Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sex

Výběr: Biskup z Bath a Wells
05. 07. 2023
17
61
629
Autor
Jinys

V dávných dobách, kdy autobusy byly jinačí, kdy automatické řazení rychlostních stupňů připomínalo spíš počátek konečné destrukce stroje než snahu dostat se z bodu A do bodu B, kdy pohyb více než mnoha cestujících v útrobách vozu v důsledku pohybu nerovnoměrného a zcela nepřímočarého připomínal pohyb vody v poloprázdné lahvi, kterou intenzivně třeseme, kdy vkročení nohou vlastní mezi nohy drobné spolucestující a následné tisknutí svého stehna tam, kde nohy náhodně připlavavší ženy již skončily, nikoliv jako promyšlený necudný akt, ale pouze jako projev bezděčné snahy o zachování rovnováhy, bylo v různých variacích na dané téma poměrně běžným jevem, tak v těchto dávných dobách bylo pro mě cestování v MHD bez erekce skoro nemožné.
Ale ani pohyb vně přibližovadel nebyl pro mě zcela bez nástrah. Dívčí zadeček, koketně se vrtící na těle majitelky, mě málem zavedl pod kola projíždějícího vozu, když se dočasně stal jediným objektem, který jsem byl schopen sledovat.

Dnes cestuji o hodně klidněji.
Na sklonku zimy, nebo možná již na začátku jara není v pražském metru přehnaně teplo. Dívenka obutá naboso, v krátkém tričku končícím nad pupíkem a v lehkém bolerku, hledá něco v tašce, kterou si položila na zem. Do půlky obnažené, tangy ozdobené zadní tvářičky ve mně vzbuzují okamžitou reakci, při které si představuji úporné nachlazení nebohé dívčinky s možnými celoživotními následky.

Časy se mění, a my s nimi.

 


61 názorů

Jinys
před 8 měsíci
Dát tip

K3

Přeji Ti i všem ostatním píšícím srdíčkem, aby to tak bylo a já se mýlil. 
V živote vůbec, i v kumštu.


K3
před 8 měsíci
Dát tip

Jinys, absolutní ani nemůže být, protože pojem próza je široký a střetávají se tu různé kategorie s různou délkou. Ale kvalitní texty se se dostanou do popředí a zviditelní se. To má svou cenu. Záleží taky kdo co od toho očekává. Zda neočekává příliš.


Jinys
před 8 měsíci
Dát tip

K3

Ještě si dovolím připodotknout, protože mám dlouhé vedení a neučinil jsem tak naráz.
Spravedlnost není.
A v kumštu? To snad nelze myslet vážně. 
:-)

 


Jinys
před 8 měsíci
Dát tip

K3
Nijak nezpochybňuji význam soutěže pro každého, kdo chce nějakým  způsobem růst.
Já už ale jedu jen výběhem, jako vlak, blížíci se ke konečné stanici. 
:-)


K3
před 8 měsíci
Dát tip a2a2a

Jinys, ještě se vracím k soutěži PM. Osobně si myslím že má velký smysl, především pro začínající, ale i pokročilé autory. Jednak můžeš text nominovat sám, (i svůj), a můžeš hlasovat a tím pádem soutěž ovlivnit. Množství tipů tu určitě nehraje rozhodující roli. Tu hraje právě to dobrovolné hlasování. To že se zůčastní tak málo lidí je samozřejmě na škodu... Závěrečné hlasování je často tvrdé, ale jak soutěž dlouhodobě sleduji, ve výsledku až překvapivě spravedlivé.


Skvěle napsáno... i ten bilancující konec...


8hanka
před 9 měsíci
Dát tip Alegna, Gora, a2a2a, kadeřavá

Na koniec sa pripojím i ja. Netajím, že som v literatúre laik, i keď ma kedysi dávno veľmi bavili hodiny literatúry, prečítala a stále čítam more kníh, k teórii ma nič neťahalo...odjakživa mám rada prózu a poéziu, kde viem, "čia som", proste nemusím namáhať mozog tým, že premýšľam dlhé minúty, čo ktorým slovkom chcel autor povedať, aký obrázok zo života namaľoval...všetky  diela majú svojich čitateľov, pri nich sa nezapájam,  čo už by som asi povedala...príbehy zo života človečieho či zvieracieho, či len tak plynúceho na zemi, na nebi či medzi...tak to je iné, tam nedokážem byť ticho, sú mi blízke, viem sa do nich preniesť, vidím pred sebou farebné postavy, prírodu, mraky...takže tam okrem úprimnej pochvaly pridávam aj kúsok z toho môjho  podobného sveta. Keby som mohla, tak by som autora aj objala( teraz si asi mnohí oddýchli, že nemôžem), porozprávala sa s ním o prečítanom, čo vo mne ešte dlho rezonuje...za tie roky mám svojich obľúbencov, niektorí už odišli a chýbajú mi a s radosťou zisťujem, že nie vždy som čítala tých, čo sú moc fajn, nenatrafila som na nich v aktuálnom čase, čítaním dobieham a teším sa, že sú tu...a tak aspoň dám tip, napíšem pár obyčajných slov a keby ich nebolo tak veľa, pokojne ich vymenujem...a keďže píšem zriedkavejšie a viac-menej o svojich momentálnych pocitoch, nič hodnotné, čo by stálo za úvahu, nečakám ani "vysoké hodnotenie", proste sa vypíšem z momentálne prežívaného a ak niekto zareaguje komentom "k veci", som rada, že prečítal. U mňa nejde o " já tobě, ty mně", takže v tomto smere som spokojná:)


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip 8hanka, Alegna

K3

Moje poslední poznámka směrem ke Gora, je opravdu jen čirá sranda.
Možná ale, že jako sranda připadá jen mě. I já si nárokuji právo na omyl. :-( 
Ona totiž ta "Matice vzájemných pochval", čistě technicky(!), jiná věc je pracnost naplnit ji daty, blbost není, a skutečně by slušně (ne)vypovídala o jevu, který jsem zmínil. :-)
A protože jsem s "maticemi" a jinými matematickými kouzly občas pracoval, když jsem fungoval jako vědecký pracovník :-), pocítil jsem neodolatelné nutkáni tuto "úvahu" do svých poznámek zde, zapracovat. 

Považuji za podstatnější, i když možná v rámci hodnocení jistá míra neobjektivnosti existuje, ( Ale co je to objektivnost v kumštu? ), že mezi vámi vesměs funguje kamarádství se zjevnou snahou si především pomoci umělecky a možná i lidsky.

Přeji Ti umělecký úspěch, a samé fajn dny v životě.
Jinys


K3
před 9 měsíci
Dát tip 8hanka, Alegna

Jinys, promiň, že odpovídám já, ale nedalo mi to a nemyslím si že jsem potrefená husa, ale týká se to samozřejmě všech. Skupina autorů která se vzájemně hladí po vláscích. Jak elegantně škodolibě řečeno. 

Je to nešvar ktery samozřejmě existuje. Nedá se tomu zabránit z jednoduchého důvodu. Jsme lidi se svými chybami a slabostmi. Je to jako ve škole. Každý učitel má své oblíbence. Můžeš ale psát kritiky podle svých představ, nebo si požádat o vstup do redakce. Podobný nešvar existuje asi na všech podobných servrech. Nejlepší lék proti tomu asi je nebrát tipy příliš vážně. Nejsou rozhodující, je to jen zbytečná ozdoba která o ničem nevypovídá. Vnímavý čtenář to hned pozná. Aby se tomu zabránilo muselo by se psát inkognito a třeba vždycky za měsíc autory odtajnit. Možná by to šlo, nevím, ale vím že většina by s tím souhlasila. O tom už se tu ale psalo kolikrát. Zkus něco rozumného, technicky možného navrhnout. Nejlepší by bylo naspsat to do kategorie diskuze.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

Gora

Má neumělá slova někde, neměla mít význam, že se mi nezdá, která díla a potažmo jejich autoři mají od ostatních nejvíc tipů,
ale
to, že jsem se snad lehce zamyslel nad hypotézou o existenci skupiny autorů, kteří se hladí vzájemně po vláscích.  

Nicméně,
jsem si vědom, že potvrzení, nebo vyvráceni této spekulace by bylo možné prokazatelně(ji) (ne)dokázat jen "Maticí vzájemných pochval", která by ale na druhou stranu, pokud by se vyšperkovala nic neříkajícím, dostatečné dlouhým a spletitým průvodním textem, by mohla kandidovat na některých podivných VŠ s podivným zaměřením, svým rozsahem i na disertační práci. 

:-)

P.S.
Opravdu, jen pokus s srandu.
Nemyslím to váženě. Konečně, kladu si zároveň otázku, myslím-li vůbec, navážím-li se do někoho, byt jen zlehoučka, kdo zná a také rád poradí...




Philogyny
před 9 měsíci
Dát tip

Hm, tak vzteklý Jinys, rozesmálo, že...  :)


Gora
před 9 měsíci
Dát tip

Jinys, všechno v dobrém, ta soutěž zde má víc než desetiletou tradici, dodala jsem proto pár slov na vysvětlenou k její historii - a jak to vidím dnes...


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip Philogyny, Alegna

Gora

1) Ano, uznávám, že jsem mohl na "literární" názor a2a2a reagovat kulantněji. Ale pokud mě někdo lidsky opakovaně kádruje jako on, jsem poněkud, hmmmm, nahněván a s literaturou to podle mne nemá nic společného.
Asi to bude tím, že jsem si komunistických kádrováků užil dost...
Nicméně se za příkřejší slova omlouvám.

2) Moje literární směřováni je již uzavřeno. Nechci aby to znělo pyšně, ale svůj díl "slávy" jsem si již užil. Nemám ambici dobýt v této věci další mety. Píšu zde proto, protože si myslím, že některé moje věci jsou vtipné mohou vyloudít úsměv na tváři čtenáře. A každý úsměv se počítá... :-)
Pravda, některé jiné věci píši i s tím, že jsou vhodné k malému zamyšlení. Tohoto cíle jsem zde sice pravděpodobně nedosáhl. ale nevadí.
Protože, jak pravila Liška: "Nic není dokonalé."

3) Korekcí pravopisných a stylistických chyb, které jsi mi doporučila si opravdově vážím a jsem za ně rád. Důvod, proč zde nechci soutěžit jsem již gramotně vysvětlil. 

Děkuji za přečtení mého komentáře s funkčním srdcem, ale i hlavou a přeji Ti jen sluníčkové dny.
Vzteklý Jinys


a2a2a
před 9 měsíci
Dát tip

Jinys, zjevně jsem se s poznámkou o utajené sebereflexi trefil.


Gora
před 9 měsíci
Dát tip

Nejde - podle Jinysovy první reakce - prvotně o soutěž, Jinys naznačil, že se mu nezdá, která díla a potažmo jejich autoři mají od ostatních nejvíc tipů. Na to nedá reagovat, snad jen se zeptat jednotlivých tipujících, proč dílo ohodnotili. Proto jsem napsala - škoda, myslím autorova škoda, víc uživatelů by si jeho tvorby všimlo a mohl se tak o svém psaní víc dozvědět.

V minulosti tady byla oblast prózy zastoupena skvělými autory jako Kandelábr, reka, StvN, Majaks, Fruhling, Prosecký, Lakrov, B.Krejza a mnozí další. Pokud vím, neodmítali účast v soutěži Povídka, nyní Próza měsíce. Někteří uspěli dobře na knižním trhu, ale stejně se roky vraceli a radili začínajícím prozaikům, a to bylo většinou akceptováno s povděkem. Tedy u těch, kdo dobré rady dovedli ocenit a zlepšit své amatérské psaní i díky nim. V komentářích mnohdy "plály" debaty a šlo zásadně jen o literaturu. Lidé se navzájem neosočovali a neuráželi...

Ty staré dobré časy se nejspíš nevrátí. I teď jsou zde však autoři, které stojí za to číst a jejichž zkušenostem stojí za to dostát sluchu. A také řada "slabších" nebo začínajících, kteří prostě jen zkoušejí tvořit a jsou zvědavi na ohlasy. Co by však mělo zůstat, ať je úroveň příspěvků jakákoli, je slušnost. Jak ve vyjádření názoru/kritiky, tak v jejím přijetí.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

K3
Omlouvam se ti. Dílko, které jsem neurčitě uved s tím, že na mě silně zapůsobilo je toto:
Autor: Pacer
Název: Rozhovor o K2

Hmmm, i název vrcholu jsem popletl. No nic, lepší už to nebude.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

a2a2a
Nevím jak moc, nebo málo jsem vnímavý autor. Někdy ale bývám nasraný člověk, když se setkám s hloupostí, byť se snahou o prezentaci ušlechtilou formou.
P.S.
Tady se mi to ale ještě nestalo... :-)


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

a2a2a
Oprava:
...uměleckým a lidským prozřením...
:-( :-( :-(

 


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

a2a2a
Ano, možná právě kvůli všeználkum, obdařeným dokonalým a jedině správným uměleckým prozřením, jako jsi ty ( Jednou v souvislosti s mým textem píšeš cosi blábolivého o "hledání alibi", nebo později výše o "utajené sebereflexi".), negativní kritiky nepíšu a soutěžit zde nechci. :-)  


dadadik
před 9 měsíci
Dát tip

Takže už nejsi teď zvíře :)


K3
před 9 měsíci
Dát tip Janina6

Já si pořád myslím, že právě ty záporné kritiky jsou přínos. Sice některé texty nejsou pochopeny. I to se mi stalo, ale pořád je dobré o těch kritikách popřemýšlet a vybrat si co je přínos. Je to tu taková malá škola a to je dobře.


Janina6
před 9 měsíci
Dát tip K3, Benetka, Gora

Jiří, díky. Písmák se mění, ale já pořád věřím jako před lety v klubu Povídka měsíce, že zpětná vazba od čtenářů je pro autory dobrá, tak ji podporuju. Ale vím, že často se lidem nechce mít kritičtější připomínky, ze strachu, aby "neurazili", a tak třeba ani nehodnotí. Nebo píšou do komentářů jen ty pochvaly a pak to působí, že si tu jenom kamarádi vyměňují smajlíky... Stále si pamatuju větu, kterou mi kdysi napsal StvN - že je třeba se rozhodnout, jestli se autor chce zlepšovat, nebo mu stačí, aby ho lidi měli rádi. To je tak nadčasová věta, myslím si...

 


a2a2a
před 9 měsíci
Dát tip K3, Janina6, Gora

Jinys, možná je tvé zřeknutí se účasti projev sebereflexe, byť utajené. Kdysi hodně dávno jsem texty v této spíše hravé, ale i užitečné soutěži četl, dnes však přehled nemám. Tak či onak soutěž nabízí jistou zpětnou vazbu, byť omezenou, ale vnímavý autor se v ní zorientuje a jakkoliv jsou zde při hodnocení všelijaké vlivy a zájmy, zdá se mi, že speciálně v prozaické komunitě převládá vstřícnost i soudnost. 


Janina6
před 9 měsíci
Dát tip

;)


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip Janina6

Janina6
Hmmm, druhou větu jsem četl jen 2x. :-(
Bez skvělé sekretářky, kterou sem měl, to fakt není ono... 


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip Janina6

Janina6
Svého času jsem vedl větší pracovní skupiny. Mým úkolem bylo hájit určitý zájem a tak jsem se naučil použivat slova trochu jako zbraň.
Zůstalo mi to. Hlubší smysl nehledat! Většinou tam není. A tam kde je, ho stejně stejně zdejší komunita většina nevidí.
Fuj! Už to dělám zase... :-(


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip Philogyny

Philogyny se svým textem: "Sex" jsem již jednou první byl. :-)
Bylo by proto lepší se zase s někým vystřídat. :-)


Janina6
před 9 měsíci
Dát tip

O.k., ale i v nadsázce něco naznačujeme, že? Asi jsem se příliš snažila přijít na to, co si vlastně myslíš. To jen, že mě mrzí, že tahle fajn povídka v  PM nebude. Tvoje věc, jasně.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

K3, v názvu dílka, (Ale také možna autor jsi byl ty.) bylo "K3". ( Podobenstí o zdolávání hory, výzvách, odvaze... ) Bylo to ale již v cca roce 2006, tak to tu už asi není. Ale věc ma mě velice zapůsobila...

Janina6 Samozřejmě, že nepředpokládám, že by někdo z aktivit zde žil a byl z tohoto titulu zaměstnám. 
Snad by k pochopení mých slov pomohlo podívat se do slovníku na významy slov: Nadsázka, ironie, přirovnání a dalších podobných...


Philogyny
před 9 měsíci
Dát tip

Jinys, jak píše Janina. Je to jenom hra, někdy nechápu. Aspoň bys byl první, i když člověk nikdy neví... :)


Janina6
před 9 měsíci
Dát tip Gora, a2a2a, K3

("Zdejší zaměstnanec"? To myslíš vážně? Myslíš, že si na amatérský server někdo chodí vydělávat?  :))


Janina6
před 9 měsíci
Dát tip Gora, a2a2a, Philogyny, K3

Jinys, to je škoda, že sis to rozmyslel. Ona to samozřejmě není kdovíjaká soutěž, spíš taková hra, jako všechno tady, vždyť si sami děláme porotce a cenou je jen větší čtenost. Ale mně se na Próze měsíce líbí, že mě "přinutí" přečíst si texty, které by mi jinak unikly. Protože, a to se přiznám, pro mě přečíst povídku nebo dvě každý den je fakt problém. Pokud zrovna nemám nemocenskou s tedy nepřeberně času, což se mi stalo v červnu. To jsem četla snad úplně všechno. Za normálních okolností prózu prostě moc nestíhám. Takže tahle soutěž mě občas přivede k zajímavému autorovi. Myslím, že ani tobě by nemuselo být proti mysli se trochu víc "zviditelnit". Možná tě odrazuje, že hlasuje v podstatě stále stejná skupina lidí, ale to neznamená, že jsme nějakou uzavřenou společností. Spíš to svědčí o tom, že pravidelných čtenářů prózy je tu prostě jako šafránu. Každý, kdo má chuť číst, komentovat a hlasovat, je vítán!


K3
před 9 měsíci
Dát tip

Máš na mysli mou povídku Dedo? O Lomnickém štítu?


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

K3, mužeš mi věřit, že nic neskrývám. Nejsem ani zdejší zaměstnanec, ani politik. :-)


K3
před 9 měsíci
Dát tip Janina6

Já taky některým dílům nerozumím. Pak je chyba buď v textu nebo naopak ve čtenáři. Proto se některým textům věnuju víc a přečtu si je vícekrát. Nebo je raději nehodnotím. Já si třeba nemyslím že když je něco srozumitelné, že to je špatné. Ale ani naopak. Tak nevím proč by si sem nepatřil. Nemusíš nic skrývat, klidně to řekni když se ti něco nelíbí.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

Nicméně jeden z tvých starších textu K3, ( Marně jsem ho opět na Písmáku hledal, protože přesný název si již nepamatuji. Ale teď mě napadlo: "K3"? ), podobenství o dobytí vrcholu K3 považuji za velice silný. 


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

K3, naprosté většině vysoce oceňovaných textů, zejména v určitých kategoriích, velmi vlídně řečeno, prostě nerozumím. 
Nevím, je-li chyba v nich, nebo ve mě, ale jasně vnímám, že v této souvislosti moje písmenka mezi ně nepatří.


K3
před 9 měsíci
Dát tip

Jinys. Náhodně jsem si přečetl tvůj odmítavý postoj vůči soutěži Próza měsíce. Nemohl bys to upřesnit? Je to takové nedořečené nakousnutí něčeho, nevím čeho a některých autorů se to může dotknout. Nic ve zlém.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

Ne Gora. Škoda to není. Škoda je jen dobrého člověka. :-)


Gora
před 9 měsíci
Dát tip

Dobře, škoda.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

Gora, věnoval jsem něco svého času o pročetl jsem si některá nejvíce oceňovaná dílka zdejšícjch autorů.
Následně jsem se rozhodl, že soutěžit v soutěži Próza_měsíce. nechci!  
Omlouvám se za svůj předchozí souhlas a děkuji za pochopení.


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip Gora, Janina6

Gora 
Děkuji, budu poctěn. :-)


Gora
před 9 měsíci
Dát tip

Zařadili bychom tedy tuto povídku /ze všech tvých červencových/ do soutěže Proza měsíce...


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip

Nic se neděje. :-)


Próza_měsíce
před 10 měsíci
Dát tip

Omluva - povídka SEX byla publikována až v červenci, teď se soutěží za červnové období, zařadíme ji do příštího kola, díky za pochopení...


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip Próza_měsíce

Ano Próza_měsíce.
Nějak k té Pulitzerově ceně dojít musím. :-)


Próza_měsíce
před 10 měsíci
Dát tip

Ahoj, mohli bychom tvé dílko nominovat do soutěže Prózy měsíce, která zde pravidelně probíhá? Pokud bys souhlasil, napiš to sem, a díky. Redakce prózy.


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip

Technická poznámka 8hanka:
U autobusů typu ŠM automatická převodovka bez škubání neřadila. Nezáleželo to na kvalitě řidiče.
Byl to první domácí vůz, kde byla automatika použita. U dalšího typu již tato nectnost nebyla.

 


8hanka
před 10 měsíci
Dát tip

autobusy sú síce modernejšie, ale u niektorých akoby sa nemenili vodiči...prudké brzdenie, vyberanie zákrut ako na F1 a mne neostáva iné, len sa kŕčovito držať rukami nohami...ani nevnímam, kto  sedí vedľa mňa:)

Mužský rod to má s erekciou zložitejšie, so mnou nemával pohľad na pekné telo  kedysi ani dnes:) 


Kočkodan
před 10 měsíci
Dát tip

Tvoje dílko ve mně také vzbudilo reakci. Dala by se vyjádřit slovem „zalíbení“.

 

Před odesláním jsem určitý čas počkal… ale ne, komentář nezměním. ;-)


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip

Ale ne, napsal jsem to tehdy dobře! Časy se "mění", jsou přeci jiné autobusy. :-)
Nečíst dobře míněné rady!
Cvičit pamět!

Zvláštní, jak člověka uspokojí, když si dokáže, že má, jako vždy, pravdu. :-)


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip

Není to "literárně" důležité a2a2a, ale já jakékoliv alibi pro cokoliv, nehledám!
Mohu jen připustit, že si občas, jen tak zlehoučka povzpomenu...
A co se ubírání týká, dnes bych spíš, tehdy přidal.


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip

Díky všem za hladivá slůvka, již napsana, i za ta, která se třeba ještě objeví.


J.Rose
před 10 měsíci
Dát tip

Super! Pravdivé a hlavně vtipné.


Philogyny
před 10 měsíci
Dát tip Janina6, Alegna, Benetka

Směju se tu, důvěrně znám. Když sedím v autu vedle syna, který při pohledu na všechnu tu krásu jdoucí po chodníku a ony to ví...pouští volant... :)


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip

No jo!
Ten závěr je špatně! Žádné časy, měním se jen já! Už jsem to ledaskam strčil, ale nenapadlo mě to.
Nejspíš popřemýšlím...
Díky. :-) 


Jinys
před 10 měsíci
Dát tip Janina6

Díky za čas vás všech, který jste si našli na přečtení a za vlídná slůvka. Ale ne, hlavně za ta slůvka. 


a2a2a
před 10 měsíci
Dát tip Janina6, Alegna

Časy se až příliš nemění, jen mi stárneme a soucitným myšením hledáme alibi pro dřívější nezřízenost. Tomuto jinak půvabnému textíku by prospělo v úvodu ubrat hned několik přirovnání, ne zase příliš, tak první dva a půl řádku, ale přece jen. Půvabný je svým jakoby mimoděk popisným konstatováním bez tlačení na pilu až k sarkastickému vyústění.


Gora
před 10 měsíci
Dát tip

Solidní text. Pobavilo!


lastgasp
před 10 měsíci
Dát tip Janina6, Alegna, Benetka, Philogyny

Realistická, věrně popisující mini ve mně vyvolala vzpomínku, že jsem jednou (doopravdy jen jednou) musel přejet tři stanice, protože jsem seděl a nemohl pro erekci vystoupit z tramvaje. Dnes je to opravdu něco jiného. Dnes sedím a jen koukám.


Janina6
před 10 měsíci
Dát tip Alegna, Philogyny, kadeřavá

Pěkně odlehčené a vtipné... a dokonce jsem to možná i pochopila ;) Fajn styl, u delšího textu by ta dlouhatánská souvětí možná začala trochu uspávat, ale v miniatuře je to tak akorát.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru