Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Phantasia - Caribbean Blue

12. 02. 2022
10
5
293
Autor
Benetka

Tohle je a není sen. A není to a zároveň i je pokračování Phantasia XIV. a Phantasia XIV. & 1/2... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=5yRgiXh2fP4&ab_channel=Maximus1441

...nakonec Slávek vzal malou Míšu do náruče a přitom pevně obejmul Zuzku. Cítil jak se obě chvějí chladem. Zavřel oči a za sevřenými víčky si představil kde chce být...

Stále ještě s očima zavřenýma ucítil tu změnu. Ticho a teplo. Zuzka s ústy jen pár centimetrů od těch jeho se hluboce nadechla. Pod dojmem toho zvuku otevřel oči. Zuzka se mu s užaslým výrazem dívala do tváře.

Jak jsi to udělal?!

Pustil Míšu do zlatavého písku a konečně se rozhlédl kolem. Nad hlavou měl nebe barvy karibské modři a na pláži za ním tichounce doráželo moře téže barvy. Opodál hladil vánek listy palem. Jééé! To jsou banány mami podívej vykřikla Míša a ukazovala rukou na trs žluťoučkých plodů. Skutečně řekla ona. A tam dál to jsou kokosy podotkl on. Holky se nadšeně rozhlížely po okolí a naprosto nechápaly tu změnu. To jen Slávek věděl že je vše tak jak si přál. Začal si svlékat promočené šaty a Míša jej hned začala následovat. Nakonec zůstal jen v trenýrkách a malá šla rovnou do naha. Zuzka chvilku váhala ale pak se také svlékla do spodního prádla. Jdeme zkusit moře? Vykřikl! Míša počala nadšeně výskat ale Zuzka se tvářila zamyšleně. Nejsou tam žraloci? Nejsou! Řekl rozhodně on. V mém světě není nic co by nám mohlo ublížit. Přivřela oči a s malinko pobaveným výrazem odvětila: V tvém světě?! Aha. Jo jo přesně tak! Lvice... Vzal ji za ruku a ona se kupodivu nikterak nebránila. Pojď jdeme se ocachtat. Jo a mimochodem - pěkná tanga! Pustila jeho ruku a pleskla jej po rameni. Ale jenom tak aby se neřeklo a při tom mu věnovala pohled stejně hřejivý jako byl den kolem nich. Znova si našla jeho ruku a řekla tak pojď jdem na co čekáš?! Podívej malá už se koupe!


5 názorů

Evženie Brambůrková
13. 02. 2022
Dát tip Benetka

Krásně vyhřáté. Pohoda.


Alegna
12. 02. 2022
Dát tip Benetka

Slávku, něžné a laskavé, doporučuji pro dny, kdy je člověku ouvej


8hanka
12. 02. 2022
Dát tip Benetka

do tretice...pridávam sa...a Enya sa k idylickému obrázku hodí priam ideálne


Kočkodan
12. 02. 2022
Dát tip Benetka

Zaujala mne stejná hláška jako annnie.


annnie
12. 02. 2022
Dát tip Benetka, blacksabbath

 V mém světě není nic co by nám mohlo ublížit. Moc pěkná hláška!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru