Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 71.

28. 06. 2022
1
9
240
Autor
Benetka

Úchylnější!!! "píseň?" video či dílko snad ani NEEXISTUJE!!!!!! Čili - Red Hot! Pokaváď má kdos potřebu sádlomáslochysticky se sebetýrat pak není jiné volby! 

SVOBODNÉ DOLBY!!!

https://www.youtube.com/watch?v=5WXjyXB0KOs&ab_channel=SUPRAPHON

Dnes se Slávek v práci posral. Prostě si pšoukl a ven z řiti letělo jen takové řiťounké blátíčko. Aneb: dnes se nehraje - na hřišti je bláto! Eh. Včera za nim po strašně strašně strašně dlouhé době přijel kamarád - jeden ze dvou co má - a šli chlastat do horní hospůdky. A to bylo! A to byla dvanáctečka dvanáctečka dvanáctečka dvanáctečka dvanáctečka dvanáctečka. A dál už nic. Tečka. No a jak jinak tak nevečeří a co jiného pak mohlo vzniknout?! Inu... Na dabljůsí svlékl posrané trenky a pak dál po celý den chodil pod kraťasy na ostro. Žádné sraní! S mladou paní... Slečnou... No ni?? Co inšího než nasrat. Nezaslouží si ani ten nejmalilinkatější kousíček pozornosti. Přestože... Protože. Nenávist trvá. A... Taky Láska. Ale! Nenávist! Nenávist a Láska. Láska. Jó - mimochodem! Prej je to jen slovo. Sic! Zmrtven alkoholem hledí na měsíc. Ona Ví ŽE On je Pan NIKDO. A On Ví (ví ví ví žetém) Že Ona to Ví. Sélaví. Sélaví. Sélaví! To se oslaví to se oslaví to se oslaví!!!

Už je zas na plech.

Ech.


9 názorů

Alegna
28. 06. 2022
Dát tip

Naostro? Tak to by bylo docela jednoduché, dát ti na holou!



Benetka
28. 06. 2022
Dát tip

Jééé!!! To mi poslal kamarád druhý ze dvou - jinak těžký metalák - jakožto úchylárnu big big big! A krom toho taky:


Lenochod
28. 06. 2022
Dát tip

To si tedy umím představit větší úchylnosti ( jen teď nevím, jak se to jmenovalo), ale třeba toto už bych si znovu nepustila...

https://www.youtube.com/watch?v=yGX-OnjLZMw


Benetka
28. 06. 2022
Dát tip

Wim. Píšu sračky. Víc/zajíc/nanic/panic/nemamo.


Benetka
28. 06. 2022
Dát tip

LeňoChodko! Jsi úchylnější než jsem kdy býval byl dokázal představiti... :D


Lenochod
28. 06. 2022
Dát tip Benetka

Musela jsem si tu písničku pustit 3x po sobě! Díky moc za vzpomínku na mé bezstarostné dětství! Po letech nechápu, proč se mi ten Horňák tenkrát nelíbil? Asi jsem nikdy nebyla na šoumeny. Nejvíc mě překvapilo, že měl tehdy Michal David takovou kštici - v paměti ho mám jen s pleškou... Úchylní mi přijdou hlavně ti diváci, jak tam spořádaně sedí a unyle tleskají. Tenkrát se to nehodilo se v divadle nějak víc odvázat... Písnička je super :0)


Benetka
28. 06. 2022
Dát tip

Klaním se a Děkuji!!! ;)


Evženie Brambůrková
28. 06. 2022
Dát tip Benetka, Philogyny

Tvůj styl je prostě nezaměnitelný. A  příběhy jsou ze života. To se dá číst a nesr....  se. :-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru