Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Brahmsova první

28. 05. 2018
0
3
548
Autor
ARNOKULT

-

 

Blesky v nebi hřmí

Brahmsova zní laskavá –

desátá van B?


3 názory

ARNOKULT
28. 05. 2018
Dát tip

Samozřejmě děkuji za inspiraci - Haiku jsem začal psát teprve až předevčírem. Děkuji. Jinak to byl spíše pokus - jsem příliš "tradiční".


Musaši
28. 05. 2018
Dát tip

Pokud opravdu chceš psát haiku,najdi si nick Můra73. Je to neúspěšnější haikařka na Písmáku. Čti,čti a čti. Věřím,že za čas pochopíš,co vlastně znamená fenomén haiku. - Omlouvám se,pokud ti moje komenty připadají příliš břitké. Každý začátek je těžký. Jak vidíš,taky zrovna začínám tady na Písmáku jako nový nick.  Pokud se chceš časen zlepšovat,bylo by dobré být komunikativní. Řada lidí je tady nadutých a povýšených a nebudou s tebou mluvit vůbec. Jiní jsou ale ochotní se bavit v podstatě o čemkoli. - Třeba si myslíš,že tvá haiku jsou dobrá a stojíš si za nimi. Pak mě o tom ale musíš přesvědčit. Určitě budu naslouchat tvým argumentům a přemýšlet o nich. Uvítám taky tvoje konentáře pod svými haiku včetně velmi kritických.


Musaši
28. 05. 2018
Dát tip

Když vidím téma "romantické",řekl bych,že ti nechybí smysl pro humor.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru