Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tak se tady mějte...

28. 08. 2010
6
46
613

Psala jsem na tento server tři roky, mezitím něco málo vydala do almanachů.

Posílala jsem tady i krásnou hudbu.

Oblíbila jsem si  díla několika  autorů..

Přibývá na tomto serveru příliš vulgarity a já nejsem schopna urážky již vstřebat.

Klidně si tady mohou psát lidé jako například Mám místo mozku z piva kostku a urážet mne,že jsem stará vražda, urážet ostatní a na svém profilu má jen slova o nenávisti...

Hodně úspěchů  na vašem serveru přeje

sluníčko


46 názorů

T_O_M_
09. 09. 2010
Dát tip
taky píšu neodcházej..!

Diana
09. 09. 2010
Dát tip
Sluníčko a co já? Mám tě ráda, byla jsem 14 dní v horách - vrátím se a ty pryč? To mi neuděláš!!!!! Ve světě je to všude takhle namícháno, to by ses musela nechat vystřelit na měsíc. Rozmysli si to!

Bíša
01. 09. 2010
Dát tip
Chjo....

Delfín
31. 08. 2010
Dát tip
Martinez: Oroduješ za nehodného! Možná je v hloubi duše citlivý a má jistý talent pro spojení grafiky a textu, jenže pokud si bude myslet, že to hned musí shodit, hrát si na drsňáka a urážet všechny okolo, bude jen narážet hlavou do zdi...Pokud máš na něj vliv, zkus se mu to vysvětlit! ;o)))

Delfín
30. 08. 2010
Dát tip
Martinez: V rámci objektivity jsem se tam mrknul a taky mu tam utrousil poznámku! Soudě podle jeho dílka i toho vzkazu Tobě, je to typická nevyrovnaná osobnost! Jsi-li s ním tak zadobře, poraď mu, ať zkusí napřed trochu přemýšlet, než něco pustí do oběhu! Nelze hned všem říkat, ať drží hubu nebo že jsou sjetí! To já už bych si třeba na miroslawka musel najmout pistolníka!;o)))On je třeba dost nepříjemný, ale má právo na názor a já s ním mohu a nemusím souhlasit! I prostor komentů je místo pro dialog ne pro duely , které nemají nic společného se slušností a porušují morální kodex servru. Možná kdyby sesumíroval pořádnou omluvu a sám za sebe, ne tím stylem, jak to psal Tobě, kdy Tě chtěl využít jako prostředníka, tj. v 1. osobě č.j. a pak to tedy poslal Tobě, abys to sem zkopírovala, bylo by to to nejlepší řešení! Chlap má umět přiznat, že ujel! Myslím, že i Kamilka by to pak vzala...Takhle to vypadá, že to on byl pod vlivem, ať už požil cokoli! Asi takhle...;o)))

Delfín
30. 08. 2010
Dát tip
Milé sluníčko! Bitva s lidskou blbostí se nedá vyhrát! Ale nelze ani z té bitvy utéci, protože pak by blbost zaplavila svět!/Jan Werich/ Každý literární servr má svá pravidla, svůj morální kodex, a pokud jej někdo překročí, je v pravomoci admina pozastavit či zcela zrušit účet toho, kdo zapomíná na zásady slušnosti. Na saspi takhle musel odejít i jeden z redaktorů:/Tam totiž odesíláš dílko k publikaci, ale uvádí Ti jej redaktor a společně s dalšími Ti udělí tzv. známku poroty./ Jo, teď jsem si tu projel ty ohlasy, třeba Norsko 1má pravdu, že tady si můžeš nežádoucího autora zablokovat. Pokud jsi se setkala s nevhodným chováním na stránkách jiného autora /viz příspěvek Martinéz/, nehádej se tam s ním a prostě odtamtud odejdi. Já to tak taky dělám nebo nereaguji ani na vlastních stránkách, pokud mi to za to nestojí! Utíkat z písmáku by byla hloupost! To já už bych nebyl ani na jednom servru a jsem na šesti! Stejně jako tady prudí miroslavek, liter měl svého Horatia, saspi zas maxima literáta, skřípající štoudev, šeda aj.

Delfín
30. 08. 2010
Dát tip
Sluníčko, neblázni! Když odejdeš, nastane doba temna!;o( Vždycky jsem se těšil na Tvou návštěvu na mých stránkách, na milé reakce na komenty etc... Nenech se odradit několika hulváty.

Háber
30. 08. 2010
Dát tip
to je mi ľúto * ešte si to rozmysli *

Šmankote, já myslel, že se chystáš jenom na dovolenou. Uvědom si, že lidé, co tě mají rádi, stále převažují. A často tě mají rádi i ti, kteří nepíší obdivné komentáře.

Robinia
29. 08. 2010
Dát tip
Kamilko, vidíš, kolika bys nám chyběla...

A.H.
29. 08. 2010
Dát tip
No jo, to je dneska snad móda nebo co - reagovat hrubě a nádávat na koho se člověk jen podívá. Když by v naší slovní zásobě nebyla sprostá slova, snad bychom se jako "národ" ani nedomluvili. Jak píší všichni - ignoruj, nedej se zlomit a odradit.

guy
29. 08. 2010
Dát tip
myslím si přesně to samé, co baronka ..

baronka
29. 08. 2010
Dát tip
Jsi v bílém na břehu moře tak půvabná Zůstaň a píš to je důležité Chyběla bys

synáček
29. 08. 2010
Dát tip
Sluníčko přece svítit musí…

Jazylka
28. 08. 2010
Dát tip
to je škoda, že chceš skončiť z takýchto dôvodov. no aspoň ma tento príspevok upozornil na ostatné tvoje diela, viaceré sa mi veľmi páčia, veď ti napíšem aj konkrétne. mne tiež Místomozku odkázal, že som stará vražda, som to posúdila ako postpubertálny humor.

Oldjerry
28. 08. 2010
Dát tip
Chápu tě, tohle jsem tu už taky zažil. Blbce prostě ignoruju a píši pro ty, co mne čtou, s tipem, nebo bez tipu s chválou, nebo kritikou (kritikou, nikoli odsudky). Slova takového a2a2a jsou přesně taková, která pomohou. Málokdo to umí...

devian
28. 08. 2010
Dát tip
sestřičko, neopouštěj nás! nemohu bez tebe žít (a hlavně bez tvýho zboží)

Marlav
28. 08. 2010
Dát tip
Sluníčko neodcházej...jsi jeden z důvodů proč se sem znova vracím...píšeš moc krásně a osobitě..nedej se otrávit, jsou to ubožáci a v srdci jen zlobu a hanbu v kostech nic nic se nedej****

Fakt mám rád lidi, kteří si říkaj sluníčko, a když se s nimi nesouhlasí, tak začnou urážet.

Marcela.K.
28. 08. 2010
Dát tip
Kamilo, rozumím Ti, ale jediné co Ti mohu poradit je ignorovat ...i tak už Ti ale stejně nedá pokoj. Jsi zdravotní sestra, že? Ber to jako já. Když mu to pomůže a uleví se mu...je to vlastně naše povinost - vydržet ;-))) Mám to za sebou a i kdyby se tu Kočičí hovno přikurtovalo k topení a zformovalo do kostky, já v něm šlapat nebudu ...měj se a zůstaň.

moorgaan
28. 08. 2010
Dát tip
mila martinez - muzes tady obhajovat koho chces a jak chces a vnucovat nam nazor jak jsme nespravedlivi a necitlivi, ale ja mam jasno - presne ty ses ten , kdo tady prekrucuje fakta a skutecnosti... ..slunicko jen slusnym a asi prirozenym zpusobem sla zdelit svuj dojem z prostredi kam chodila a chodi , ale uz asi chodit nechce...ne sama od sebe, ale protoze ji nekdo / a je jedno kdo / proste otravuje svym chovanim a jestli je to nejaky sprosty spratek / jak pises sama /, tak se ji nedivim...pokud je nekdo takovy hulvat , ze dokaze zene rici takove veci a urazet ji, tak je to proste VYMASTENEJ DEBIL- nic vic a navic chudak, ktery nema ani za mak vychovani a ucty k druhym... ...dost dlouho tady pozoruji sikanu ke starsim zenam - at je to Moosova, Mylenka, asi ted i sestricka a dalsi, od pubertalnich a post pubertalnich vylupku, kteri nabrali moudrost jedine tim, ze si to mysli sami ... ...ty nevis jak je ti debilkove urazi a sikanuji- ja cetl ty vzkazy a zpravy do kterych mne daly naklednout - takovy hnus a vulgarity a sprostoty jsem fakt jeste nikde jinde nez tady na Pismaku necetl a neslysel a to nejsem zadny puritan ci andel! ...kazdy se nedovede hajit a hadat a odrazet utoky totalne nemyslicich lidi, kteri si mysli, ze kdyz maji trochu nejaky talent a mozna schopnosti psat a objevi se na Pismaku a zacnou resit svuj generacni nadhled tim, ze se soustredi na starsi zeny, muze a nebo na jinak smyslici a pisici autory nez jsou oni sami - tak se se nedivim, ze to nekteri vzdali a asi postupem casu i vzdaji - a urcite nejsou mene talentovani ci avandgardni nez ti zabednenci a hulavti co jim to predkladaji... ...najdou si jiny prostor, lidstejsi, slusnejsi , svobodnejsi a hlavne budou spokojeni s tim, ze jsou mezi lidmi a ne mezi zveri! ...ja ji jen naznacil, jak se proti tomu treba branit- to je ale moje obrana, ona je jina, kazdy jsme jiny a nemusi ta rada sedet ...muj zajem je, aby tady byla ona a ne hulvati a vymastenci a nevychovani jedinci, kterym nejde o nic jineho nez hledat svuj prostor pres vulgarismy, urazky, sprostoty a provokace ! ...

slivaka
28. 08. 2010
Dát tip
neberu vážně...pár jedinců...*ale co mi co se nám líbí tvé verše...i když chápu*

Neodcházej! Veklý brat Písmák vše vyřeší

Janina6
28. 08. 2010
Dát tip
Sestřičko, jsou tu i jiní lidi než vulgární, nebuď nespravedlivá. "Je snadné sebrat se a odejít. Mnohem těžší je sebrat se a zůstat." Bohužel nevím, kdo to řekl, ale myslím, že měl pravdu. Jestli si to nerozmyslíš, přeju hodně štěstí...

jH
28. 08. 2010
Dát tip
pápá

Norsko 1
28. 08. 2010
Dát tip
Já a zlý ? Ty se tady evidentně a hanebně zastáváš toho spratka, který si nevidí do huby a to jen proto, že ho znáš osobně. Přitom jsi takový pokrytec, že ti prakticky není rovno

martinez
28. 08. 2010
Dát tip
ano - ty seš vzorný příklad toho jak lze být zlý aj bez vulgarit.. sluníčko zřejmě většina žen není, že? a kdo eště má u tebe výjimku? vyvěsíš seznam aby bylo odděleno zrno od plev? ste tu všeci úžasně dobří a spravedliví.. štve mě to ale mazat se na protest nehodlám, ani odcházet nebo tím vyhrožovat a vydírat své čtenáře a proti někomu je štvát - a to píšu za všecky svý nicky :o) promiň Kami, ale vážně to jinak nešlo.. nemám to vážně ráda tydle hony na "vyvrhele"

Norsko 1
28. 08. 2010
Dát tip
Milá martinez, uděláš lépe, ostatně jako většina žen, nebudeš-li mluvit

martinez
28. 08. 2010
Dát tip
no a přesně tohle nemám ráda.. Eddie není tupec - většina z vás ho nemá ráda a sestricku.slunicko1 ano protože dáte na "vnější projevy" - na to jak kdo "vypadá" - on je sprostej fakan a ona je jemná něžná dáma - tohle ale není fér, doporučuju abyste v zájmu objektivity navštívili aspoň toto dílo a komentáře pod ním http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=359874 a proč se do toho pletu? protože Eddie JE u sluníčka bloklej Od Mám místo mozku z piva kostku Pro martinez Odesláno 28.08.2010 12:45:28 Předmět n/a Prosim prosim, napiš tam k tý sluníčce, že ona se hádala u mě, takže i když mě blokla, jak jí to moudře radí, tak jí to bylo k ničemu, že si za to může sama, prosím prosím, udělej mi to kvůli

oleandr
28. 08. 2010
Dát tip
ignorace tupců je nejlepší způsob boje proti jejich blbosti

Vaud
28. 08. 2010
Dát tip
zůstaň a blokni je jsou tu blbečci, které baví jen provokovat, protože neumí psát

tsen-re
28. 08. 2010
Dát tip
(nevím, co zavání větší neschopností uplatnit se v reálném životě - zda-li potřeba urážet, nebo neschopnost se s urážkou s chladnou hlavou vypořádat)

martinez
28. 08. 2010
Dát tip
nevím moc co napsat, Kami, mám ráda tebe ale aj Kostku Eddieho - je to fracek s hubou nevymáchanou (avi) ale není jedinej - jak ti radí ostatní - ignorovat ty, s kerýma si nemáš co říct, zablokovat ty, o jejichž "návštěvy" nemáš zájem a číst jen ty, co nepíšou vulgárně - dyk na světě sou mnohem horší věci než místní "kritiky" - nenech si vzít co máš ráda :o)

moorgaan
28. 08. 2010
Dát tip
ruprechte mas recht.-))..ale ja prave nemam tu hrosi kuzi - a tak ignoruju sprostaky a ubozaky... je to cesta a to blokovani je celkem cesta.-))

Norsko 1
28. 08. 2010
Dát tip
sluní, napadlo tě v tvé nekonečné dobrotě zablokovat jedince, kteří ti pijí krev ?

ruprecht
28. 08. 2010
Dát tip
nemyslel jsem to zle... reagoval jsem na komentář moorgaana, který jsi podepsal... máš pravdu, neznám tě...

Norsko 1
28. 08. 2010
Dát tip
Co ty víš o mé hroší kůži ? Myslím že nic, milý ruprechte

ruprecht
28. 08. 2010
Dát tip
každý nemá hroší kůži moorgaana či Norska... i já už se tady bojím publikovat... chápu Tě a přeji hodně štěstí...

Honzyk
28. 08. 2010
Dát tip
pacc: D (a ty nesil...)

taky občas píšu nadranej, ale až takovýhle nátěry? tip jak kolo od vrat!*

Norsko 1
28. 08. 2010
Dát tip
viz morgan

moorgaan
28. 08. 2010
Dát tip
prece si nenechas znechutit zivot par hloupejma lidma bez mozku?...je to nemoc nekterych jedincu byt originalni jen za cenu vulgarity - je to o inteligenci , je to o vychovani je to stylu zivota... ...ignoruj je, jsou nemocni - vlastne to jsou slabi a neschopni jedinci se uplatnit v realnem zivote a tak si nasli alternativu, jak v anonymite zkouset sve tezce oslabene ego v domeni, ze se tim zvysi jejich sebevedomi... ...nechapou, ze se zesmesnuji daleko vic nez v tom jejich pomatlanem realnem zivote kde taky nic neznamenaji... ...vydrz ty vykriky zoufalcu a venuj se tem, kteri te maji radi a radi se potesi tvou tvorbou..


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru