Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Klub korektorů

18. 01. 2010
3
42
978
Autor
leenai
Klub korektorů od funkční existence dělí ne více než čtrnáct dní. Rádi přijmeme další korektory, slibujeme ocásek a přátelské prostředí jazykového hnidopišství. Uvítáme všechny písmáky, kteří prokáží svou zdatnost na jirikem vytvořeném vstupním testu (<-toto je odkaz).
 
Všem bývalým členům klubu: měsíc jsem vyčkávala a doufala ve vaše odezvy na klubovou diskusi, bohužel nedorazily než dvě. Je mi líto, že jsem vás musela vyhodit. Váš případný přetrvávající zájem bude samozřejmě znamenat opětovné začlenění bez nových testů.
 
Písmáci, za chvíli jsme v plné síle mezi vámi.. Těšte se! =)
 
za klub leenai
 
P.S. Slovenský test je ve fázi příprav. Prosím o strpení a doufám, že vám případný elán vydrží..

42 názorů

jejdavilda
30. 01. 2010
Dát tip
no, snad jediná užitečná funkce, která tady je

Hesiona
29. 01. 2010
Dát tip
Omlouvám se, pokud jsem na něco nezareagovala. Už jednou jsem se do klubu přihlásila, ale kvůli práci jsem to musela vzdát. Teď jsem bez práce, tak bych to zas mohla zkusit. Potřebovala bych jen vědět, jak časově náročné to bude.

zzlatý
29. 01. 2010
Dát tip
Přesně tohle se stalo i mě,

leenai
28. 01. 2010
Dát tip
To mě mrzí, tohle se na písmáku stává, musíš si to před odesláním uložit do schránky nebo si ve vedlejším okně ověřit, že jsi online.. =)

Kryšpín
28. 01. 2010
Dát tip
Tak jsem to právě napsala, odeslala, ale nějak mě to předtím odhlásilo, takže to nejspíš nedojde. Sorry, ale podruhé to už přepisovat nebudu. V odeslaných to nemám. :-((

leenai
20. 01. 2010
Dát tip
Prosím, Šmodrcho, komu jsi posílal ten text? Počítám, že jirikovi? Jestli se ti ještě neozval (nevím, jestli má zrovna čas), tak to kdyžtak přepošli mně. Dík.

leenai
19. 01. 2010
Dát tip
Korektorská práce není o tom dokázat trumfnout ostatní se slovníkem v ruce, dokonce i bez něj. Korektorská práce tady na písmáku bude znamenat, že je dotyčný ochotný vysvětlit, proč co a jak funguje, a věnovat týdně aspoň hodinu na prohlédnutí textů, které mu budou nabídnuty, ba dokonce si pak udělat čas pro autora takového textu a jeho otázky. Do klubu já osobně přijmu jen uvědomělé a zodpovědné písmáky. A pokud se u toho seknu, tak takový omyl vyřeším záhy.

Dero
19. 01. 2010
Dát tip
petře, díky za zaslání textu. Hned v prvním odstavci jsem ti našel pět chyb, a to jsem ho ani nedočetl. Doufám, že jsem tímto rozptýlil tvoji falešnou představu o úrovni testu. Nebudu ti posílat celou opravu, jenom ti do zpráv zmíním ty chyby, které jsem na začátku tvé opravy našel. Prosím, abys test veřejně nerozebíral.

Šmodrcha
19. 01. 2010
Dát tip
No dělal jsem test a poslal, zase taková prča to není, ale na rozdíl od petra.ix jsem nepoužíval samokontrolu texťákem. S tou automatikou by to mohlo být lepší, ale ze zásady si ji nezapínám :-) P.S. stejně jsem zvědav nakolik to budu mít dobré, vím že to není soutěž, ale zdá se, že se to pomalu zvrhává :-))

leenai
19. 01. 2010
Dát tip
=D leenai případné výhry na své jméno konfiskuje, pánové, takže si taky moc nepomůžete.. petr.ix: tvůj komentář je matoucí.. chceš tedy do klubu, nebo jen tak povídáš?

Dero
19. 01. 2010
Dát tip
petr.ix: V tom případě tě vyzývám, abys ho udělal naostro a poslal mně nebo leenai. Jsem ochoten se o něco rozumného vsadit, že bez chyby ten text nevrátíš. A klidně používej Word.

Beed
19. 01. 2010
Dát tip
Mrzuté není to, že jsem ji prošvihla, ale to, že jsem po kliknutí na příslušné avízo zjistila, že povídka uz není. Je fuč. Zmizela. Proč?

Beed
18. 01. 2010
Dát tip
Jo jo, Marvine... Beed se pomalu navrací k životu na písmáku. Už jsem na tom s časem lépe ;) Leenai, zkusím tu svoji 'opravu' najít... měla bych ji mít někde v odeslaných vzkazech.

leenai
18. 01. 2010
Dát tip
Syde, myslíme na to.. =) nicméně slovenských korektorů tu moc není.. zrovna by ses hodil.. ;) jinak vaše představa o fungování klubu je mylná, nikdo nikde nebude chodit a nikdo nikde nebude pod dílem drápat ;)

leenai
18. 01. 2010
Dát tip
Beed: jirik byl mimo a já do jeho zpráv nevidím ( =) ), tak jsem po převodu klubu nechávala žádosti o vstup až na tuhle chvíli. Pošli to prosím mně a věř, že jsi zatím o nic nepřišla =) chrůstě: =D nechtíc by spal děti odlož stranou, nepřizpůsobivé tvory bez dotazníku od nynějška házíme do stoupy! a slovo jazz [čti dřez] se teďkonc píše se dvěma ká VT Marvin: dočkej husa, klasů a vůbec reformace ;)

Beed
18. 01. 2010
Dát tip
Já jsem ten test před nějakou dobou vyplňovala a odesílala... Bez odezvy :( Když to zkusím podruhé, mám tu opravu poslat přímo tobě (do vzkazů)?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru