Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Síla moře

22. 09. 2012
2
10
561

To krásné ticho, to mě láká.

Obepíná mě jen má mysl.

Cítím žár a zároveň chlad.

To co vidím, je síla velká.

 

Jsem tu sama, mezi těmi tóny.

Mám strach, slyším jen mé já.

Nesou mě vlny.

Nemohu dýchat, nejsem totiž tvá.
 

 

Odpusť, právě odcházím.

Nevím, možná dělám chybu.

Ó, kéž by polapit šel ten pocit cizí.

Lze tu však lapit jen rybu.

 


10 názorů

Ahojky potomku...!!!!!

No snad se mi podaří něco pěkného, aby si na mě byl hrdej...hlavní je, že mě to baví. Chce to se zdokonalit no, aby se to líbilo i ostatním tady...budu se snažit. Tak se měj pěkně :-)


Jo a ještě něco....Ty avíza..... to si mám jen přečíst co si napsal...jako tvoje tvorba a nebo se s tím něco ještě dělá??

 

 

 


Děkuji moc za Vaše názory, je pravda, že to zatím jen zkouším a určitě něco přibyde. Jen jsem se sem teď nedostala. Měla jsem trochu jiné starosti. O dost víc důležité. Ještě jednou děkuji a pokusím se dát na vaše rady. Vnučka krakatice...:-)


Alegna
14. 11. 2012
Dát tip

zachyuješ pocit a ne špatně (mimo jiné ticho miluju), asi bych trochu upravila slovosled - např. "je síla velká" - prostě bych napsala: je velká síla a taky trochu rytmus, potomek má pravdu, začátky nejsou lehké, předpokladem je určitá citlivost a tu máš, zbytek je jen čtení jiných, nejen tady..... a další a další pokusy., hodně štěstí a do začátku T*

 

když budeš chtít odepsat na komentář, tak do okýnka přidat vlastní kritiku napiš, co chceš a pod tímto okénkem klikni na jméno - nick, komu to chceš poslat, tak si ho označíš, a pak už jen klikni na odeslat a je to


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru