Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ohlédnutí

08. 10. 2010
2
10
144

Teď když se ohlížím
vlastně už do nikam
nic bylo mým životem

Zbyly jen kosti
kosti co sním si sám
zase to nic
         nic víc než jsem.


10 názorů

ale to byl jenom takový nevinný žertíček, že. krchovský má samosebou hlavu a patu a vtip a paradoxy pěkně naservírované. inspiraci pro tuto věc nacházím u něj. a neurážejte můj intelekt, jsem velmi hrdý člověk, děkuji. adios amigos.

Alegna
08. 10. 2010
Dát tip
mně se líbí, nemluví o hloupostech, dobrá myšlenka *

nihilismus v jedný kostce magi je taky umění, myslíme si. tipujeme.

Whitesnake
08. 10. 2010
Dát tip
Až nyní jsem si všiml vaší poznámky o Krchovském. To jste, utvrďte mě v tom prosím!, nemyslel vážně, viďte že ne? Krchovský samozřejmě není nuda, naopak, jeho vázaný verš má hlavu a patu a autora nezotročuje, ale autor jím naopak smýká tam, kam chce. Pane Nowáku, zkuste zatím hledět k autorům, ve kterých se dokáže zorinetovat, Krchovský je nad vaše síly, věřte mi :-)

Whitesnake
08. 10. 2010
Dát tip
Tak konstruktivněji: snaha o miniaturu, která ovšem zmírá na úbytě tím, že byla proklamována jako vázaný verš, který nebývá ke konstrukci až tak lehký, jak se jeví. Navrhoval bych psát veršem volným, popustit křeč, nenutit se do formy, kterou vyloženě nezvládáte (protože o ní zatím pranic nevíte), nevolit silová slova, která mnohy jsou spíš jen medvědí službou poslání veršů. Je to nezralé, místy hloupé.

já jsem zapomněl napsat, že to je napsáno po vzoru krchovského poezie. a tedy uznávám, je to nuda.

díky za skvělou kritiku. už to chápu, tohle je přece píč-vina. jaroslawe jaroslawe, kdy ty z té -íči vyrosteš a alespoň se porozhlédneš za Labia menora.

Norsko 1
08. 10. 2010
Dát tip
hodně mdlé

Petrusha1
08. 10. 2010
Dát tip
prach si a v prach sa obrátiš ktože to už kedy povedal?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru