Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 19.

25. 05. 2020
4
2
403
Autor
Benetka

"Mé" ZLATOHNĚDÉ......

https://www.youtube.com/watch?v=YOkrU3bGr-M

Slávek meje v dřezu nádobí a zpoza otevřeného okna slyší znít šťastný dětský smích. Adámek!? Ale nééé... Ten už není... Jen... Ta houpačka je táž. I ta lavička na které sedí blonďatá holčička... Slávečku - udělej pro nás pro všechny lavečku! Povídá jednou AnděLenka. A Slávek udělal. Vždycky udělal vše co jí jen na očích viděl. Jestli to bylo to pravé ořechové pro život Slávek nechá posoudit jen Boha Pana. I když... Už teď si sám dává odpověď - asi nee...

Každý pracovní den se Slávek modlí za to aby se NIKDY ale opravdu NIKDY nepotkal se ZLATOHNĚDOU. Jenže jen málokdy jsou jeho modlitby vyslyšeny... Jakoby nestačilo to že mu neustále něco telefonuje. A švitoří a švitoří... Možná se narodila omylem jako Dívka. Možná měla být vlašťovka...

Dnes přišla ZLATOHNĚDÁ za Slávkem hned dopoledne,A!

KRÁSNĚJŠÍ NIKDY!!! ALE OPRAVDU NIKDY NEBYLA!!!

Co to jen se sebou provedla přemýšlel v duchu a hned v zápětí:

Bože! Pane! Ty jsi ale KRÁSNÁ!!!

Asi si něco udělala s vlasama. Nebo......?!

Postavila se asi třicet čísel od Slávka a něco mu říkala. Slávek ani teď naprosto netuší co. Díval se do Jejích očí které mají barvu jako lesní med. 

Když tak o tom teď Slávek přemýšlí tak se Dívka vůbec nepřikrášluje. Žádný mejkap žádné stíny žádná řasenka a nebo rety rudé. Žádný lak na nehtech. A přeci je NÁDHERNÁ!!! 

Dnešní bonus k tomu všemu byl výběr oblečení. Modrá blůzka bíle puntíkovaná s mohutným V. Plus možná pušapka k tomu a... A Slávek čekal další výtku ve smyslu čumění na kozy ale nepřišla žádná. A pak se Dívka otočila a... Ufff!!! Jak jen se z toho nezbláznit?!?!?! Upnuté černé legíny že bylo možná vidět až do v..... Nicméně prvotní související myšLenka byla - má vůbec kalhotky?!?!?!

Nejlepší Slávkův kamarád v zaměstnání se jmenuje Sergej Lopaťuk. Když Slávek nastoupil on už tam byl. A když se představil tak Slávek povídá: Ty jsi Rus? Právilno. A odkud jsi? Ty znáješ što takóje Sibérija?! Dá - ja znáju! A kakij górod? Ale na to už Slávkovi Sergej neodpověděl. Sergej Slávkovi pomáhá při obsluze supermegagigamonstrózního zařízení jménem lis. LISOVI JÉÉÉ!!! Sergej je mladý. Když se jej Slávek ptal skolko let jemu jest tvrdil že 19. No... Slávek nemá důvod mu nevěřit ale kolik mu je skutečně...? Čert ví. A právě dnes Sergej Slávka sledoval a když Dívka odešla říká mu: Nu vót! Bórja! Što takóje?! Daváj!!! Uchadí i skaží jejo što aná tvajá ljubóv!!! Slávka to docela přeqapilo poněvadž jinak je Sergej tichý až zamlklý mládenec a málokdy prohodí víc jak jednu větu za hodinu...

Dívka měla dnes svůj DEN BLBEC.

Ten měl Slávek v pátek. Začalo to snem ve stylu nočná mora. Slávek přišel do třídy na hodinu literatury a paní profesorka řiká: Sjedeme si tu scénku co jste měli za domácí úkol. Co??? Kurva... Ale všichni se chytali. Všichni krom Slávka. Kamile - ptá se Slávek spolupracovníka sic! Ty víš vo co gou?! No jasně. No jasně! Všichni jsou v obraze jen Slávek ee. Ty VOLE! Ty tu maturitu neuděláš!!! Zbrocen potem se pak posadil na lůžku a! Opět Ty VOLE! Vždyť jsi ji udělal... A pak mu od rána všecko padalo z ruky a vrchol nastal těsně před fajrontem kdy mu "zdechla" zdvižka venku před skládečkem. Sice se podařilo sjednat ještě servis ale Slávek pak proto musel tvrdnout v práci až do pěti.

DO PĚTI DO PĚTI MUSÍME BÝT U MAMINKY V DOUPĚTI!!!

A pak o tom chtěl Slávek v pátek napsat ale klekl mu PC. No... On by mu neklekl a nevymazal všechno na Písmáku kdyby Slávek nebyl... Co vlastně? Pánské či dámské ehm?! A tak pak Slávek podlehl chmelovému kóma a den poté mu bylo na umření... A jen jeho je vina ta úžasná kocovina...

Dívka měla dnes svůj den blbec.

Oč byla krásnější než kdykoli jindy o to byla víc mimo než kdykoli jindy. Zapomněla Slávkovi říct ať objedná dopravu na paletu. A byla z toho tak vystresovaná až s Ní Slávek soucítil. Ale řekl Jí ať se nestrachuje že to zařídí. A taky že zařídil. Byla pak šťastná a v tydlifounu se omlouvala řka že je blbka. Ale Slávek přemýšlel nad tím jestli se Jí nemá zeptat na to zdali není třeba tak čistě náhodou zamilovaná...? A taky proč je tak krásná... Ale pak si řek´ že si dodá odvahy a zeptá se Jí přímo a tak do telefonu "jenom" : Možná že Ti to dnes tak úplně nemyslí ale za to vypádáš naprosto FANTASTICKY!!!

VĎAKA.

Z očí do očí Jí to říct nemohl - nebyla už pak příležitost......

Ale už se to skoro stalo.

SKORO.

 

 


2 názory

Alegna
26. 05. 2020
Dát tip Benetka

dneska je to bohaté na život :-)*


blacksabbath
26. 05. 2020
Dát tip Benetka

dneska si se vycajchnoval.....bavilo mě to ...moc...*/************


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru