Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nakupováni

28. 08. 2023
5
5
126
Autor
Jinys

Nakupuji nerad.
Nerad, to je dost slabé slovo. Nakupování z celé duše tiše nenávidím. Ale nakupovat musím. Potraviny nakupuji jen v jednom Super-Hyper. Ne proto, že by byli nejlepší, ale už jsem se tam trochu zorientoval. Některé druhy zboží, které ale nekupuji příliš často, přesto hledám znovu a znovu. A což teprve, když dojde ke kreativní a flexibilní změně, a zboží je úplně jinde než minule. To již kleji docela nahlas.
Chápu, že je nutné, protáhnout potenciálního zákazníka celým prostorem, aby koupil i to co původně koupit nechtěl. Chápu, ale neodpouštím. Můj pohyb samoberkou se sešitkem, ve kterém je soupis položek nákupu, připomíná neuspořádaný pohyb molekul.

Nedávno jsem četl, že soudobá věda předpoklad, že molekuly se pohybují neuspořádaně již vyvrátila. V článku ale nebyl zmíněn algoritmus, podle kterého se pohybují.
Já to ale vím.
Molekuly nakupují!

 


5 názorů

Kočkodan
před 7 měsíci
Dát tip

Rozhodně nepovažuji otevření a přečtení tvého dílka za trapnou chybu, jež by byla hodna autosepsutí s následným sebezfackováním. smajlík (v akci)


Jinys
před 8 měsíci
Dát tip

Jsem rád, že písmenka pobavila.
:-)


Gora
před 8 měsíci
Dát tip

Vtipný fejetonek...


stanislav
před 8 měsíci
Dát tip

dobře se to čte. 


Alegna
před 8 měsíci
Dát tip

Vyvolalo úsměv


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru