Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ženské zbraně ad ((obrázek))

10. 12. 2023
11
9
111

 

 

 

Ženské zbraně ad ((obrázek))

 

 

 

 
                „Promiň, ale já se dnes jdu rovnou domů učit; – ať zítra ve škole při zkouškách  nemusím použít své ženské zbraně, a porušovat tak rovnost pohlaví v přístupu ke vzdělání – potažmo rovnost  přístupu pohlaví k celkovým možnostem, poskytovaných nám naší postsocialistickou společnosti...!!“    


9 názorů

Evženie Brambůrková
před 5 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

Žena by měla umět použít to, že je žena. Ale s citem a vkusem. Muži se někdy právem obávají, že by jejich pomoc mohla být záporně hodnocena.

Já mám galantní a milé muže ráda a jejich pomoc mne neurazí :-)))


Zeanddrich E.
před 5 měsíci
Dát tip

 

Theodore, tohleto je obrázek několik let starý, ale příště (při kresbě :) ) budu se snažit na Tebe pamatovat... :):).


Andreina
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

Benetko, děkuji za ohodnocení.


Benetka
před 5 měsíci
Dát tip Zeanddrich E., Alegna

Andreina velmi vtipná! :D

Ženské zbraně použít při zkoušení lze ovšem pouze za předpokladu že zkoušejícím je nadržený profesor. Na učitelku fungovat nebudou. Nebo... Leda že by byla na holky no... :)

Pamatuji si z učňáku pana ředitele kterak nás učil ovocnictví. Bylo nás 6 kluků a 24 holek. Prostě plná třída sedmnáctiletých koček. A jemu z toho permanentně stálo přirození což v těch těsných tesilkách co nosil nešlo přehlédnout... :D


Andreina
před 5 měsíci
Dát tip Gora, Benetka, Zeanddrich E., 8hanka, gabi tá istá, Alegna

Zeanddrrichu, možná jsem natvrdlá, ale mě na obrázku nic nevytáčí. Rovnost pohlaví neuznávám obecně, když potřebuji využívám ženské zbraně, v ostatních případech bojové umění, které slušně ovládám. Muže považuji za tvory, které ženám příroda poskytla, aby jim činili potěšení a svou galantností dávali najevo, jak jsme důležité. Popřípadě mohou sloužit i za sponzory.


Zeanddrich E.
před 5 měsíci
Dát tip

 

(( ...)).


Zeanddrich E.
před 5 měsíci
Dát tip

... .

((..PS: zjistil jse, že tento obrázek (pamatujte, že pouze karikatura ... ! :) ) má potenciál naštvat některé lidi hned  (nejméně :) ) ze dvou důvodů... :); jsem tedy zvědav, co hezkého mi k němu řekne kdo tady na Písmáku... :):)  ))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru