vedou po koberci mokré stopy, z kterých velcí maj husinu po těle (končí u Tvé postele...) :c)

ochechule
30. 03. 2001
Dát tip
ŽBLUŇK jůůůůůůůůůů ochochochochochoch....tady se o mě píšou básničky.... to je žďabilnííííí:o)))) Aužiško - nebooooj já jsem tlošičku vlhké a hloupé ale ulčitě bych ti neublížila....možná pocákala...ale co je pšíjemnější než bejt pocákanej žejo?...no snad leda bejt moklej až za ušima:o)))ochochoch aminko, taminko - ochochoch....a máte doma nějaký balevný chaluhy?....jůůůůů já vás mám ládo....vrrrmmmmmmm....mlask.... vlhkoušká pusinka na čelíčka .... tak...a nás ochechulí je docela hodně....tak dejte tšeba do vaničky tlochu...cááááák...chaluh....a vona se vám na to nějaká pšichomejtne....a pak když na ní budete tak klásně hodný jak alinka píše....cáááák...tak ...my jsme stlašně vjelný zvížáka....jenom tlochu hloupý....cáááák...ale všichni nemůžou bejt chytlí jako ládio:o))) Amííííííííííííííí máááám tě ládo...ty nám lozumííííš - mlask ňuf! plomiiiiň...poď budeme se honit za moklim lučníkem....jůůůůůů to je eglaceeeee.... už ti nalostly ty bláníšky? ukááá? ještě požád ne? jejky jejky...tak dneska budeš spát zase ve vaničce...nebooooj...však oni ti nalostoooou.... Bžíííí můžu si vlést k tobě.... no jo...šem vlký a voním po moži ale ňuf mlask ...já tě mám rádo a budu ti tu hezky hžáááát....jako v plalese...vlhkouško a teplouško...cák seš mi sympatické zvíže...bleeee ty tu máš sucho...nebooooj...to še šplaví...tady nalejeme kyblíček vodičky...tááááák....tlochu libišek...chaluhová výzdobička....tááááák...mňam...vrrmmmm a už hotovííííí:o) doblí to je:o))))

alina
30. 03. 2001
Dát tip
:o)))))))

Amicta_sole
30. 03. 2001
Dát tip
egli egli egli... :o)) bláníšky žikáš...? Nojo, mlask, cááák, budou, to víš že jo... ale vanišku ne, tu nemam... asi na sebe budu muset pres noc nechat pustenou splchu, ale to je taky bžunda, ona se ta hadice požád lůzně kloutí a tancuje, cááák... egli egli... co to ... poškéééj, do postýlky...? Ale.. žbluňch... no tak teda jo... tak já si taky dojdu plo kyblíšek... tak veeelikej? Jojo, už běžííím... Je, hele ... musliska... :o) ňuf, jsi malej moklej pokládešek, ta je klááášnáá... no tak ne, tak je žďabilní a žůůůvová :o)))

Aura
29. 03. 2001
Dát tip
vím, že tohle má někoho utěšit, ale já bych asi bříšku dala do čumáčku když brečím, tak vždy na 7 západů, bojím se ochechule :)

Aura
29. 03. 2001
Dát tip
ale stejně tip, protože mi je líto, že jsem ti rozbila čumáček, jen proto, že jsi nevědělo, že právě teď chci být smutná

Vojtek
29. 03. 2001
Dát tip
Bříško pro děti se mi to zdá zbytečně složité......ale je to krása...tip

Pája
29. 03. 2001
Dát tip
;-) *

rire
29. 03. 2001
Dát tip
juuuuuuuuuuuuu * :)
~*~ chlaa chlaa chrrr chrrr :) mmm

rire
29. 03. 2001
Dát tip
dekujuuu :) to si prilepim na celo a budu cist pokazde, kdyz to bude potreba :)))))))

ulita
29. 03. 2001
Dát tip
pro děti těžké a pro mě přeslazené - což neznamená, že je to špatné:))

Albireo
29. 03. 2001
Dát tip
Viz Vojtek

Amicta_sole
29. 03. 2001
Dát tip
Jůůů, ochechulení.... :o))) Tak jo, deme se cáááchat... :o))) Vojtku, tohle že je složité pro děti...? Víš, já mám pocit, že ty děti nějak moc podceňujete... A navíc, mám asi táááákovejhle pocit, že to smutný dítě, pro který to tady je, už si kreslí s ochechulema obláázky (jenom doufám, že maj vodní pastelky) Aura: Bříšku naštěstí těžko rozbiješ čumáček, když žádnej nemá (jsi hloupoušký zvíííže, vždyť to je jenom bříško :o) ) A ochechule se určitě nebooj, copak tě může lekat roztomilý stvořeníško s pastelkama...? :o) *! ;o)

Skleboun
29. 03. 2001
Dát tip
uaaaaaa (to je vrchol obdivu :)) usinam... spokojene :)) tip

Wopi
29. 03. 2001
Dát tip
Jo, potěšilo dítě ve mně. :-))) tip

Astalavista
29. 03. 2001
Dát tip
!*

alina
29. 03. 2001
Dát tip
....ježííííííš!!! Já chci ochechulku!! Jednu. Malilinkatou. Budu jí hýčkat a rozmazlovat. Budu jí číst pohádky před spaním. A přikrývat jí peřinkou, když se odkope! Až jí někdo potkáte, určitě mi zavolejte!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru