Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

29. SUPERKOULE - soutěžní dílo / úprava č. 3

29. 09. 2011
8
12
1038

Italské večery

Sven se probral na Sicilské pláži až někdy kolem deváté. Písek byl stále jako žehlička.
Blomkål, napsal prstem do písku a odšprcl kraba, který se mu snažil nakálet na písmeno B. Jo, teď už by nepohrdl ani květákem. Zaslechl hlasy turistů, schoval se tedy za olivovník a šmíroval. Během několika minut si mohl téměř zblízka prohlédnout nahý zadek pumpující nahoru a dolů jako parní píst. Žena byla poměrně hlasitá. Když vykřikla Šukej mě, udělal Sven do písku čárku. Za každé Už budu nakreslil Sven kolečko. Kolečka vyhrála a Sven se odměnil tlumeným prdem, který dvojku i tak vystrašil. Milenci uprchli.

Sven se sice utěšoval, že nehezký zvuk, který po aktu vyloudil, mohl být považován za křik racka, ale přitom sám dobře věděl, že se sem již nikdy nevrátí. Tohle místo bylo poskvrněné. POLIZIA ho brzy vyhmátne a vyhostí ze země do chladného Švédska, kde jeho život vůbec nedával smysl.

Přesvědčil se, že se mu plavky příliš nezařezávají do řiti, a vykročil opět směrem k ustupujícímu moři. Slunce jakoby výsměšně zapadalo. Sven vysmrkal všechen písek proti větru. To nebyl dobrý tah.

Obvykle se vracel pro láhev Grappy až po setmění. Skupinka sicilských žen mu ji nechávala v dutině stromu za různé sexuální služby, které Sven občas poskytoval. Jeho “vrták s trojitým posunem” byl dost populární. Do hospody raději nechodil. Byl moc ukecaný a často si vykoledoval nakládačku. Stejně při hovoru nemyslel na to, co vypouští z úst. Myslel na svého bratra Olafa a na to, jak ho varoval před útěkem ze Švédska. Kdyby se ho zeptali, řekl by, že se mu na něm něco líbí, ale sekačku na trávu by mu nikdy nepůjčil. Sven vždy říkal přesně to, co cítil.

Když vypil Grappu a skácel se do písku, zdálo se mu, že slunce již nikdy nevyjde.


12 názorů

Bobísek
05. 10. 2011
Dát tip
jj, lepší než originál :-))*

heartrate
02. 10. 2011
Dát tip
vy dva byste byli dobrá autorská dvojice

heartrate
02. 10. 2011
Dát tip
brack, že mě hned nenapadlo, že jste si to vyměnili :) skvělý počin!


Ychtil
29. 09. 2011
Dát tip
Tak to se povedlo! :-))*

Janina6
29. 09. 2011
Dát tip
Jako parodie je to fakt zábavné, když znám originál, ovšem úpravu (vylepšení) díla si představuju jinak.

Jouda
29. 09. 2011
Dát tip
Lepší než originál. Tedy pokud jsem origoš odhalil. .)

Nááádherná parodie! Původní dílo se mi hned vybavilo. Podle lehkého nádechu měrkovštiny bych to tipoval na Kamila Sikoru.

...dá se to číst*

heartrate
29. 09. 2011
Dát tip
akorát nevím, co to mohlo být za původní dílo? asi je to hodně upravený

heartrate
29. 09. 2011
Dát tip
líbí moc :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru