Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Karla

08. 03. 2022
5
4
259
Autor
Benetka

Inspirováno: MilanH - Tahle žena

Maminko prosím tě - co je to transvestita?

Já newim Pepíčku ale víš co?

Zeptej se tety Karla.

A tak:

Všem ženám vše NEJ NEJ NEJ k eMDéŽet!

 

https://www.youtube.com/watch?v=OW768h5Er78&ab_channel=clarietka

Minulý měsíc před Slávkůj skládečkem zastavil náklaďák s nápisem GEIS za oučelem svozu paletových zakázek. A nežli se loudal flákač a budižkničemu Slávek dostal skrzevá vrátka co nehlídala Ta co má tak roztomilá kůzlátka... Eh. To je úpa jiná story... Z5. No prostě: Než se dostal ven tak... To vystoupilo a spustilo rampu nakláďáku a ptalo se jej: Kde si tu můžu odskočit? Mělo to rtěnkou obtažené rty a dlouhé vlasy stažené do culíku a... Kozy. Ufff!!! Slávkova hlíva šrotovala na 69% a tedy na max výkon a nakonec usoudila že! Je to škaredý úchylný chlap a tak mu řekl: Tady venku za konťákem na odpad. To se na něj tak nějak divně ušklíblo a neřeklo nic. Seskočilo to z auta a jalo se to kráčet venkem směrem ke kancelářím. Po cca deseti minutách se to vrátilo a konečně začalo nakládat. No a když to odjelo šel Slávek s dokumenty do kanceláří. I ptal se ZLATOHNĚDÉ: Bylo tady to z Geisu? Áno! Hmmm... A co to chtělo? Na wécku predsa. Aha. A... Šlo to na pány či...? Išlo to na dámy. Áha! Tak! Proto se to na něj dívalo tak divně! Nebyl to škaredý chlap ale škaredá ženská... No. Slávek se jí v duchu omlouval.

Druhý den přijel nakládat jeho kamarád z GEIS a Slávek se jej ptá: Prosím tě - včera přijelo nakládat něco...? Myslel jsem že je to chlap ale šlo to čůrat na holčičí záchůdek!? A on se rozesmál! To byla Kája!!! To je chlap co se nechává předělávat na ženskou! No... 

Takže pindíka už mu/jí ufikli......


4 názory

annnie
10. 03. 2022
Dát tip Benetka

Cejtit se bejt ženou v mužským těle - nebo naopak - je velký trápení na spoustu, spoustu let...


tohle to má jednu výhodu, může slavit MDŽ i Josefa


Evženie Brambůrková
09. 03. 2022
Dát tip Benetka

Vydařené.


Aru
09. 03. 2022
Dát tip Benetka

:D:D:D

ty jsi geniálnííííí :D TO nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru