Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krtek

10. 03. 2023
7
9
358
Autor
Benetka

Naši předkové nám zanechali tisíce mouder odpozorovaných a prožitých za stovky let. Přísloví rčení pořekadla... Jedním z nich je i:

Mohl na Ní oči nechat.

Nu - a tak se i stalo......

No a možná že mám jiný voči a vidím Ji zalitou barvou růžovou a... Ale né. Nemám. 101 chlapů ze 100 na Ní může nechat oči. A taky nechá. Třebaže krása je pomíjivá. I když... Krása těla je jedna věc. A krása duše ta druhá. A Ona... Ano. jednou bude_? Mít pleť v obličeji jako scvrklé jablíčko. Ale Její krása duše bude stále táž. Je to prostě Anděl na zemi! Každý to vidí každý to říká každý to vnímá. A když se někdo zeptá? ANO! Odpovídám: Je neskutečně hodná. Obětavá a pokorná. Milá ke všem a vždy. No a k tomu navíc taky ještě

+ + +

NÁDHERNÁ!!!

CHYTRÁ! ;)

&

(((SEXY)))

 

https://www.youtube.com/watch?v=gRuRHoBqyPM&ab_channel=SUPRAPHON

 

Oči

jsem nechal

Tobě


9 názorů

Benetka
16. 03. 2023
Dát tip

https://czvtipy.cz/obe-dve/

Jo jo Phil: Obě! ;)


Philogyny
16. 03. 2023
Dát tip Benetka

Obě? ... :) 


8hanka
13. 03. 2023
Dát tip APodezDívka

život s ex nebol prechádzka ružovým sadom,  aspoň  meno po ňom ostalo pekné Andel-ová:) A synovia sú tiež Andel(ovia), takže áno, je nás viac a chodíme po zemi - Andelé:)

a Dětský oči vyvolávali zimomriavky, keď mi ich kedysi hrával sused na gitare, pritom som ešte nerozumela, čo to znamená - dala mi ústa, dala mi sebe... Petr to proste vedel...jeho piesne, hlas a Plickove texty ...dokonalosť

 


APodezDívka
11. 03. 2023
Dát tip Benetka, 8hanka, Zeanddrich E.

Tak přece! Já věděla že tu mezi námi chodí Andělé... ;)


Janina6
11. 03. 2023
Dát tip Benetka

Kdyby byla až takhle moc dokonalá, tak to snad už ani není člověk :) a já mám ráda lidi lidské, ne božské. K dokonalým idolům se nelze přiblížit.


Alegna
10. 03. 2023
Dát tip APodezDívka

hmm, to je milé :)


Kočkodan
10. 03. 2023
Dát tip Benetka, Alegna

Bene, tak u tohoto dílka do tebe rýt nebudu... ;-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru