Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Paranoia

02. 01. 2013
2
7
834
Autor
Annye

Po dlouhé době hloubání se vracím zpět na písmák. Dokonce i s novou tvorbou. A děsím se své staré. Snad bude tato ... vyspělejší. Uvidíme ...

 

Nic není reálné. Dílo je jen výplodem mé zvrácené mysli. ( Vážně se nechci zabít a jsem ráda živá ...  jen jsem "trochu" morbidní.)

Začínám se děsit svého vlastního pokoje, víc něž jakýchkoliv jiných. Vše je najednou tak neznámé. Bojím se zavřít oči, abych po jejich otevření neviděla stvůry z mé hlavy.. Nechci spát, nevěřím tomu pokoji. Je jak důmyslná past, polapí mě a už nepustí. Můžu jen tiše ležet a doufat. Že pod postelí není mnou vybájený běs.

Nevím ... chce se mi spát. Ale strach to nedovolí. Občas HO totiž uvidím. Posedává v tmavých koutech a usmívá se. Říká si Jeff. Strůjce mého utrpení. Nikdy bych nevěřila, že je jen zjevem z mé hlavy. Prostě ... neexistuje. Přesto ho vidím. Má velmi krásný úsměv. Ale ne až neskutečně krutý. Moje bolest ho baví. Šeptá mi odporné věci. Nutí mě si ubližovat. A směje se přitom. Tím krásným, ale krutým úsměvem.

Jednou, až se vzchopím ... s ním něco udělám. Nenechám se dál deptat. Jednou povstanu. Ale teď ještě ne ...

Díky němu jsem závislá na bolesti. I když si ubližovat nechci, musím. Kůži na rukou mám samou jizvu. Ale nikdo to nevidí. Všichni jsou vůči mé bolesti slepí. Jen si šeptem povídají; "To je ta, co se řeže ... Podívej na ni." Nebo se mou bolestí baví, stejně jako Jeff.

Svět je kruté místo. Často z něj chci odejít. Ale nemůžu. Dala jsem slib ... že vydržím. Jak dlouho to ještě zvládnu a odolám volání kovového ostří? Sama nevím ... Snad dostatečně dlouho na to, abych se odrazila ode dna ... a vyhrála tuhle bitvu se svojí hlavou. Vím jen, že sama to nezvládnu ...

Jednoho dne se snad probudím ... a temnota zmizí, svět bude krásný a já na toto peklo zapomenu. Snad ...


7 názorů

Annye
08. 01. 2013
Dát tip

Zapomenout je těžké, ale snaha je :) Děkuji .. :) Vážně díky :)


Annye
08. 01. 2013
Dát tip

Velmi děkuji ... upřímně byla postava Jeffa stvořena díky mému "ex" ... Ale tahat ven starou špínu se nesluší ... děkuji za tip ...


Annye
03. 01. 2013
Dát tip

Já osobně tedy moc ne ... ale co už :D


že by scar-i-fikace ? ...tu já rád :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru