Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jít dál

11. 06. 2007
2
9
1539
Autor
FunThomas

Vážně to chceš?

Tečou mi slzy,
mohli jsme jít dál,
na rozchod je brzy.

Co bylo špatně?
Moc mě to mrzí.


-Ať už to bylo cokoli.

9 názorů

ok, aspoň do budúcnosti;)

FunThomas
22. 02. 2008
Dát tip
nene, nebudem nič měnit... - na to nemám nervy =)

nie, ale jemnejší odtieň oboch...nie iné farby, len nie také, čo by sa až takto bili...:/

FunThomas
22. 02. 2008
Dát tip
ne... všechny dílka mám takové šedivé.. tak proč ne trošku výrazné barvy...? :)

pekné...len tie farby trocha príliš bijú do očí...mal si zvoliť jemnejšie odtiene (nechceš to ešte zmeniť?) ;) *

*T* za cit:o)

FunThomas
12. 06. 2007
Dát tip
ju, díky za kritiku... No, ona zrovna tahle báseň je dost o ničem... myslím že mám pár lepších.. (např. Sadista), jn, vím že přesně takovýchhle básniček je písmák plný.... Občas napíšu i něco jiného - jenže já nepíšu básně proto, abych psal básně, ale protože prostě hodím svoje myšlenky na papír.. (což dělá asi hodně lidí...) proto vznikají tyhle stereotypní básničky-klišé... Každopádně dík za kritiky...

Natasha_
12. 06. 2007
Dát tip
Inu, přečetla jsem asi 6 textů. V podstatě mě těší Tvoje důvěra, se kterou se na mě obracíš - ale bohužel Tě asi moc nepotěším. Pro člověka, který čte básničky (a nejen básničky na internetu) je to další zaměnitelné láskovací vzdychání s obdobnými kulisami (princezny, růže, trny, slzy, křídla, andělé atd., Písmák je toho plný). Tím se nevysmívám opravdovosti Tvých citů nebo skutečnosti Tvého smutku, ale tím určuju, jaká kvalita textu to je - jsou to texty-terapie, deníčkové výkřiky, které lidem, kteří Tě neznají, mnoho neřeknou. Literárně zajímavé to zatím stále není - napadají Tě jednoduché rýmy, obvyklé obraty. Čteš taky básně? Co třeba Oldřich Mikulášek? To je srozumitelná, půvabná milostná lyrika. Je třeba se učit čtením - abys pochopil, že o lásce lze mluvit i jinými slovy než slovy nejběžnějšími.

damaxy
11. 06. 2007
Dát tip
ano asi je to tak lepsie .... aj pre mna

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru