Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Psychopaté ad ((Lidé zlatí - také se ptáte, proč/ rodí se v lidstvu psychopati...?   Z Valdštejna Albrecht , ..., Neil Armstrong, ..., Jevgenij Prigožin...))

22. 12. 2023
0
6
130

 

 

 

 

 

 

 

Psychopaté ad

::::::::::::::::::::::::

 

Lidé zlatí -  také se ptáte, proč/ rodí se v lidstvu psychopati...? 

 Z Valdštejna Albrecht , ..., Neil Armstrong, Jevgenij Prigožin

 

Člověk prý s duší dravou, ..., bez citu, bez/ strachu...; - a ,,bezů" našli bysme víc

Kdo za lidstvo ale jinak/ vystupoval by proti Kremlu, ...., za církev pravou, ..., poprvé na Měsíc?!


6 názorů

Jamardi
před 4 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

Je pravda, že ve válce, v dravém obchodování se po šéfech chce, aby rychle něčeho dosáhli a oni pak některé a něco obětují. Válčící ví, že při střetu zahynou lidé, ničí mosty, obchodníci propouští zaměstnance, pálí lesy... Tam se mluví o reálném uvažování, ne o poruše chování.


Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip Jamardi

... .

 

Čekal jsem, že to tady někdo řekne :), ale vypadá to, že to ..tady musím říci sám :): ..v některých oblastech asi dost/ s ,,nepsychopatstvím" se bije výkonnost... (bohužel) !


Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip

... .

Jano, pokud o N. Armstrongovi v tomto pochybuješ, podívej se na netu na jeho fotografie :); - jak na ty z mládí, tak na ty současné (novější)... :):).


Janina6
před 4 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

Přiznám se, že o Valdštejnovi ani Prigožinovi toho až tak moc nevím, ale zrovna pilot a účastník kosmického programu Armstrong že by mohl projít všemi těmi testy a přitom být psychopat, to se mi nechce věřit. Trochu jsem pátrala na netu a našla jsem článek Radkina Honzáka o"hodných psychopatech", kde uvádí Armstronga jako jeden z příkladů. Psychopatem byl podle něho např. i Karel IV. Přečetla jsem si, ale beru ty jeho teorie s rezervou...


Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip

 

(( ...)).


Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip

... .

((aneb - myslím si, že snad každý člověk, který přijde sem dolů na Zem, má možnost žít dobře - anebo naopak nedobře... .))

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru