Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odišiel si

17. 02. 2007
2
10
1300
Autor
evalota47

vzpomínky....


Bol si mojím svetom,
teraz len tichou spomienkou,
mojou láskou,
nezábudnutělnou.
Odišiel si navždy...
tmavou nocou
a nechal si ma so srdcom rozodraným.

10 názorů

evalota47
27. 06. 2011
Dát tip
sentimentální vzpomínka na lásku,která odešla na věčnost...

srozumeni
27. 06. 2011
Dát tip
Mně se Tvá vzpomínka líbí..*

evalota47
19. 02. 2007
Dát tip
chlapci přece se nebudete hádat kvůli sentimentální staré dámě.asi jsem to tu vůbec neměla dávat,ale to je vedlejší.je to tu vlastně proto abych se dozvěděla případně také něco o sobě.A vůbec se na nikoho nezlobím.Hlubší kritika není nikdy na škodu i když tohle do ní možná nepatří.ale i tak díky..už jen za to,že jsem vám stála za povšimnutí.

OOOOOMLUVUJI SE TI OOOO VELIKÝ, mé zkusky se tvým dálům nikdy nevyrovnají - protože nechci,nebudu tě napadat, kdysi jsme spolu komunikovali docela obstojně na přátelské úrovni - asi nevzpomínáš, ale to sem nepatří. Přeji ti hodně úspěchů a autorce se omlouvám za mé duše vylití

Dero
18. 02. 2007
Dát tip
Souhlasím s tím, že každé dílo si najde svého čtenáře. Dokonce to tu i píšu, že rozumím té niternosti. To nic nemění na faktu, že toto dílo je literárně slabé a v záplavě stovek jemu podobných i nudné. Tím nechci zraňovat autorku. Jen jí předkládám ke zvážení, jestli opravdu chce hlubší kritiku ke svým pocitům, které však nezaujatého čtenáře, který autorku nezná, nemohou zajímat, jsou-li podány takovou okoukanou formou. A prosím, nesnaž se argumentovat tím, že lidé jsou různí a třeba se to ostatním bude líbit. Líbí se to Tobě, prima, to beru, ale nenapadej přitom můj názor a nezesměšňuj mě. Pokud budeš chtít argumentovat vůči mým slovům zde, máš prostor. Pokud budeš chtít zacházet do osobní roviny, nemám zájem.

hm, jak tak koukam Dero zase perlí, a pak jednoho dne se najde pár lidí, kteří píší podobně ,,nudně,, a ,,prázdně,, jako ty a řeknou ti - Nám se to líbí, každý autor si najde své čtenáře a každý čtenář má svého autora. Píši podobně, poslouchám jak je to slabé ee a nevhodné, ale pak se zasvitne a najde se duše, která mi porozumí. Cožpak je to fakt tak těžké, předpokládám, že ne všichni básníci a literáti vůbec, byli ve své době pochopeni, nebo alespoň některá jejich díla. A pak se z nich stali uznávaní buřiči a bořiči mýtů o kladech a pravidlech literárních děl.... TIP

krempi
18. 02. 2007
Dát tip
kasli nato dajak bolo dajak bude a co sa diela tyka ee

berg
18. 02. 2007
Dát tip
Smutek v duši = báseň? Takhle to bohužel nefunguje, promiň.

SENIOR
18. 02. 2007
Dát tip
Nehodnoceno.

Dero
18. 02. 2007
Dát tip
V pořádku, ale nestůj o hlubší kritiku. Někdo by Ti ji totiž mohl poskytnout bez ohledu na niternost toho, z čeho se tu vypisuješ. Literárně to je slabé.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru