Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V CHRYZANTÉMÁCH

03. 02. 2024
9
10
120
Autor
Lili.

Podařilo se mi vrátit zpět na Písmáka. Hodně mi to tu pomáhá, a i když nejsem žádná extraautorka, cítím se fajn mezi Vámi, kteří takoví skvělí jste. Všem děkuji.

Přečtěte si pozorně
Přiloženou dezinformaci
Vřádčí
Na příbalovém nekrologu:
Měl
Pro smrt uděláno
Chvíli si poleží
Hlínou
Tichem
Tmou
...


10 názorů

Lili.
před 3 měsíci
Dát tip Benetka

Děkuji všem.

A díky, pokud se líbí jméno. Už ho měnit nehodlám. Ani není co víc prozrazovat. Všechno bylo řečeno. 

Pravda vždy nakonec vyjde najevo...

...ale kapitán Terroru F. R. M. Crozier není zavržen. Ani jeho památka. Naopak:)

 

 

 


Lili.
před 3 měsíci
Dát tip Benetka, Gora

Celé to působilo dosti nepříjemným dojmem... asi dvě sta kombinací znaků, témat a pokusů o heslo. Maily autorům a správcům, kteří nemají čas, prozože mají mnoho vlastních starostí, takže bez odpovědi. Konejšení od autorek... vypadalo to, že asi konec. Vytvořit nový profil. Jedině tak.

A nakonec úspěch. Věřím, že nikoli náhoda. Někdo z Písmáku nějak přece jen pomohl. A tak nadšení!

A velký dluh tomu nebo těm dotyčným. 

Právě zpočátku to spíš vypadalo, že to nebude jen 14 dní. Proto ty obavy. A i když jde " jen " o server pro psaní, a život tím nekončí, člověku to přirostlo už tak nějak k srdci a ačkoli se na to neumírá, vyvedlo mě to z míry. Chápu, že není na místě šílet, jsou horší věci, nežli zapomenutý přístup na Písmáka, jenže to víš, jako když vše přišlo v niveč... ale dopadlo to takto. 

Jen ne mym přičiněním. Proto hledám v nastavení, jak změnit heslo, které si pak někam zapíšu. Nikde to v nastavení nemám. Link, na který se kliká, když heslo zapomeneme, mi prostě nefunguje. To byla hned první věc, kterou jsem zkusila. Asi jak nemám počítačovou verzi. Mobilní podoby stránek asi nejsou tak sofistikované... :-/ právě to ale budu muset zjistit. Změnit to heslo na nějaké, které si zapamatuji a zapíšu, někam, nebo pošlu na maily a do úložišť. Pro případ, že fojde zase k mojí " ztrátě paměti " :)


Janina6
před 3 měsíci
Dát tip Benetka

Aha, takže celé dva týdny ;) To mnozí se odmlčí třeba na měsíc, na dva, jen proto, že mají třeba víc práce nebo si prostě chtějí od virtuálního "hemžení" dát pauzu. Tak hlavně ať už všechno funguje bez nepříjemných překvapení! (Co jsi prozradila, mě potěšilo. Upřímnost je fajn a taky se mi líbí tvé nové jméno, je o moc lepší než ta předchozí zkratka...)


Lili.
před 3 měsíci
Dát tip Janina6

Omlouvám se. Nejsou to žádné dezinformace. Jen obavy.

Prostě jsem se postupně odhalila. Postupně odkrývám, kdo jsem. A bojím se negativních reakcí, proto to neuvadím hned najednou. Myslím, že už jsem prozradila vše.

A doopravdy. Nebyla jsem tu od 18 ledna. Ztracené heslo. Nefungovalo nic.

 


Janina6
před 3 měsíci
Dát tip Benetka

A kdy jsi tu vlastně nebyla? Já jsem si ani nestačila všimnout... vždyť tu máš novou báseň skoro každý den ;)


Rhodesie
před 3 měsíci
Dát tip

Já už ani nevím, co je a co není dezinformace, tak to radši neřeším...

 

Rád jsem četl...   :)


Benetka
před 3 měsíci
Dát tip

No já se přiznávám že to poslední dobou nezvládám tak nějak víc než jindy. Myslím tím svůj PKZ život. Některé dny jsem až jako paralyzovaný. Nejsem schopen dělat nic. Ani třeba uvařit si oběd do práce na zítra a pak žeru jen rohlík se salámem. A tak jsem ani nezaregistroval žes tu nebyla. Vím že jsi tu byla jako kapitán Terroru a já myslel že jsi chlap. Ale nee. Zmýlená prostě neplatí. Jsi to krásnější a něžnější pohlaví. Lili tak trochu jiná a teď už jen LiLiE :)


Nami 99
před 3 měsíci
Dát tip

Vítej zpátky

a piš řádky.


Andreina
před 3 měsíci
Dát tip

Fakt dezinformace, leží jinde.


Zeanddrich E.
před 3 měsíci
Dát tip

... .

Vítej zpět, Lili ... :).


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru