Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 7.

06. 12. 2019
5
2
435
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=gfrvv9f0KLE

Vždy,když se Slávek potká s Dívkou vzpomene si na jednu reklamu : Zavolej mi do klubu - jsem veselá a hravá! A to je přesně i případ Dívky. I když Slávek dobře ví,že i Ona má nějaká ta svá trápení a bolístky ( a nemyslí zrovna třeba něco jako stát frontu na lístky :)... Nicméně většinou je veselá. A také hravá. Třebaže to není nic v duchu oné dávné reklamy. Je prostě hravá jako každé mládě. Jóóó - to bude tím!!!

Každé ráno hned jak Slávek posnídá své obvyklé jablíčko věnuje se povinnostem Úlisného. A Dívka kráči kolem jakoby se nechumelilo... Nooo... Ono se ale vážně nechumelilo takže... No prostě šla hned zrána ona panna kol toho megagigamonstrózního zařízení,a s výrazem naprostého zájmu a soustředění se VA optala: Co to děláš?! :) Nooo... Jak bych Ti to... Prostě tady likviduju veškerý BORDEL  z celé firmy. Prostě tak. :D Aha,odvětila. A pomohla VA provléct jeden provázek na budoucím balíku svinstva. No ale samozřejmě,že nepřišla jen tak! Třeba zeptat se jak se VA má,jestli jej něco netrápí,a zda-li Ji třeba úplně čistě náhodou nemiluje... Nééé - to Ona nééé! Ba právě naopak. Víš?!?!?! Já bych potřebovala aby tady toto blablabla,a tady toto blablabla a ještě toto zase blablabla........ Slávek jenom protočil panenky a bezhlesně zavyl... Ale nejen VA Dívku,ale také Dívka VA pozorně pozoruje,a tak když spatřila jeho zmučený výraz přistoupila k němu ještě blíže,a pohladila jej po rameni. PROSÍM,KUŘÁTKO! Ačkoliv Dívka běžně hovoří řečí kmene Navajo,přesto dokázala říct úplně a zcela ukázkové Ř. Toš to klobúk důle!!! Ale Slávka přitom ÚPLNĚ NESKUTEČNĚ zamrazilo... Kuřátko mu říkala jeho... Jeho co vlastně? Milovaná také dívka. A pak žena,manželka. Miláček. Někdo kdo už dávno není... Jenom ty vzpomínky zůstávají... Shodou okolností ji Velký Administrátor viděl právě dnes. Chtěl vidět synka,to maličké robátko které vychovával,a opět si jej pochovat... :) Utopie Verze 1.0... :D Ten pacholek už váží skoro víc než VA! A kdo by choval skoro 80ti kilovou obludu?! :D A na odchodu mu ta jeho EX povídá: Tak se měj hezky já jdu dělat sobotní úklid. No počkej počkej! Vždyť je pátek! A ona - no jo. Ale já normálně dělám sobotní úklid ve čtvrtek. Akorát že mě včera přepadla gróse migréna,a tak  budu onen úklid dělat dnes. (((NO A PAK SE V TĚCH ŽENSKÝCH VYZNEJ!!!))) :D A to vše nehledě na to,že se Slávek rozhlédl okolo,a naprosto nechápal CO.TADY.KUA.CHCE.UKLÍZET!?!?!. :D

Pochopitelně,že i Bůh Pan se na svém obláčku řezal smíchy!!! Jakkoli má Ten hajzlík zvrácený smysl pro humor,pak se i čas od času dokáže zasmát obyčejnému vtípku... ;)

Později přišla Dívka,že... No prostě milión dalších bla bla bla. A Velký Administrátor Jí vše přislíbil. Už jen pro tu Lásku co k Ní cítí a o které Ona ani v nejmenším neví... A pak je i Dívka (tak trošku) úlisná: Víš?! Ty jsi nejlepší! Ty vše zvládneš! Ty všechno uděláš tak jak máš! A Slávek to obrátil naopak: Dokážeš si,Dívko,představit,že bych tu nebyl?! Že by tu byl někdo... Jiný?! Méně snaživý. Méně chápající. Méně vstřícný. Méně empatický. A... Méně...MILUJÍCÍ(?!?!?!) A Dívka na to: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! To nikdy.

A ještě později přišla Dívka,a už od dveří rozpřáhla ruce a hnala se k VA... A... Byla Veselá&Hravá! Rozpřáhla ruce,a hnala se na VA jakoby... A Slávek jí povídá: Ženeš se na mě jakobys mě chtěla obejmout! A Dívka (opět!) nezapřela svou inteligenci,usmála se a říká: To bych ráda,ale! Víš,že jsme na kameře!?!?!?!?!?!? A to prostě nejde. Nemůžu jen tak k tobě projevit své city... Potvora! Ale má pravdu!! Velký Bratr se dívá!!!

A ještě mnohem mnohem později se Slávek na Dívku dívá jak je krásná a chtěná a milá a žádoucí a energií nabitá a oděná do kožíšku a do vysokých nohaček a uvolněná a veselá a hravá a prostě tak a jak naprosto nemá nárok. Tečka.


2 názory

Alegna
07. 12. 2019
Dát tip Benetka

:-) to je bomba...... a ta věta na závěr jak salva


dievča z lesa
06. 12. 2019
Dát tip Benetka

no tak toto je naozaj úplne neuveriteľné, čo všetko vyliezlo na na svetlo božie ... toľko ohňa a vody sa nezmestí ani do trojdielneho románu


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru