Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 6.

02. 12. 2019
4
2
436
Autor
Benetka

Opravdu,a skutečně neskutečně mi není dobře. A to mě přivádí k myšlenkám ohledně života a smrti. Spíš teda té smrti. O smrti se kterou smířit nejde se... Ne! Není snadné připustit si,že tu jednou nebudu. Zítra za týden za měsíc za rok... Nebo kdy? No aspoň že se pak potkám s maminkou a s babičkou - tam někde pod hvězdami...

https://www.youtube.com/watch?v=dQrC0mSRNUk

Jsou lidé kteří Slávkovi říkají,že moc přemýšlí. A on s nimi souhlasí. Ale jsou zase jiní lidé kteří o něm říkají,že je nemyslící pako. Ovšem také s těmito lidmi Slávek souhlasí. Slávek totiž cítí a ví,že je zároveň VŠECHNO i NIC. Cítí,a cítí se JAKO NICKA HNANÁ VĚTREM...

Týden nebo tak nějak Slávek den co den permanentně umírá,ale doopravdy stále ne a ne umřít! :) I řiká si - Pane - napověz - je to se mnou skutešně - (malá vsuvka,zejména pro milovníky LOTR - všiml si,že udělal překlep,ale! Nechá to tak,neboť : "Co to dělá pánešek s tou rybiškou?!"- :) - tak zlé?! A Bůh Pan jej má stejně tak permanentně na háku. Nu což,olupte... Stejně to byl dycky panchart... :p Ale hlavně že si se Slávkem každý den pěkně hraje! To Mu zase na druhou stranu vůbec není zatěžko! Konkrétně má Slávek na mysli to nekonečnénekonečnénekonečné potkávání se s Dívkou. Samozřejmě z pohledu své funkce VA se s Dívkou prostě (ale nikdy ne sprostě!) potkávat musí. Ovšem to,že ji potkává i mimo to...?!?!?! :) Potkal ji v Albertovi,a chvilku doufal,že si jej nevšimla. Všimla. :D Co nakupuješ ptá se jej. Jídlo. Dívka se kouká do jeho nákupního košíku a vidí dohromady asi tři kila jablíček. Budeš dělat pečená jablka? Možná. Já taky nakupuji jídlo,ale vůbec nevím co mám/chci koupit! Zatím mám kofilu a sáček rýže... :) A teď vidím čokoládu v akci!!! No,řiká jí - to je ale vskutku jídlo - čokoláda! :D Já zase chci koupit sójovou vomáčku,ale vůvec newim kde ji maj´! (Taky to furt kua! všechno předělávaj´! Co bylo včera vlevo je dnes vpravo,a co bylo vpravo už vůbec není... :)) Ale vzala jej mile s sebou a přivedla až k příslušnému regálku. A potom hned druhý den... Přišla za VA - jistě že čistě pracovně,ale měl ji na dosah a koukal jí do výstřihu! Prostě to krajkové ramínko od podprdy... Ufff...!!! ;) A o5! Po sté a po tisící - musíš mi pomoci,prosím!!! Ach! Lásko!! Ty přeci nemusíš prosit!!! Pro Tebe vždy všechno a bez výhrad...... Vždy. S radostí. Umírám. 

Dnes Velký Administrátor přišel za Velkým Šéfem aby pořešil jeden problém na který narazil. Byla to pouhá chvilička co se věnovali danému problému,a vstoupila Dívka se šálkem kávy. Slávek vůbec netušil,že Dívka dělá "posluhuvačku" VŠ. I když... Tak jak VŠ dřív o Dívce mluvil by tomu odpovídalo... Řikal: VZÍT JI,A VYŠUKAT JÍ MOZEK Z HLAVY. To je ale pro Slávka něco nechutně odporného. Jednoduše proto,že si takové uvažování žádná žena nezaslouží! A když ještě navíc Slávek Dívku miluje...?! A potom VŠ řiká Dívce - neodcházej - budu tě potřebovat. VŠ telefonoval,a Slávek se díval na Dívku. Pochopitelně si toho nemohla nevšimnout... Napřed spolu na sebe dělali voči. Ale Slávek Ji asi pozoroval - z jemu pochopitelných důvodů - až moc pozorně. A Dívka mu řekla: Proč se na mě TAK! díváš?!?!?! 

Mohl JÍ Slávek říct: proto,že jsi tak KRÁSNÁ!?!?!

A

PROTOŽE

TAK 

MILUJI

?


2 názory

mohl, aspoň by menej premýšľal, ževraj to niekedy pomáha


Alegna
02. 12. 2019
Dát tip

Ať je dobře, láska si to zaslouží :-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru