Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holčička v antikvariátu

10. 09. 2016
5
3
1029
Autor
Movsar

Sobotní putování městem, 10.9.2016.

Pestrá Římanka

Má šaty do stoly a hrají barvami. Na Andělu čeká na tramvaj a bere si chvilku v stínu. A že tady nerostou pinie, schovala se za reklamní poutač. A poutá k sobě pohledy ctihodných i docela bezectných občanů.


Štětka z Córdoby

Mostem jdu za dvěma tetovanci. Holka má vlasy spálené barvou a z minisukně čouhá jak štětka z Córdoby. Ruce mají plné obrázků, ona má i kotvičku ve tváři, asi volí námořníky. A dole se kolébá loď a chlapiska v podpalubí si broukají: Tak už k čertu pojď…


Pohlavní

Zas jdu Náplavní, sobotní pouť po dvou víkendech obnovená. A co mi ulice na uvítanou snesla? Holku s pořádně tučným zadkem. Ten by zasloužil trest, za svou nezřízenost a vůbec jen tak od radosti nad tou erotickou hojností. 


Bachratí motorkáři

Do Myslíkovy se sjeli motorkáři. A hned lemtají pivo. Každý má kožené džíny, černé triko a vestičku. A taky báchor o nejméně 750 ccm. A ten žádá šťávu!


Holčička v antikvariátu

V antikvariátu holčička. Bratr si s ní chce hrát na honěnou mezi regály, ale ona raději listuje knížkou. Už v nich začínají žít jiné sklony, pomalu se rozcházejí do jiných světů. Možná sem za dvacet let přijde jako studentka, zatímco on bude někde hlavou udávat směr koženému míči. Je to příliš laciný odhad, vím.


3 názory

Kočkodan
10. 09. 2016
Dát tip
Harley, Honda, Kawasaki, za to pivo kárám chlapce, velký objem mají válce, jejich bříška ale taky.

Gora
10. 09. 2016
Dát tip

Náplavní ulice naplavuje štědře:-)   Taky bych byla zvědavá, co vyroste z holčičky a pohyblivého brášky:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru