Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

já víc

04. 11. 2009
13
13
833
Autor
Marcela.K.

Milovat znamená především v tichosti naslouchat. ( A.de Saint Exupéry)

tak proto mlčíš

když se zlobím

já chci jen slyšet

mám tě rád

tys´ rozhodl se naslouchat?

 

jak vědět mám

že nasloucháš

když směješ se mi

každou chvíli

jsem hloupá

vím

nemám dost síly


vyznat se v sobě

proč se zlobím

tak pošeptej mi

mám tě rád

 já víc

pak nebudu se ptát


13 názorů

Upír
16. 11. 2009
Dát tip
Vztahy jsou vždycky dvousečná věc...a tak ani nevím.

Marcela.K.
13. 11. 2009
Dát tip
..a není Ti to líto? Že už je to "pryč"?

Upír
13. 11. 2009
Dát tip
Znám to ze vzpomínek.Sám se divím,jak je mi to všechno najednou teď cizí a strašně vzdálené...jako minulý život... Štěstí,že už s takovými vztahy nemám léta nic společného.

...nepotřebuji Exupéryho,vím i bez něj,že říkat ženě stále miluji tě unaví,láská se cítí a vnímá,slova jsou zbytečná,pokud nechci jen někoho zblbnout(myslím tím ženu) ...tisíc slov miluji nenahradí lásku

guy
06. 11. 2009
Dát tip
*

Janina6
06. 11. 2009
Dát tip
Miloučký závěr!

nostalgik
05. 11. 2009
Dát tip
Kdo víc? Do vědeckých nejdu debat odpověď však rád znal bych, chceš polibkem mě ukolébat? Promiň, to snad není fér, ve tvých očích zářivých že skrývá se ten "láskoměr" :o)

Marcela.K.
05. 11. 2009
Dát tip
:-) Bydlíme v rodinném domku se zahradou - oba :-) Ovšem na tvarohu - na tom "ujíždím" :-))

Prosecký
05. 11. 2009
Dát tip
Zřejmě bydlíte na sídlišti a topí za vás teplárna, uklízí město, maso máte od řezníka a máslo ze supermarketu. Nás, kdo si musíme máslo stloukat sami, pokácet a pořezat na zimu dřevo, abychom měli čím topit, o přestávce si nadělat šindele na střechu a louče na svícení, by to nenapadlo. kolovrat běží a žena spřádá vlnu, pak uplete ponožky, svetry a ušije kalhoty z látky, kterou si utkala na stavu .. to je idyla. Když je jí dlouháchívle, poklidí krávy, nadojí si mléko a nahoupá si tvaroh.

synáček
04. 11. 2009
Dát tip
Básnička je to hezká, ale tiché naslouchání je málo… Milovat znamená láskyplně pečovat o dobro toho, koho milujeme…takže tiché naslouchání je jen jednou z mnoha „aktivit“ skutečného milování… * :o) (Snad mi to A.S. -E. odpustí…)

koloušek
04. 11. 2009
Dát tip
Jen málokterý muž to zvládne, co dělat má, ho nenapadne, netuší, co chce slyšet žena vždy, když se cítí poraněná. Poslouchá, ale neslyší, i když má být ten nejbližší.T*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru