Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Má Neznámá

24. 08. 2009
0
8
346
Autor
Skuller1

Černé vlásky - světlá kůže, Spanilá je jako růže. Než-li růže - poupátko, jež vykvete zakrátko. Je tichá a přesto zas, když zaslechnu její hlas, jako vůni při čichnutí, poslouchat ji sluch mě nutí. Pohlédnu do jejích očí, bičem mrskne těla kočí, a přikáže srdci: Tluč! Avšak teď už s každým dnem, cítím se být suchým dnem, neboť zítra budu fuč.

Mé první hlubší dílo, kritiku jen přivítám ;-)...Napsal sem to do prologu poněvadž tady mi to nechtělo vytvořit řádky u jednotlivého verše...

8 názorů

duchodce
28. 08. 2009
Dát tip
trochu jako basnicka v skolce ale nenech se odradit, priste uz to bude urcite lepsi :) Jo a u te lasky klidne zustan, je to nevycerpatelne tema, neznamena ze kdyz tam troskota zkuseny ze se nemuze nezkusenemu podarit neco hezkeho sesmolit :)

Saintzero
25. 08. 2009
Dát tip
Někde máš docela zajímavý přirovnání,jinak samotná myšlenka je dost ubohá.Já sám sem názoru,že člověk může zvolit jednoduchou myšlenku,ale co chybí na duchu,je pak potřeba dohnat srdcem,což tady chybí.

Petrusha
25. 08. 2009
Dát tip
no myslím, že pri tejto hĺbke v studni sotva vlahu nájdeš

Jako prvotina je to dobrý, jinak děs:-)) Jen čti a piluj, vzhledem k tomu, že jsi až na jednu výjimku, zásadním způsobem neporušil rytmus, jsi na tom lépe než řada zde ostřílených "mistrů", kteří jsou tipování z kamarádství, vlezdoprdelkovství a soucitu a tudíž jsi v podstatě nadějný mladý začínající autor. Doufám, protože pokud nejsi mladý, tak zkus prózu:-) No, ale vážně (ji). Zkus opustit tenhto druh rýmu, dej bacha na zdrobněliny /to si mohou dovolit jen zkušení/nější, vynech téma lásky, protože tam ztroskatá i většina zkušených a zkus si v duchu představit, že to říkáš na kameru. Resp. že to říká někdo cizí na kameru a má Tě zaujmout. Pro upřesnění, tento můj příspěvek má pozitivní a povzbuzující charakter, pokud by to nebylo tak chápáno:-)

Dalek
24. 08. 2009
Dát tip
Řekl bych, že to řádkováním už nějak nezlepšíš.

Skuller1
24. 08. 2009
Dát tip
doprkýnka, jsem nevěděl že je nutno řádkovat... skusím to spravit....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru