Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snové bláznění

20. 02. 2009
5
10
1068
Autor
DaNdÝ

Jen tak pro zasmátí. Takové to nosové, kdy se člověk kýve dopředu a dozadu.

Děcák. Jako každý nedělní podvečer i dnes se konají zápasy mezi hračkami a nejmenšími z dětí. Pirátský Hrad z Lega byl minule rozdrcen. Ale dnes? Děcákoví bachaři už stojí okolo ringu i se svými přetlustými doutníky a vsází se. I kde které ze zasviněných a uslintaných děcek si přihodí pár sirek na jednu nebo druhou stranu ringu. V levém rohu je posazený ten nejobyčejnější hnědý plyšový medvídek. Do protějšího rohu právě rozevlátá křepčící jeptiška vpustí bojovné batole. To se valí dopředu jako tank, po krysím způsobu střídá nožky. Tedy kdo je hračka a kdo děcko? Je to mimino jen na klíček, jedno z těch, které umí i papkat nebo si cíknout do plenek? Tím pádem je pak v plyši  navlečené nějaké dítě? Jako tenkrát ta holčina zašitá v prasečí kůži? Medvídek se po zadku šine do ringu.

Mimino se nejistě postaví na zadní - ono je živé!

Medvídek se líně došine k děťátku. Zakloní se a udeří hlavičkou mimino do pupíku. S tím to ani nehne. Naopak, začne plyšákovi pěstičkami škubat chloupky. Ohrnuje přitom pysky a sliní. Medvídkovy voči jsou k bolesti skelné.

Bachaři řvou: „Zab tu chundelatou svini!“ Nebo: „Prožeň drápy tomu prckovi prdelí!“   

Mimino utrhne medvídkovi ručku, on si hned druhou tlapkou vyrve vočíčko.  Á ten starý trik! Snaží se drátem vypíchnout vočka miminčí.

Můj věrný spolusirotek se ke mně nakloní, řka: „Vidíš, jak se tady chovají k malým dětem? Musíme prchnout!“ Vší silou odtrhnu svoje vočka od fascinující scény. Přikývnu a konečně ruku v ruce navlečení v košilkách odejdeme.      


10 názorů

DaNdÝ
25. 02. 2009
Dát tip
huuuuuu, to je škoooda. Skus to hele eště, skus no...

Cypherion
25. 02. 2009
Dát tip
sorry ale tebe si asi fakt číst nebudu..:/

DaNdÝ
23. 02. 2009
Dát tip
ó bože, a ta holčička byl okopírovanej motiv! Komerce mi zastínila oči, díky

Pam!PUCH!
23. 02. 2009
Dát tip
Dřevitý .. A jediný čemu sem se po us má la by la holčička zašitá do prasátka .. roztomilé ) Psát sny neni prdel no..

DaNdÝ
21. 02. 2009
Dát tip
škoooda, tak to to nesplniloúčel teda, dyž to nebylo pro srandu, ale děkuji

hunllef
20. 02. 2009
Dát tip
Na můj moravský vkus je tam moc "vočí" a "voček", ale souhlasím tady s CamperCz, že čtení je to vážně skvělé ;)

DaNdÝ
20. 02. 2009
Dát tip
ty joo nojo já nad tím ani nepřemejšlel, a jako máš asi pravdu že by to mělo aspoń nějakej efekt nebo myšlenku, ale víš co,mě se to zdálo takhle tak jsem to takhle napsal. Ale díkdík za názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru