Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

čtení v café Práh, Brno

03. 09. 2009
1
38
2304
Autor
martinez
.
ráda bych upozornila pravidelné a nebo potenciální čtenáře a/nebo posluchače
na první tři termíny autorského čtení + neformálního setkání v café Práh, Brno
jsou to sobotní podvečery 26.9., 24.10. a 21.11.2009
bližší info (čas, čtenáři...) bude vždy cca týden předem
zájemci o čtení vlastních děl, případně hudební produkci, hlaste se mi do zpráv
.

38 názorů

martinez
14. 09. 2009
Dát tip
tož info :o)

Jestli přicestuji, to nevím ... 26.9.09 ale jistě ne. Brno není z HK zase tak strašně daleko a mám zde nějaké svoje známé, s návštěvou kterých by toto písmácké setkání šlo spojit, ale nějak se už začínají plnit i ty podzimní termíny různými dalšími akcemi. Kromě toho plánujeme (naprosto nezávisle) také něco podobného jako vy v Brně. Takové pravidelnější setkávání (myslíme si, že přes zimu tak každé dva až tři měsíce) "poetických duší" a kamarádů, co hrají na kytaru, případně sami něco literárního tvoří. Nicméně za pozvání děkuji. Bude mi to asi trochu vrtat v hlavě, takže uvidíme, případně se ozveme... Ale do kalendáře si tyto vaše termíny poznamenám... Strýček Příhoda se může hodit! Na oplátku můžeme dát také vědět, až budeme mít jasněji, co se u nás v HK podaří dojednat! A sorry, asi jsem na toho "kritika", jak se zdá, vyrazil dost neomaleně, ale já asi nemám přílišné pochopení pro tento druh hecování a humoru. Zdraví J.Š.

martinez
07. 09. 2009
Dát tip
se Stývnem máme jasno... to je v poho - a ty, Štěpo, přicestuješ? :o) a jinak dík za zastání... :o)

StvN
07. 09. 2009
Dát tip
Jó, a kterýpak sport děláš ty, Štěpko?

Myslím si, že uspořádat vůbec nějaké setkání, vymyslet jak a určit již i termíny je snaha oceněníhodná. Ať motivace k tomuto je jakákoli, zasluhuje spíš podporu než bezbřehé tlachání a pronášení cynických úsudků. Vyzyvatelka píše jasně a stručně: "Hlaste se všichni, kdo máte chuť se její aktivity zúčastnit! Kdo chce prezentovat veřejně samostatně svoji tvorbu! Kdo chcete nést veřejně svoji kůži na trh!" To je podle mne věcný přístup! "Sabotovat" a zlehčovat toto její úsilí a snahu v samém počátku je takové, slušně řečeno, hodně nesportovní..... J.Š.

martinez
06. 09. 2009
Dát tip
pište si děvčata... a negumujte! :o)

Markel
06. 09. 2009
Dát tip
Taky bych moc ráda přijela na tuhle akcičku, v Brně mám dceru, takže bych mohla v říjnu, v září jsem mimoň republic :-))Už se těším a píšu do kalendáře, bez něhož ... nejsem nic :-))

Hesiona
05. 09. 2009
Dát tip
Píšu si. Jestli se do té doby trochu zlepší situace, tak se možná do Brna vypravím :o)

Leda na pizze.. :)

martinez
04. 09. 2009
Dát tip
a rajčátko by sis nedal? :oD

A já ji toužil uzřít.. Zklamání.. Ale bude tam Mořskej Koník a To je jiná Esence.. Něco jako Earl Gray.. Lahoda..:)

martinez
04. 09. 2009
Dát tip
jéééj, já nevím, já si dělala legraci přece :o)

To má frňák nahoru? Neskutečné..

martinez
04. 09. 2009
Dát tip
Anička už je o pár kategorií hvězdnosti výš... ta nedorazí :o) a dyž nikomu neřeknem že patříme k sobě, tož se za tebe stydět nebudu :o)

Anička tam taky bude? Tak ano..Ale anonymně.. Nechci ti dělat ostudu.. :)

martinez
04. 09. 2009
Dát tip
ty to máš skoro povinný - a radši bez mluvení! :oD

Sím, sím! Můžu taky? Vše rozsoudím a budu mluvit pravdu.. nic než pravdu..

martinez
03. 09. 2009
Dát tip
a to by bylo ozaj veľmi pekné :o)

dajakbol
03. 09. 2009
Dát tip
Ja by som možno prišiel.

všechny termíny mám službu... ale přijedu, na jaře.....:o) prima zábavu přeje sluníčko:o)

raja
03. 09. 2009
Dát tip
A pak že na délce nezáleží:) Uvidím, je to dost dopředu zatim. Poslechnout si možná příjdu:) Stvn:SS a bohulibé? Si děláš srandu ne? Zřejmě Ti unikla podstata soutěže(ve které ostatně figurovat netoužíš.) Tohle je popík, ne opera. Oprávněná je námitka Wiskiho, pod tvým dílkem. Pořadatelé měli dát k prozaickým útvarům daný počet znaků. Neměl bys aspoň do čeho rýpat. Do poroty se netrefuj, mi jsme tady do počtu a rozhodujem nanejvíš o tom, co napíšem k nominovaným dílům. Taky o tom kdo postoupí, a pak jsme zase jen na ozdobu. Další námitky a poučování, radši pod "superstar pokračuje," tam to jde rovnou k pořadateli, tady Martinez k tomu příjde jak slepá k houslím. Jestli to jako vážně potřebuješ vyřešit, prosím.

martinez
03. 09. 2009
Dát tip
víš že máš pravdu - tak to ti gratuluju beru tvou neodpověď na moje pozvání na čtení jako tvoji neochotu vyvinout jakýkoli minimální úsilí tímto směrem - pochopila sem tě správně, kazateli? karateli? nějak nevím do kerý škatulky s tebou po tvých projevech - tož tě nechám mezi provokatérama a vracím ti ahoj

StvN
03. 09. 2009
Dát tip
Je to můj dojem z vás. To mi chceš nakazovat i jaké mohu mít dojmy? Ty si s tím poraď, jak chceš. Jen ti říkám dojem. Ostatně vím, že mám pravdu. Ale to je už druhá věc. Ahoj.

martinez
03. 09. 2009
Dát tip
nevím esi bylo avízo, páč sem zrovna telefonovala - pro jistotu ho posílám včil

martinez
03. 09. 2009
Dát tip
nikdy si na žádným ze čtení v café práh nebyl - nevím na základě čeho je posuzuješ a kdo je pro tebe to "my" v tomdle případě - takže ani nevím o čem a proč s tebou diskutovat chceš přijet, řekni závazně termín a přijeď - esi ne, nechápu smysl týdle exhibice tady

StvN
03. 09. 2009
Dát tip
Četl jsem v Jindřišské i delší věci. Ano, mám z vás dojem, že sice pořádáte bohulibé literární akce, ale ve skutečnosti tomu nechcete věnovat zase moc úsilí. Takový rozpor vidím.

martinez
03. 09. 2009
Dát tip
já čtu dlouhý povídky kerý mě zaujmou dyž mám čas a náladu - věřím že je dobrá ale do toho přihlašovacího kola se prostě nehodí - a nevěřím tobě tvý řeči - překrucuješ... a věta víš sám že na takových akcích se čtou spíš kratší věci - ale už se tam četla aj povídky a já bych neměla nic proti pokud bys to myslel vážně - jenže to není ten případ, obávám se a tvoje věta: "Počítám, že čtení chcete mít rychle za sebou." mi myslím dává za pravdu s tou nedůvěrou

Aviem
03. 09. 2009
Dát tip
na Breptinu svatbu.. hm..

StvN
03. 09. 2009
Dát tip
No ne, mohl bych ji tam přečíst nebo je to taky problém? Nechápu, proč jste tak vztahovační. Já nerýpu. Já se ptám docela vážně. Přečti si tu povídku a uvidíš, že to je vážná věc.

martinez
03. 09. 2009
Dát tip
StvN - dyž tě baví furt rýpat, posluž si, u mne kdykoli ostatním gratuluju k čemukoli kdykoli kdekoli :o)

StvN
03. 09. 2009
Dát tip
Já bych tam mohl Norskovi přečíst tu povídku, ale asi na vás bude moc dlouhá. Počítám, že čtení chcete mít rychle za sebou.

Prosecký
03. 09. 2009
Dát tip
Před mými i po mých narozeninách, ale v Brně. To je příliš daleko.

dadik
03. 09. 2009
Dát tip
před mýma narozeninama

martinez
03. 09. 2009
Dát tip
po mojich narozeninách...

Norsko 1
03. 09. 2009
Dát tip
na moje narozeniny, hmm

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru