Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

za chvíli

01. 04. 2007
5
41
2033
Autor
leenai

41 názorů

leenai
31. 05. 2007
Dát tip
=) třeba se jednou zlepším naděje umírá poslední..

jak bych to jen...nenacházím k tvým dílům zatím cesstu, třeba se to jednou zlepší :)

leenai
18. 04. 2007
Dát tip
zástupy fanynek šílí.. :)))

Senyoryta
18. 04. 2007
Dát tip
a já chci za muže tebe dost OSTREJ krytiku!!!! T!

leenai
12. 04. 2007
Dát tip
.> myslím, že prozrazení se bát nemusí byla to hříčka, od začátku.. tak vtipně mi báseň ještě nikdo nekritizoval ;)) jsem se u toho všeho smála, zkus to brát tak ;)) děkuju, že ses zastavilo (jako rod "Nic")

.
12. 04. 2007
Dát tip
D.o. kritik se natolik bojí prozrazení jeho duševní nevyspělosti, že je neustále s koltem v ruce .. ) mi připadne

leenai
06. 04. 2007
Dát tip
ajé.. sorry, já sem si tim nebyla jistá =))

esi já, tak potěšila... su mořská kobylka :o)

leenai
06. 04. 2007
Dát tip
děkuju, potěšil jsi =))

není to veledílo ale není to vůbec žádná hrůza, je to fajn - myslím že většinou jen autor sám může posoudit jak se mu povedlo zachytit co chtěl - popřípadě ti, komu to autor dovolí... mně se líbí moc tohle: snít se má za zády dnům aby se nevzbudily... :o)

leenai
04. 04. 2007
Dát tip
aneb jak by řekl klasik: jestli je tohle poezie, tak já jsem krocaní prdel

jt
04. 04. 2007
Dát tip
líbí se mi druhej veršík - jinak na mě nijak nezapůsobila .. :-/

leenai
03. 04. 2007
Dát tip
:))))))) chicht

dee-dead
03. 04. 2007
Dát tip
Dílo mně nijak zvlášť nezaujalo, pravda, ale ty Vaše komentáře, ty mi daly co proto a za to alespoň malá * :))) Kurňa, lidi, mějte se rádi:)))

leenai
02. 04. 2007
Dát tip
milý pane exhibicionisto, jestli nejste schopen charakterizovat mne, či mou tvorbu - na tom asi podle vás nesejde, poněvadž, jak si můžete povšimnout, o literaturu samotnou ve vašich dalších příspěvcích už dávno nejde - jinak než spojováním s lidmi nebo skupinami lidí, kteří v tomto přirovnání pak mají působit jako urážka, nebo řekněme zařazení do okolí, které vám skýtá možnost stavět se do pozice přehlíživého inteligenta, pak asi není v čem pokračovat, protože taková kritika je ryze nekonstruktivní a ničemu nenapomáhá, maximálně tak vašemu pocitu výjimečnosti.. pokud máte nějakých dalších literárních výtek, ráda je s vámi proberu.. vytkněte mi formální nedokonalost, obsahovou omezenost (o kterou se tedy s vámi pohádám :) ), ale nevytýkejte mi, že ve vašich očích působím jako zemědělec, protože takové výroky minou se účinkem, k srdci si je nevezmu, protože je jako kritiku necítím, ani cítit nemohu. A z vašich/potažmo mých, ačkoli to je celkem nerealizovatelné- představ o romantice/poetice se mi tak trochu zvedá kufr, pane. Nejste vy nějaký argentinský scénárista?

leenai
02. 04. 2007
Dát tip
pane kritiku, ještě před pár reakcemi byla jsem to zlotřilou nactiutrhovatelkou nebohých obyvatel periferií, což jste také řádně rozebral, ačkoli se tématu váš výklad týkal snad pouze synonymickou podobností slov, a najednou se sám vyjadřujete o zemědělcích jako o cházce nehodné vašeho zájmu, zatímco ani oni si nezaslouží žádné pohrdání, pramenící v pouhé úzkoprsosti, či v předsudcích. I kdybych jedním z nich byla, kde berete tu jistotu, že bych se nemohla zajímat o literaturu, popřípadě nějakou tvořit? A odpověď, že ve výše uvedeném díle, si prosím ponechte pro sebe. O mé představě světa poezie nutno se raději nevyjadřovat, neb je, stejně jako já, ještě ve vývinu. Ovšem čeho jsem si vědoma, je, že vaše první kritika do něj nepatří, naopak, spíše se opírá o spletité uličky provokace a to plnou měrou, takže mé reakce snad jsou opodstatněné, i když unáhlené. Mám-li se k vám vyjadřovat přesně a jasně, pak vězte, že sochu vám postavím na truc a na trus. :-P

Zuzulinka
02. 04. 2007
Dát tip
když nemáš hrubku v životě....pak je to dobrý...a ostny nám připominají život...takže já mám pichlavce ráda:-) pěkný den

Zuzulinka
02. 04. 2007
Dát tip
hele kritiku, líbí se mi tvůj způsob vyjadřování, jakkoli je nemilostrný...podobá se životu...poklona:-)

leenai
02. 04. 2007
Dát tip
Zuzu - přílišné osobnosti jsem si vědoma už odpočátku a vím, že škodí; poslední dobou ze mě ale neleze nic jiného a ke všemu si to hřeju na srdci, tak snad malá omluva, ono bude zase líp :)) děkuji :)

Zuzulinka
02. 04. 2007
Dát tip
já si teda dovolím oponovat kritiku, káva mi teda chutná jen hořká bez cukru a s trochou mléka líbí se mi začátek pak to upadá tím hozením do příličné osobnosti já nevím, možná zkusit to napsat v třetí osobě..o někom...dalo by to tomu správný podtón každopádně patří k lepším tady*

leenai
01. 04. 2007
Dát tip
pane "kritiku", rozbil jste nám váhu negaci jsme brali v šestém ročníku, zkušenost vpravdě mlhavá, však stejně dá se oživit, napravím.. polomáčenou nesmím, je v tom čokoláda, postavím vám sochu, meziřádkovou a bez poetiky, bude kloboučníkem rysů ztrhaná, a tak se předem omlouvám, cimrman mě nakazil a nakonec vám tu písanku koupím, i slabikář aby byl pokoj

.
01. 04. 2007
Dát tip
DOK - .. sám píšeš básně __ naše životy jsou kombinace životů jiných -

leenai
01. 04. 2007
Dát tip
.> ajo.. rdím se a stydím.. tak jak?

.
01. 04. 2007
Dát tip
nee to je malta :)

leenai
01. 04. 2007
Dát tip
pane "dost ostrý kritiku", nevím, co je na tomhle hlubšího.. jestli si myslíš, že pouhým blábolením pod každým z řádků vytvoříš smysluplnou reakci a že ještě musí být plná negace, tak jsi na omylu! Když už si chceš z někoho dělat srandu, měl bys začít na vlastním písečku, víš? jestli si toužíš na mých dílech vybíjet zlost, že tebe zrovna nikdo nečte, tak zase vodjeď, jo?! když se na to kouknu, tak ses snad nestrefil ani v jednom bodě.. že mě nechápeš je jenom důkaz tvé přízemnosti a absolutní ignorace všeho básnického, to je snad patrné na první pohled každému. Podívala jsem se a jsi tu dost nový.. nevím, co máš už všechno za sebou, ale já píšu už několik let a ze zkušeností vím, že takové napadání je jenom projev závisti. Pokud ti dělá problém zamyslet se nad tím, co se snažím sdělit světu, zkus si to přeslabikovat ještě jednou, ano? a když ani to nepomůže, tak je mi líto, ale měl by ses trochu uklidnit a pokusit se přečíst si něco pro tebe vhodnějšího, třeba písanku. tvůj pseudovědecký rozbor mě dost uráží, snažím se tu o sofistikovanou poezii! nic, co by se tě týkalo..

Fairiella
01. 04. 2007
Dát tip
dle mě docela pěkné *

Baziliška
01. 04. 2007
Dát tip
dobrý

leenai
01. 04. 2007
Dát tip
jako vápno, voda, písek a míchat, míchat, míchat... ?

.
01. 04. 2007
Dát tip
spíš takový betonový ..

leenai
01. 04. 2007
Dát tip
proč ne? zdá se ti konec vytržený?

.
01. 04. 2007
Dát tip
proč to takhle vraždit na konci ..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru