Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KAŽDÝ PROBLÉM MÁ SVÉ ČÍSLO

01. 09. 2012
10
15
2226
Autor
srozumeni

volné pokračování mého předešlého dílka

 

 

od včerejška žádná změna

blbé dny mě provází

jeden neurol     druhý neurol

jenom slabý    nebojte

pětadvacet miligramů

úleva jen na chvilku

pak to zase na mě padá

dvě starosti tři starosti

jedna horší     druhá také

problém s číslem dvacetjedna

spíš průserem zavání

že se zatím nemám plašit

do prosince času dost

nesnáším to čekání

 


15 názorů

srozumeni
05. 09. 2012
Dát tip
Juliano, dík. Já bohužel zvládnu obojí...

Juliana
04. 09. 2012
Dát tip
Čekání je hrozné. Obzvlášť na nepříjemné záležitosti. Někomu pomůže pozitivní myšlení. Já jsem naopak zjistila, že čím mám při něm katastrofálnější představy, tím lépe to nakonec dopadne. A místo neurolu bych volila čokoládu. Velkou.

srozumeni
03. 09. 2012
Dát tip
Alegno díky.

Alegna
02. 09. 2012
Dát tip
jednou bude dobře a pokud ještě není, nic nekončí, to není z mé hlavy

srozumeni
02. 09. 2012
Dát tip
Hani děkuj, máš pravdu. Efdevítko děkuji za zastavení, už se tedy těším na 20.září...S tím vedlejšákem to není tak jednoduché. Za prvé nějaký najít je asi dost těžké a za druhé nebo vlastně za prvé, se mi nechce opuštět tuten a ,,své" klienty. Petře, kdo to dneska má jednoduché...Díky. Vašku, zase bude snad líp, děkuji.

Stavák
01. 09. 2012
Dát tip
máme stejný období (T)

8hanka
01. 09. 2012
Dát tip
"úleva jen na chvilku pak to zase na mě padá" su dni prijemnejsie, ked sa zda, ze sa vyhrabavam hore, potom vsak na mna padne tiaz celeho sveta....a stale dookola... aj tych par dni hore stoji za to:)*

srozumeni
01. 09. 2012
Dát tip
Zajímavá otázka. Vždycky se většinou od ledna dějou nějaké změny-zvýšení nájmu,přijdu nejspíš o vedlejšák jsem se včera dozvěděla a tak. Já vím, že nic poetického, jen obyčejné starosti většiny lidí, ale nějak to se mnou zamávalo. Ten vedlejšák dělám už čtvrtý rok a nebyl žádný problém. Teď chce nové vedení udělat nějaké ,,škatulata hejbejte se.." a vlastně ani v tu chvíli nikoho moc nezajímá, že ani pro ty klienty to nebude moc přínosné. Sice nejsem nenahraditelná, ale zase na druhou stranu jsme na sebe už zvyklí. No to jsem se rozepsala...prostě banality všedních dnů. A ještě navíc to počasí.

dadíková
01. 09. 2012
Dát tip
prosinec proč?

srozumeni
01. 09. 2012
Dát tip
Tak fajn, klubím se ráda. Dobrý hlášky máš: Když se vyčasí a my už nejsme u toho-myslím, že to by bylo pro mě takové klasické. Děkuji.

Vampirelord
01. 09. 2012
Dát tip
Co se děje.....? Neblázni....Dojeď, dáme 1,2,3 litránky Veltlína a bude po problémech..( to víš rady alkoholika). Taky mi příjde že můj život je jeden velkej průser, ale vždycky se na chvilku vyčasí.....vydrž, ale nejhorší je, když se vyčasí a my už nejsme u toho :):). Jinak samozřejmě tip a vítám tě do klubu.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru