Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Phantasia XXXI.

01. 03. 2023
4
5
200
Autor
Benetka

Sen dnes nad ránem.

A na sex se mě neptejte. Fuckt newim co to je. :D

 

Pokud rádi čtete a_ Máte rádi kolonku Sci-fi tak_ Doporučuji! knížku od českého autora (a je to již hodně retro!) :

Jan Weiss - Dům o tisíci patrech

No a tag... Tak jsem se po procítění mého dalšího snu na tuhle knížečku upomenul... A: Myslim že ne náhodou?!

 

Odkaz č. 1. (souvztažný): https://www.youtube.com/watch?v=AMZIOnlLv8A&ab_channel=AdonayMann

 

Odkaz č. 2. (romantický:) https://www.youtube.com/watch?v=nebRHL3J4Qs&ab_channel=KarelRauch

Jsem ubytován v jakémsi obrovském hotelu. Ze svého patra sjíždím dolů na večeři. Přicházím do jídelny a sleduji že všechny pulty a stoly zejí prázdnotou. Přišel jste pozdě řiká mi číšník a připadá mi to jakoby se mi poškleboval. Snad jenom támhle zůstalo trochu polévky. Ukazuje rukou na mísu v popředí. Otevírám ji a_! Je prázdná. Dnes se tedy nenajím...

Snažím se vrátit na svůj pokoj ale nepamatuji si na kterém byl poschodí. Namátkou stisknu tlačítko a výtah mě tam vyplivne. Vcházím do pokoje kde je spousta lidí z nichž žádného nepoznávám. Chvatně odcházím a omlouvám se: Promiňte - spletl jsem si patro. Jedu zdvižkou o poschodí nahoru a ocitám se v jedné obrovské místnosti. Je tam lůžko vedle lůžka a na každém z nich jeden pár. MUŽ & ŽENA. A všichni se mě unisono ptají: Vy jste ten kameraman?! A já sleduji jak se_________________________________________________________

Milují.

Jedna dvojice mladý muž a mladá žena - on ji uspokojuje orálně a ona je v _sedmém?_ nebi. Vzdychá snad až příliš přesvědčivě a pak se na mne podívá a řiká: Tak jaké to bylo? Muž a žena již s notně prošedivělými vlasy. Milují se na misionáře - zcela nenuceně a když je po všem oba se láskyplně obejmou a kývnou na mne: Tak.To by bylo? Další pár kde žena klečí a muž do ní buší zezadu... Prostě...... Všude samá vagína a penis. Eh.

 

Procitám. Na hodinách svítí 5:07.

 

A...

Město jí (snídá)

A...

Mně stojí (erekce)

Skoro jako...

Stojan Jakotyč.

 

Tak.


5 názorů

APodezDívka
05. 03. 2023
Dát tip Benetka

No vidíš Benetko! Jak tady ty lidičky inspiruješ! Sny. Nepamatuju si. Jenom vím že vždycky někde lítám a padám a tak. Ale nic konkrétního. Teď nevím jestli si mám zoufat a nebo mít radost?! ;)


Evženie Brambůrková
04. 03. 2023
Dát tip Benetka

Nezávidím ti takové sny. Já nechci žádné a mám jich tolik.


blacksabbath
03. 03. 2023
Dát tip Benetka

nic si z toho nedělej.....


Alegna
01. 03. 2023
Dát tip Benetka, blacksabbath

Moc snů se mi nezdá a pokud ano, tak jsou tak zmatené, propletené a zamlžené ... nevím, jak moc jsou sny ovlivněné našimi touhami :)


Philogyny
01. 03. 2023
Dát tip Benetka, blacksabbath, APodezDívka

Já se poslední dobou probouzím před čtvrtou ráno. Nezdá se mi nic. Sejdu dolů. Dvě lžíčky kafe, dvě cukru, vřící voda. Upiju. A usnu. Byla po dlouhé době les. Plch prožral v posedovým vaku únikový otvor. Zip se zadrh. Nechtěl hřát. Přespala. Nad ránem už s tělem třepal mráz. Přitiskla k němu oči. Fotila srnce v lýčí a taky srny, ty jejich společný tanečky. Tlustého jezevce. Červánky. Miluju to. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru