Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ICQ

26. 09. 2006
5
1
2472
Autor
Jolana19
Dole v pravém rohu se ukázala malá obálka, malý nenápadný žlutý obdelník. Kdyby tak všechno v životě mělo pevné strany a barvy, ale ono se to mění pořád, neustále, vždy když si jeden navykne na určitý pevný rytmus, frnk změna. Tak kdopak se to ozval ze známých neznámých? Jolana!? To zase bude lavina, ona prostě neumí říct jedno dvě slova, kterým by to všechno vystihla, popsala. Ta musí neustále popisovat co se zase stalo, jako by byla jediná na světě, kdo má nějaký problém, splín či jiný emoce. Ta už mě nemůže ničím překvapit, no co to bylo naposled. Už si vzpomínám Pendolíno, a hned potom přednáška o vztazích mezi mužem a ženou, taky o Pravdě a Upřímnosti. Sama o sobě říká, že ji jednou zabiju, minimálně virtuálně. No uvidíme co to bude dnes, které z jejich dětí mělo jaký problém, případně co provedl pes.
Klik
 
Mohl bys mi nalakovat nehty, na rukách i na nohách? Nějak to nezvládám? Díky Jolana
 
 
Vážně ji jednou zabiju a nejen virtuálně.
 
 

1 názor

pété
05. 02. 2007
Dát tip
tohle je milé, všedně milé....

Nickyx
04. 10. 2006
Dát tip
:)

zvedavec
01. 10. 2006
Dát tip
ozaj, zaujímavá sebareflexia z Tvojej strany :)

zvedavec
01. 10. 2006
Dát tip
chápem :) asi je to predsa len priateľ, ktorý o teba naozaj stojí :)

Jolana19
30. 09. 2006
Dát tip
Ivo nechci Tě ranit, ale nejde o kamarádku, to vím naprosto jistě, dokonce ani o kamaráda, k danému tématu se dodnes nevyjádřil. Takže není přítel a já doufám, že ani nepřítel. Je to můj přístav, místo kam se chodím schovávat a kam chodím brečet a stěžovat si na život. Ten člověk odnesl celou dobu, kdy zemřel Venda, i dobu před tím, je to poněkud zvláštní vztah, mám ho ráda, ale nemiluju ho, jak s oblibou sama říkám, občas se zapomenu a snažím se ho vychovávat a pak si s hrůzou uvědomím, že je jen o kousek mladší než já, skoro stejně starý jako bratr, který taky umřel. Víš, bojím se o něj, že se taky někde zabije a já se to ani nedozvím, proč taky, jsem cizí, má svoji rodinu, svůj život. Já jsem jenom omyl, který se mu povedl a který mu zůstal a bohužel si na něj zvykl, tak se snažím odvyknout, kruté, tvrdé, nutné. Jedno je jistý, zatím žije. Dlužím mi omluvu i odpuštění. Nespočítám ani kolikrát jsem mu napsala:"Napiš mi NEPIŠ a já Tě poslechnu" nikdy to neudělal. Vypadá to, fakt docela zvláštně, bohužel o sobě víme i v reálu, jednou za nějakou dobu se i vidíme, nemluvíme spolu. Nikdy jsem netušila, že to bude tak těžký

Ivo Koivo
30. 09. 2006
Dát tip
pěkný pohled na sebe zvenčí, představuji si Tě, jak létáš nad počítačem své kamarádky*

Oldjerry
27. 09. 2006
Dát tip
Ale dobrý, poškádlil, naletěla. Mám rád tvou tvorbu...a mám tě v obl.

Jolana19
27. 09. 2006
Dát tip
já jen že tak moc vysoko jsem zase nemyslela, jo

Jolana19
27. 09. 2006
Dát tip
Jestli já spíš nebudu jedna z jejich sester, ty přece přežily zánik toho světa a žijí dodnes.

Oldjerry
27. 09. 2006
Dát tip
Já nejsem pan redaktor. Dočetl jsem dokonce do konce. Ani jedna pravopisná chyba. Snad jen : Íris - někdo, kdo je zobrazován..., ale to bych bez tvé ironie přehlédl.

Jolana19
27. 09. 2006
Dát tip
jo Jerry jen tak mezi námi, pročítáš co jsem napsala o iris, tak to dočti do konce, díky

rainman
27. 09. 2006
Dát tip
:-))

Oldjerry
27. 09. 2006
Dát tip
Ona to taky byla doba, kdy mě bylo dvanáct...sorry

Jolana19
27. 09. 2006
Dát tip
jerry, aniž bych tím cokoli sledovala, prostě patřím do doby, kdy značka prezervativů nevyskočí na netu ve vyhledávači

Oldjerry
26. 09. 2006
Dát tip
Vysoko myslíš - Íris...Ale ...Pozor : iris byla též značka prezervativů - aniž bych tím něco myslil a cokoli sledoval. Příběh sám je taková laskavá anekdota - pohled na sebe sama a to dost kritický. Líbí, ale ta pointa je malinko mělká.

Jolana19
26. 09. 2006
Dát tip
iris? - kosatec iris? - Integrovaný regionální informační systém iris? - clona u Hvězdné brány iris? - taky jeden hotel nebo jméno psa ale pokud snad by to byla Íris, tak dík Íris - latinsky Iris, dcera mořského boha Thaumanta a Elektry, bohyně duhy. Duha - něco nádherného co spojuje nebe se zemí, poselkyně bohů, někdo kdo prostě oznamuje příkazy bohů a má rád fantazii, případně občas popíchne? Íris - někdo kdo je zobrazován jako krásná dívka s hlasatelskou berlou a džbánem, v němž přináší vodu mrakům. Jestli já spíš nebudu jedna z jejich sester, ty přece přežily zánik toho světa a žijí dodnes. Takže pane redaktore, co to mělo být? Prosím o vysvětlení

jaza
26. 09. 2006
Dát tip
iris

Docela vtipné :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru