Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chvála exhibicionismu

03. 09. 2023
0
2
71

Exhibicionista je slovo, který si společnost vymyslela, aby mohla odsoudit lidi, který se bezelstně chovaj podle oficiálně propagovanejch hodnot, a přitom nemusela sama sobě přiznat, jak je její přístup nespravedlivej, že sice podporuje otevírání doteď opomíjených témat, ale že se to týká jenom těch, o kterejch je doporučený mluvit, že sice chce co největší svobodu pro některý skupiny, ale jinejm chce určovat co směj dělat na veřejnosti, exhibicionista je automaticky odsuzující slovo, který si společnost vypůjčila, aby mohla selektivně odsuzovat lidi za to, co je oficiálně správný, aby ho mohla naplnit jakymkoliv obsahem a jakymkoliv seznamem jmen.


2 názory

Janina6
před 8 měsíci
Dát tip Gora, Philogyny

Jinak teda exhibicionistů ve smyslu okázalého předvádění se je například v politice spousta, a mnozí jsou za to dokonce obdivováni... a co teprve umělci a "umělci"!


Janina6
před 8 měsíci
Dát tip

A které skupiny u nás mají svobodu obnažovat se na veřejnosti? Když to tedy "společnost" podle tebe některým povoluje a jiným ne?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru