Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A ty?

26. 09. 2007
19
14
1641
Vzpomínám na dny kdy jsme si spolu hráli já byla velká už ty ještě trochu malý - u věčných kluků běžný jev a potom se to obrátilo tys naučil mě slova klást po vzoru svém já - v potu krev jsem do svých básní tebe dala bylo to málo chtěl jsi víc z velké se rázem stala malá co vždy ti chtěla vyjít vstříc a písně jiných nezpívala - co z toho? hry se nekonaly a z velkého byl zase malý po sklizni půst tentam je růst či snad se mýlím? čím hůře tím lépe? kde hojnost lásky Múza nezaklepe?

14 názorů

palino8
09. 10. 2007
Dát tip
ale áno (viď mňa ;) )

vitsoft
03. 10. 2007
Dát tip
Naslouchátkem si pomůžu a hned slyším klepat Múzu: ŤUKY ŤUK!

alternic
29. 09. 2007
Dát tip
* *



Ó
27. 09. 2007
Dát tip
...jo...ale "holky z naší školky jsou taky dobré"...

Hesiona
27. 09. 2007
Dát tip
Je fakt, že když člověka něco trápí, tak se mu spíš chce z toho vypsat, než když je spokojenej... Ale bylo mi řečeno že takové citové výlevy nejsou žádná poezie... :o( Jarmilko, píšeš skvěle ! *)

jako že láska musí být nešťastná, aby přišla múza? S tím nesouhlasím... ...a že jsou muži chvílemi menší... tak už je to zařízené :o)

no jo - ono to "má ráda" je nejvíc ... díky :)))

zzlatý
26. 09. 2007
Dát tip
Kde hojnost lásky, múza nezaklepe, to je moc pěkné, mezihra(třetí čtvrtina) - jako by jsi ztrácela dech, ale ten závěr famózní, na tip

Tak to je něco na mou strunu, nebýt chudý básník, dám ti stokorunu. Teď jenom ******+T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru