Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O labutích a tak vůbec

Výběr: Honzyk, Print
19. 06. 2007
6
15
1580
Autor
Pirka

.. včera si p. doplnila hladinu hořčíku ..

Alternativně k alternativám

poslouchám proud

a bušení ve své hlavě

na žluté lince undergroundu

 

A dál a výš na nebe promítám

labutě rozkvetlé z vlastních rukou

Skrz město jejich peřím přelétám

skrz vesmír zázračně vzácných lidí

 

K neuvěření smířená

s nicotou, s bolestí

i se vším, co ještě přijít má

přijímající bezvýhradně

 

.. s vírou, že všechny počty vyjdou správně

.. s vírou, co objímá mě útěšně jak matka

.. s podivnou vírou, které se asi říká

Láska.


15 názorů

(závorka)
20. 06. 2007
Dát tip
jo, ale jo (líbí) T

Print
20. 06. 2007
Dát tip
Honzyku díky za avi! Autore, díky za tak hezkou věc*!

nonamebeast
19. 06. 2007
Dát tip
o labutích a tak vůbec..prostě skvělé...dávám tipp.

Honzyk
19. 06. 2007
Dát tip
:)))).... jo, kour z travy a listi na podzim....nadhera....

Pirka
19. 06. 2007
Dát tip
Jam --- člověk je chvilku pozitivní - a takhle to schytá .. leč zní to konstruktivně, to se musí nechat - vďaka Hon --- Ráno jsem si ho koupila v lékárně. Věřím mu. Kouř, já kouř z mokré trávy .. a nejspokojenější jsem, když ho mám ve vlasech, ale myslím, že ani tohle není zvrácené. A co projetá jak prostitutka? .. málo auentické?;)

Honzyk
19. 06. 2007
Dát tip
...Ok, heslo dne mame horcik...aole mne teda ten ostropestrec chutna, sem asi zvracenej neboi co nejak chutove....treba vis, co miluju ? Kdyz delaj ty pruhy , teda prechody na silnici, tak si tram stoupnu a cucham to...a koukam, jak na tu bolavou silnici, projetou jak devka, pardon, pokladaj ty chlapi to bilo, a cucham a cucham...jak idiot:))

Pirka
19. 06. 2007
Dát tip
To se občas stává i v lepších rodinách, ale pak se to raději zavře do skříně a mlčky přechází; jen za obzvlášť temných nocí to mívá tendence vylízat - a drápat ti to hlavu zevnitř. Ostropestřec je prospěšnej, ale dost hnusnej - o Žižkově pak platí opak a hořčík ti mimo jiné zvedne náladu, psali v časopise.

Honzyk
19. 06. 2007
Dát tip
...a este dvakrat...))) ja teda mam ty vobchody, i kdyz lidi nad tim vohrnujou nos, rad, tady na Zizkove, kde do sebe lidi cpou furt ty bucky a pivo leje se proudem, country lifer a ZDRAVOU VYZIOVU... a bylo mi nejak blbe, protoze musim brat pravidelne prasky a skoro nezeru...ja jsem mel s jidlem dycky problem, uz jako malej...a v tech kseftech mne teda zase dali na uklidneni zaludku a posileni imunity ostropestrec, bylinky, za pade...mam je uz tri tejdny, a bere se dvacet kapek 2x denne...a fakty ze v tech vedrech zabiraj...:)

Pirka
19. 06. 2007
Dát tip
Taky nejsem indiánka, ale netvrdím, že je to příčina; jenom semínka, je to zvláštní, ale jenom semínka.

Pirka
19. 06. 2007
Dát tip
Taky nejsem indiánka, ale netvrdím, že je to příčina; jenom semínka, je to zvláštní, ale jenom semínka.

Honzyk
19. 06. 2007
Dát tip
nekteri proto, ze jim srandovni toto pripada...my si se strejcem nekdy onikame, a to je teprva prdel....jinak problemy s egem jiste mam, jako kazdej, kdo ne, lze a zapira, ale kazdyho vec..)))...takze dyne...hm hm....:DD

Pirka
19. 06. 2007
Dát tip
dob --- dik Hon --- marně se snažím uvědomit si, kdy mi naposled někdo řek něco takhle hezkého. Děkuji:)) Dýňová semínka .. p. totiž v podstatě alkohol nepije - a když, tak pije rum .. Proč jenom o sobě lidé mluví ve třetích osobách? Protože jsou indiáni, nebo že mají problémy s egem ..?

Honzyk
19. 06. 2007
Dát tip
...ten text je tak krasne "plynule pozitivni"....ze ani slovo "laska", krasny, ale, jak rikaj i cestinari odporne "naduzivany", tady organicky z predchazejicich slov vytece jak z usti pstruziho potoka...prave jsem se pred chvili probudil, dekuju za tak krasny uvitani...!!!)*** dovolim si avi p.s. cim doplnen horcik? Take mel by honzyk zajem o stopove prvky...asi pivko..?...))D

jo, hezké, líbí ;) t*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru