Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Směju se..

25. 08. 2007
0
44
2504

Pro všechny blbce.. oni už to poznají.. vlastně nepoznají..

Ha ha ha,

ha ha,

ha ha ha.

 

Ráda se vám směju..


44 názorů

To je v poradku, jebe mi to taky.... neustale:)

Směju se i sama sobě:) Takže vítej v klubu:)

Tak ty se mi směješ?????! Pusu Sarlota.Alli

Jasný, to je mezi náma... Už tak jsem dnes dost unavená a možná jednám unáhleně.. Třeba bych jindy reagovala jinak.. The end.

tristes
26. 08. 2007
Dát tip
ježiš já ti přece nic nevyčítám ani tak něco holt sem moc nepročítala ty diskuze, myslela sem že ta ironie je v díle. a když je v odpovědi pro ay´le, tak to se mnou nic nemá a hele..zastávám nezastávám že sme přece kamarádky nic neřeší, sem se vyjádřila jaxem chtěla, no teď se tu rozkecávám až moc, du s tím do háje mezi osobní výpady mě nezatahujte

Ta ironie byla pro ni, víš? Ironie byla v odpovědi na její kritiku. Pokud ty kritiky stojí za hovno a jsou pořád stejný, tak ano, nechci je tady. Zvlášť když vím, že ten člověk sám moc talentu nepobral. To soudím z jejího jedinýho díla. Možná ten talent má, co já vím.. Teď tady budu vypadat jako děsná mrcha, ale už mě to prostě přestalo bavit. Můžete mě odsoudit za to, co teď čtete, ale nejsem splachovací. Chápu, že se jí zastáváš. Jste přece kamarádky. Jsou lidé, kteří pochopí, co moje texty znamenají a jsou lidé jako většina na písmáku. Velcí estéti a velcí inteligenti atd. Ale zase - je estetika a estetika a inteligence a inteligence.. A to, že já píšu jinak se vám prostě příčí.. Odsuďte mě, upalte mě.. stejně tady budu.

tristes
26. 08. 2007
Dát tip
mám tu vzkaz: od ay´le :o), která si myslí, že je ubohost zakazovat kritiky a že tím kvalitu svých děl rozhodně nezlepšíš muj dodatek: když napíšeš 8x ha a řekneš, že je to ironie, nemůžeš počítat s tím, že tu s tím bude někdo souznít

A Ty jsi zase nepochopila tu ironii. Od spousty jiných dokážu kritiku přijmout, ale od člověka, který sem vložil jen jedno dílo a teď dělá jak je na literaturu machr... to mě fakt nějak nebere.. Zvlášť když to stojí za houby, ale to jen pro mně. Jiným se to může líbit. Já to mezi náma osobně beru, protože máš na mně stále stejný názory a přestává mě to bavit. Když se Ti nelíbí, co píšu, tak už mi sem nelez. Protože se toho asi moc nezmění a Ty budeš pořád kdákat to samý. Jo a paranoidní taky občas jsem.... Baví mě to:) Je to občas adrenalin:)

Ay´Le
26. 08. 2007
Dát tip
ja tady nehraju na to koho mam rada takze v klidu ale tohle je nesmysl a rymovany rikanky taky nemusim a vzhledem k tomu ze te neznam nic osobniho v tom neni..jsi paranoidni:)

Takže mě chápeš:) Já jich spoustu potkala i tady na písmáku... teď to nikdo neberte osobně... radši:) a tak jsem to sem vložila, ale oni Ti blbci stejně nepoznají, že je to o nich, právě proto, že to jsou blbci!:)

IVO
26. 08. 2007
Dát tip
Zuzo, já se taky rád směju blbcům, a jelikož jich potkávám drahně, směju se skoro pořád, ha ha ha ha ha.ha...

Oukí.. mimochodem, KIWI je úžasný!

tristes
26. 08. 2007
Dát tip
autor skutečně stojí o hlubší kritiku vidim :o) tohle já neumím a po pravdě, nechce se mi nic vysvětlovat ale tvé dílo mi připadá lepší než díla která sou třeba vkládána vícekrát, asi kvůli tipům to se tě netýká

Víceznačně může znamenat... já ani nevim.. Ale to jsi asi říct nechtěl, tristes, že? A to já pak v tom mám zmatek..

tristes
26. 08. 2007
Dát tip
víceznačně :o)) neni zač

Jo, u mně to platí s naprostou přesností.. :)

Miláčkové, smějte se a smějte... dobrýmu vtipu, s dobrými přáteli a občas i sami sobě.. pomůže vám to uvolnit se:)

Ay'le : Už dávno jsem si všimla jak mě máš ráda:) Potěší mě každá Tvá návštěva:) Právě to, že to sem dám jen JÁ a nikdo jiný je pro mně... prostě dokonalý:) Jsem vrah estetické poezie, ale to už jsem někdy někde napsala.. Jade : Aspoň už víš, že až sem dá dílo Zuza Horáková, tudíž JÁ, znamená to... ANI TO NEČTI! tristes: Nevím přesně jak brát Tvůj názor, ale dík za návštěvu.. slonovina2: Máš špatný svědomí, či co? Javorovy_listecek: Záleží jestli mi zase přeskočí.. to pak bude dílko možná ještě obsáhlejší.. třeba se rozepíšu o záchvatu smíchu.. :)

slonovina2
26. 08. 2007
Dát tip
pláču v prozření čechrajících splavů a usmrkaných podestýlek....lekl jsem se toho

Ay´Le
25. 08. 2007
Dát tip
nj je to skutku nefalsovane mimo:) ale stejnak! je to nad me chapani! predstav si ze sem neco takoveho vlozis ty..k cemu to?

tristes
25. 08. 2007
Dát tip
zas kategorie je vybraná dobře! a.. dvojče.. "haha" jako literární dílo na literárním serveru - tomto - je ještě ta lepší možnost..mi přijde

Ay´Le
25. 08. 2007
Dát tip
boze jaka ptakovina staci aby se tu lide div neporvali osobne nechapu! proc maji nekteri lide potrebu psat ha ha ha a davat to na literarni server jako dilo..

Jade
25. 08. 2007
Dát tip
diky zuzo, prave jsi mi dodala potrebny impuls k tomu, abych se odhlasila z pismaka, vypnula komp a sla delat neco smysluplnejsiho.

To je jen má teorie.. a měla jsem nutkání to napsat..

Poslední poznámka: Otázka ohledně směřování světa měla býti řečnická a Střeva po vás nechtěla odpověď, neb vědí, že ji /s prominutím i bez něj/ neznáte stejně tak jako Střeva, stejně jako zbytek kamsi směřujícího světa. Čau.

střeva prvokova, proti nicku absolutně nic nemám, ať si každý vymyslí, co chce.. originalita nade vše. Necháme toho, nikam to nevede.. Jo, na otázku kam svět spěje, bych odpověděla.. spěje do tmy a za nějaký čas se v ní utopíme a budeme tvořit nový tmavý svět.. Dík za přání příjemnýho večera, určitě bude.. snad i u Vás, střeva prvokova.. Ne, Javorovy_listecku, já jsem divná.. Mimochodem ten Tvůj nick je nádherný.. působí na mně hrozně mile.. i když možná působím já, že moc milá nejsem, vážně se mi hrozně líbí!!:)

A klonování se mi příčí. Tfuj... Kam ten zpropadený svět spěje?

Pokud ono ohavné žertování s prdelí vztáhnete byť jenom kmému nicku, musí vám být zcela jasné, jak strašně se mne dotýkáte. A co teprve moje křehká, střevní duše? Zastavte ta muka. Pro přírodní božstva, prosím Vás... Už žádné žerty s prdelí! Poroučím se podruhé naposledy s přáním příjemného večera. Střeva.

Pé. Es. Jsem totiž naklonovaná.. proto vím, že atentát přežiju..

Omlouvám se... vy, střeva prvokova tam máte možná něco jinýho než dírku.. možná čtvereček.. ale jak si přejete, střeva,... ať nemáte hnědou prdel.. Poroučím se též. Třeba zase někdy u nějakýho mýho fascinujícího dílka:)

Nesnáším slovo dírka... nazývejte věci pravými jmény a řekněte vyústění tlustého střeva popřípadě koncečník... ale s dírkou na mě nechoďte!!!! To si vyprošuji! Nevidím důvod pro spáchání atentátu - že by to byla nějaká asociace související s hovnem, které rozumíte jenom vy? Jak si ale můžete být tak jistá, že případný atentát přežijete, to mi také není zcela jisté. Zřejmě vaše další asociace. Poroučím se. Střeva.

Střeva: Jestli chceš, nabízím toaletní papír... ať nemáš hnědou dírku:) Dělej, co chceš.. Klidně na mně spáchej atentát.. Přežiju ho:) sestricka.slunicko1 : Jo, někteří by se možná zamysleli:)

Zuzi,měla jsi to dát do diskuse :o))))

hovno hovno hovno hovno - důležité je, že já tomu rozumím... - popřemýšlím o uvedení této miniatury do seznamu doporučených děl a pošlu avi redaktorům...

Takovou pochvalu jsem si snad ani nezasloužila..

Všechno má smysl:) sapro.. I písmenko S například má nějaký smysl.. jen ten smysl najít:) Farieloo: Mě ani moc nešlo o to, aby to mělo pefrektní kvalitu.. Důležitý je, že já tomu rozumím.. ostatní, ať uvolní cestu fantazii:)

Vy jste mi, panečku, umělkyně... vivat, vivat! ta hloubka přímo sálá /i skrz monitor/... och!

Fairiella
25. 08. 2007
Dát tip
taky se ráda směju, ale tohle není žádný literární dílo.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru