Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MYSTÉRIUM KŘÍŽE

06. 09. 2009
5
56
2571

Přátelé naši nejmilejší, byli jste před časem na tomto místě svědky zrození stejnojmenné sbírky, která je společným dílem mého vzácného přítele Emila Slámy (zde Grafik) a mým, a která dala vzniknout skutečné Křížové cestě v překrásném prostředí obce Hostišová u Zlína. Vy všichni, pro které je toto místo dostupné, jste námi dvěma srdečně zváni k účasti na jejím slavnostním otevření. Mějte velké sny, co největší - jen takové se stávají realitou.

(INFO: Pokud byste chtěli podrobnější informace, můžete zavolat na kontaktní číslo 604 362 330 - Michal Mynář)

56 názorů

Norsko 1
13. 09. 2009
Dát tip
Tri duby-papouch, cevakrk a syd

Oba jste bez fantazie - něco, co bych o sobě ještě nevěděla, tam nemáš? Každopádně i Tobě dík za soustavnou přízeň.

papouch
09. 09. 2009
Dát tip
..tvoja namyslenosť a sebestrednosť, preber sa už, písmák nie je tvoje ihrisko, je tu okrem teba plno ľudí, nemysli si, že každý len tak čaká na každé tvoje slovo ako na spasenie... Syd to vyjádřil naprosto přesně. Doplním ještě bezohlednost Písmák NENÍ tvůj blog, Jarmilo.

Mám dojem, že se o svoji publicitu bát nemusím - a že je Písmák moje hřiště? To mi lichotí - tím spíše, že dnes Tvojí zásluhou :)))) - jdi do hajan, už mě to nebaví, postrádá to úroveň, na jakou jsem zvyklá.

Já jsem Tě neavízovala - to za prvé. Za druhé bytostně nesnáším nestoudné lháře. A pokud tohle "Dílo je v koši nebo zamčené pro úpravy (nejčastěji z důvodu přeřazení do kategorie "ostatní"), nelze v něm ukládat změny." neznamená uzamčení, vrať funkci admina - možná víš, co děláš, ale už Ti uniká, co to dělá, když to děláš.

Skončete to, prosím. Všechno má původ v jediné věci: OS mi uzamčel moje "Z dnešního tisku" a změnil zvolenou kategorii. Když jsem se dotazovala, proč tak činí, když jsem zadala kategorii "Místa, internetové odkazy" a dílo se této kategorie dotýká, nedovedl mi fundovaně odpovědět a po pár zbytečných zprávách se do mě opřel papouch se stejným výsledkem. No a tady se oba pánové ventilují ze svých emocí. Moje vrozená prudkost mi napovídá zablokovat jim přístup na své stránky, ale přijdou jim podobní... Uvítám moudrost těch, kteří se nenechají dál strhávat.

papouch
08. 09. 2009
Dát tip
Syde na mě se neobracej. Absolutně jsem nepochopil, co tím chtěla říct.. Jarmilo, co je špatného na tom, když se tě někdo zeptá, kolik bereš, že tvůj čas je drahý? Třeba chtěl jenom srovnání, jak levný je jeho čas.. A neboj, Syd pravidla zná. Spíš ty si zjisti funkce a zvyklosti písmáka... Můžeš mi sdělit, proč na tenhle oznam chceš hlubší kritiku? A odpovíš mi na tu dřívější otázku dosud nezodpovězenou? A ještě jednu: Myslíš si o sobě, že jsi tady celebrita a nějaký mladý admit ti nemá co říkat co na písmáku dělat můžeš a co né??

tak se jí přece neptejte, kolik bere, když ji to uráží. Každý s tím není vyrovnaný, no.Jarmilo, nic mi po tom, ale zdá se, že tu svůj drahocenný čas utrácís - někdo by řekl snad i malicherností. Je hezké, že se ti podařilo své cveršve zveřejnit, k čemuž ti gratuluji, je hezké, že se snámi o to dělíš, ale dobrého pomálu :-)

Ty, co si říkáš Octopus Syd - myslím, že Tvojí dobrovolnou povinností zde je chovat se jako admin a řešit situace s tím spojené. Pak zde můžeš být autorem, tedy piš. A čtenářem - tedy čti. A kritikem díla - tedy stvoř kritiku. Ovšem pokládat ženě mého věku a postavení otázky, které ani zbla nesouvisejí s tím, co všechno zde můžeš, mě nutí Ti připomenout, že jsme spolu husy nepásli. Pokud budeš mít potíže s porozuměním toho, co Ti touto větou sděluji, obrať se opět na papoucha. Tam očekávám bohatou zásobu zkušeností a moudrosti. I když možná uděláš mnohem lépe, když ten čas věnuješ studiu pravidel Písmáku.

papouch
08. 09. 2009
Dát tip
Já se netopím. Vykrucuješ se, máš máslo na hlavě. Něco jsem se ptal... 2) Vážně, kolik bereš na hodinu?

Zachraňuji Tě. A už vážně končím.

papouch
08. 09. 2009
Dát tip
Vykrucuješ se.

Můj čas je příliš drahý. Měj hezký den.

papouch
08. 09. 2009
Dát tip
Ne. Mým úkolem je dávat bacha, aby se tu někdo nechoval nepatřičně. A nevím co se vytáčíš. Jen jsem se tě na něco zeptal, odpovědělas mi, já ti poděkoval. Co se čílíš?? Veškeré informace si vždy můžeš najít v tom, co zde publikuji. Publikuješ tady tuny a tuny produktů. Je mi záhadou, kde jsi vzala přesvědčení, že to mám číst???

Je-li Tvým úkolem tady utrácet cizí čas, věnovala jsem Ti ho naposledy. Veškeré informace si vždy můžeš najít v tom, co zde publikuji. Pro Tebe to vyjde nastejno. A já si to ošetřím.

papouch
08. 09. 2009
Dát tip
Konečně. Teď jsi odpověděla. Tohle - Ta literatura je součástí sochařského díla, vyrytá do mosazných destiček. - je odpověď. Děkuji. To ostatní kolem jsou kecy, promiň.

Odpověděla. Že nejsme naladěni na stejnou vlnovou délku vnímání, není naše chyba. Ta literatura je součástí sochařského díla, vyrytá do mosazných destiček. Záhada není - jsem se uklikla.

papouch
08. 09. 2009
Dát tip
Ne. Neodpověděla jsi na mou otázku. Neptám se tě ani na jakési verše, ani na Pozitivní noviny. Ptám se tě, co má reklama na akt otevření sochařského díla přímo společného s literaturou. U nás budou otvírat rekonstruovanou hospodu, kde jsem kdysi napsal dvě divadelní hry. Taky to mám lisknout na hlavní stranu?? A taky je mi záhadou, proč chceš na tohle hlubší kritiku.

To právě vysvětluje článek v Pozitivních novinách pro ty, kteří nestáli u zrodu těch veršů tady na Písmáku. A verše, pokud se nemýlím, s literaturou cosi společného mají.

papouch
08. 09. 2009
Dát tip
co to má společného s literaturou?

To je fajn... a děkujeme :))

Robinia
08. 09. 2009
Dát tip
Krásná událost... připoměla jsi mi Křížovou cestu u Kuksu

raja
07. 09. 2009
Dát tip
jinak teda hezká upoutávka.

raja
07. 09. 2009
Dát tip
mě ten obrázek příjde to, kapánek erotickej:)

Ne. Opravdu ne.

kapitan
07. 09. 2009
Dát tip
Možná

Děkujeme, Stanko :)))))))

Háber
07. 09. 2009
Dát tip
graTulujem* paráda************

macecha
07. 09. 2009
Dát tip
přátelé, je to kousek od Zlína. Já tam přijdu určitě, pokud tam bude Jarmilka.

Bude to chtít mapu, případně www.idos.cz, Marco, já jsem tam také nikdy nebyla.

Bude to chtít mapu, případně www.idos.cz, Marco, já jsem tam také nikdy nebyla.

Jarmilko prosím o zaslatie podrobného návodu ako by som sa mohol dostať na uvedenú udalosť...síce neslubujem bude záležať ako to výjde..., ale rád by som prišiel...."""

Sakra, já to mám za bukem, jenže se slaví významná 60(naštěstí ne moje), bohužel...ať vám to vyjde!!

A.H.
06. 09. 2009
Dát tip
aj, to je opradu krapet z ruky, asi jen 390km. Ale jistě to bude zajímavé.

Dalek
06. 09. 2009
Dát tip
Krapítko z ruky :(

Škoda, že je to pro mně daleko a mám zrovna ten víkend hodně napilon. :-(

Narvah
06. 09. 2009
Dát tip
určitě nepřijdu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru