Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tonyho snění

08. 02. 2021
12
8
501
Autor
Movsar

Tonyho snění

Pepita hrávala na jojo v baru La Luna, v první řadě sedával Tony Hruška, se sklenkou karibského rumu v ruce žvýkal cigarilo a nasával voňavý Pepitin pot, protože v baru bývalo horko a hra na jojo umí být náročná. Když náhodou Pepita zdvihla ruku, nejlépe obě, a barem se náhle prohnala vůně potu ještě intenzivněji a k tomu zasvítily jeden nebo hned dva černočerné chomáčky jejího popdaží, Tony bez ohledu na počet vypitých sklenek rázem býval opilý. A přestože se nikdy neodvážil vyslovit svou náklonnost k líbezným záhybům Pepitina těla, k jejich černavé sedlině a nasládlé vůni, kterou dávaly, tak jako Židé nikdy nevysloví jméno svého boha, ona tušila a nemálokrát se zadívala jeho směrem, přivřela oči a modravou štěrbinou mezi těžkými řasami dior pampnvoljum řekla: Tak už to zkus! Ale Tony to nikdy nezkusil. Docela jistě udělal chybu, ale ta chyba znamenala snění; a to není tak málo.

 

Opletalova podprsenkárna

V Opletalově podprsenkárně žena za výlohou navléká figuríně krajkové negližé. Něžně, jako by spolu něco měly, přetahuje látku přes hrotek ňadra, všimne si mého zájmu o tu bezpochyby erotickou scénu a natruc pootevře rty lankom absolu black cherry, působí velice vyzrále ve svých letech, figuríně nebude víc než dvacet, zatímco jí přes padesát, což erotičnost jejich vztahu ještě prohlubuje, ale nenechám se znejistit a své rty nechávám natruc pevně sevřené, nejprve jako nějaký bezkrevný úředník, vzápětí je lámu v linku smíchu, neboť je v téhle době namístě psát knihu smíchu a radosti.

 

Záhada hlavolamu touhy

Stála na nábřeží kapitána Kida, u Muzea her, a už tak těsné džíny jí napínal podbřišek. A pod ním její sopláček. Klouček ještě raději lego a vojáčky z cínu, ale jednou, pokud vlivem nešťastných okolností nezůstane děckem a nepropadne skautingu, dračímu doupěti anebo jiným podivínským zhovadilostem, objeví svět laskavých her. A zas bude stát pod vystrčeným podbřiškem vtěsnaným do už tak těsných džín, rozepínat je a tlačit se laskavě dovnitř, aby rozluštil záhadu hlavolamu touhy.


8 názorů

Nejvíce druhá pro mne:)


lastgasp
15. 02. 2021
Dát tip

Protože jsem klasický horňák preferuji druhou, B8ječné, musím se stam podívat.


Dekuji. ;) S.F.


annnie
08. 02. 2021
Dát tip

Výborný! Tip a.


Markel
07. 02. 2021
Dát tip

první a druhá líbila *


Děkuji za večerní chvilku s laskavou prózou....(P.S. dostala mě podprsenkárna:-))))..).................*/******************


Movsar
06. 02. 2021
Dát tip Já Lucie píšu...

Já děkuju. Ano,v Opletalově ulici LŠatón. Pokzd se tam vydáš, poradím s velikostí, vzorem a tak. 


Já Lucie píšu...
06. 02. 2021
Dát tip Movsar

Všechny se mi moc líbily! Ne, byly boží! Jak si dokázal popsat v první miniaturce nacítění potu ze všech stran, to bylo fakt dobrý! Opletalova podprsenkárna... wow! Jinak, Opletalova podprsenkárna existuje? Ptám se, jelikož se neorientuji v Praze :) Třetí miniaturka zajímavá, pěkná...

Děkuji, Tvým psaním jsem měla možnost si příjemně zpestřit večer :) TIP!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru