Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Znamínka

20. 05. 2009
14
33
1462
Autor
Marcela.K.
nepotřebuješ si mě číst
myslíš si
že mě máš přečtenou
jednoduchá

slova
a věty
a znamínka...
proč se vracet?

jenže mezi řádky
mám schované chvíle
o kterých se nedovíš
nebudu-li já chtít

nakukuješ pod sukně
mladým holkám
a o mateřských
znamínkách
nevíš vůbec nic...

33 názorů

Marcela.K.
20. 05. 2009
Dát tip
Nějak se tu teď nerozhlížím...přešla mě chuť cokoliv tu komentovat :-) Venku je hezky...a chytří žijí, baví se, někteří pracují a nevysedávají večně u PC...a ti nejmoudřejší odjeli na vodu :-)

Marcela.K.
20. 05. 2009
Dát tip
To poznáš nejlépe tak, když si dáš na čas...vyvěs si něco u sebe a dej si zveřejnit třeba za měsíc ...a budeš mít jasno :-) Jenže je ještě jedna cesta, nemusí Tě mít v oblíbených, ale klikne na dílo, které okomentoval ten, kdo Tě v oblíbených má...ono nic není tak jednoduché, jak se nám někdy jeví... :-)

Marcela.K.
20. 05. 2009
Dát tip
Ale ne, jen pokud napíšeš nějaký text, můžeš si vybrat, kdy se objeví - kdy bude zveřejněn...a Ti, kdo Tě mají v oblíbených ho vidí hned, jak ho vyvěsíš...ostatní ne, ti až v den zveřejnění.

Marcela.K.
20. 05. 2009
Dát tip
Kdybys mě měl v oblíbených, viděl bys taky :-) takhle vím, že nemáš :-))

Marcela.K.
20. 05. 2009
Dát tip
Marvine, vložila jsem ji 11.5, ale na zveřejnění čekala do 20.5...to tak také jde...všimni si , kdy byl napsaný první komentář :-)

ále...

Marcela.K.
20. 05. 2009
Dát tip
Aleši, nevím proč bych Tě blokovala, nemám s Tvými komentáři problém, jen mě už poněkolikáté upozorňuješ, zvláštním způsobem o mém soukromí... jako kdybys nikdy neměl fantazii...sny, nečetl pohádky...ale to je Tvůj problém, ne můj...mohu Tě ujistit, že můj muž nenakukuje mladým holkám pod sukně...a jestli jo, je to "příroda" a děláte to všichni :-))

no, budeš se muset smířit s tím, že když už něco vyvěsíš na veřejnosti, tak se ti sejdou názory různé. Báseň jsem přečetl se zájmem, komentář není nijak urážlivý ani hrubý. Prostě suché konstatování. Asi bude lepší, když si mě zablokuješ, aviza mi stejně neposíláš...:o)

Marcela.K.
20. 05. 2009
Dát tip
Aleši, moc by mě zajímalo, jaké představy se ti rodí v hlavě při čtení mých textů... Když mě nemusíš, tak mě nečti :-) moorgaane...jak které :-) Marvine, ta báseň tu je už od jedenáctého :-) jednoduchá...někdy "roztržením" a prostorem mezi řádky změníš smysl...ne každá báseň napsaná "jednoduše" taková je...záleží na čtenáři, zda si ji umí přečíst...

moorgaan
20. 05. 2009
Dát tip
to je priroda..chlap za to nemuze, ze sukne mládí ho pritahuje vic nez materske znaminko.../*

když nechceš, aby ti čtenáři nakukovali do soukromí, tak nepiš :o)

Impresse
20. 05. 2009
Dát tip
*

nostalgik
12. 05. 2009
Dát tip
..přečti ten román třeba tisíckrát, vždycky tě něco překvapí... ***

Edvin1
12. 05. 2009
Dát tip
Tenhle pocit znám až moc dobře... :-(

Marcela.K.
12. 05. 2009
Dát tip
Edvine, často mívám pocit, že naleji plmou sklenici a kolejdoucí si jen "lokne",řekne "skvělé"...a co s tím nedopitým zbytkem? Asi tím začnu zalévat pelargonie na oknech ;-)

Edvin1
12. 05. 2009
Dát tip
Záleží jistě na obou, bude-li to schované pochopeno. Trochu mne zamrazilo - všichni v sobě skrýváme nějaká tajemství, o kterých se nikdo nemá nikdy dozvědět. Je to dobé či zlé? nevím. Ale je to tak. A pak: často si myslíme, že máme někoho přečteného, a pak zjišťujeme, že jsme jej neznali vůbec. Stane se mi, že se dívám na manželku, jak šuká po kuchyni, a říkám si: "Kdo to je?" A zamrazí mne. Tento pocit, dotažený ad absurdum, jsem popsal v povídce Alter ego. Napsala jsi báseň člověka s životní moudrostí, dobře a čtivě komponovaná. dědEd :-)

diderotka
11. 05. 2009
Dát tip
nebudeš-li i nebudu-li .-)

Robinia
11. 05. 2009
Dát tip
*

Lakrov
11. 05. 2009
Dát tip
V každém je něco schováno mezi řádky. A to, jestli je toho víc, nebo míň, záleží spíš na 'čtenáři'; jak dobře umí číst.

houby_nasla
11. 05. 2009
Dát tip
-nebudeš-li chtít- by mi tam pasovalo víc

Diana
11. 05. 2009
Dát tip
Moc dobré!********

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru