Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O militantních obráncích statu quo

08. 01. 2023
1
0
153

"Vzorem ideální organizace života je hnůj, co jenom leží a tleje a tak prospívá světu víc, než cokoliv jinýho." - bezejmenný autor

 

Dlouho jsem přemejšlel, proč média a intelektuálové, který v ostatních případech stojej bezvýhradně na straně slabších, v našem případě dávaj hlas jenom doktorům a jednostranně propagujou jejich pohled a teď mi dal Bůh konečně odpověď. Proto, protože jejich vztah ke světu je stejnej jako vztah doktorů, protože my ostatní jsme pro ně podřadnou rasou, kterou neni možný nechat žít svobodně, kterou je nutný neustále kontrolovat a formovat, pročež byli stvořený oni, nadřazená, vědomá rasa, jejímž úkolem je formovat nevědomý svět. A to je důvod, proč musíme vymřít. Protože přežít se nám může podařit jenom díky potvrzení přesvědčení o vyvolenosti nadřazené rasy, která pak bude dál pokračovat ve formování světa a dovede ho k dalším tragédiím a dalším zánikům.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru