Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MatriXXX

03. 10. 2022
5
6
229
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA&ab_channel=appiglio

Stále ještě se za celou tu dobu co se vrátil ze zaměstnání nepřevlékl. Pořád má na sobě ty odrbané montérky které ještě pamatují dřinu v alkavlaku. A v levé kapse má černý fix a kovovou propisku s logem PPL kterou jsi mu dala. To Ti prve vmetl do tváře že jsi mu opět z pracovního stolu zcizila péro. Zapírala jsi jak jen mohlas. Marně. Tu tužku našel na Tvém stole. A pak jsi mu přinesla tady tu bleděmodrou. Jakožto kompenzaci. Už je to pár měsíců. Vidíš? Vím - umíš být pozorná a hodná. O to víc jsi Andělem.

Dnes jej vzpomínky zanesly o 34 let z5. 3.10.1988 rukoval do ČSLA jakožto bezejmenný vojín na letiště do Českých Budějc. Touhle dobou tenkrát skládal věci do komínků než všechno ve 22:00 utnula večerka. Hmmm... Usmívám se tu pod fúzgy: To jsi vlastně ještě ani nebyla na světě!!! Tvoje máma a táta se v té době milovali aby Tě měli a já jim k tomu chránil klidný spánek... Aby jim tam do Bánoviec tý americký imperiálisti nehodili volaaký Pershing.

Naše potkávání/nepotkávání se je nevyhnutelné a nutné. Nevím jestli si to uvědomuješ ale vzájemně si věnujeme čím dál čím dál čím dál tím víc vzájemného pracovního času. Dívám se do Tvých zlatohnědých očí a přitom vím že Ty víš a je to mocmocmoc fajn. To když se Tě ptám jak je? Vždycky jsi se ptávala Ty a! Najednou je to obráceně. Bolo už aj lepšie zní Tvá odpověď. Dnes jsi měla rozpuštěné vlásky a byla jsi neskutečně kouzelná. No... Úplně k pomilování. Navzdory vší té bolesti kterou máš a kterou vnímám. Jak by taky né když lávjůžetém? Odolal jsem a nepohladil tě. Zcela mimořádně. No...

Vlastně ani neví jak to dělá ale všichni jej mají rádi. Po pěti dnech volna přijde do práce a neslyší nic než: Ahoj Slávi! Nazdar Slávečku! Jak se máš Slávečku? Jak sis užil volno Slávi? A jééé! Tys nám zase napekl! Jo no - dělal buchtu pod jménem Orgasmus na plechu. No... Je fuckt dobrá! D.O.P.O.R.U.Č.U.J.E.!!! Sice trošku dražší na suroviny a krapet těžší na pracnost ale! Vyplatí se to! No a... Ty jsi nejprv nechtěla protože je tam hodně krávovského mléka po kterém tak prdíš ale! Pak jsi přišla a nandala si toho OttO víc!!! A jak Ti chutnalo!!!

Miluji Tě.


6 názorů

blacksabbath
05. 10. 2022
Dát tip Benetka

na letiště do Českých Budějc..ouplně přesně:-)))))


Evženie Brambůrková
05. 10. 2022
Dát tip blacksabbath, Benetka, Zeanddrich E.

Pěkné, rádu čtu tvé příběhy.


Zeanddrich E.
04. 10. 2022
Dát tip Benetka

..tak to jsem rukoval jenom o pár měsíců jinak :)

((...)).

 

 

((PS: ad   ,,rukoval do ČSLA jakožto bezejmenný vojín na letiště do Českých Budějc.."

  ..já se vždycky divil, kde se berou ti bezejmenní vojíni, kterým se různě po světě staví pomníky, a hleďme - tady zrovna jeden je! :) )).


Alegna
04. 10. 2022
Dát tip Benetka

:)) láska s buchtou


Aru
04. 10. 2022
Dát tip Benetka

no vidíš, mě si zase chránil dětství :D:D


Kočkodan
03. 10. 2022
Dát tip Benetka, Alegna

„Ty jsi nejprv nechtěla protože je tam hodně krávovského mléka po

kterém tak prdíš“ – po tomto souvětí jsem se už nedokázal na komentář vyprdnout...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru