Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

I Ty/ poslyš o Robotické prevenci kriminality ((Jihomoravský comics, plus bonus))

10. 02. 2024
3
4
48

 

 

Už velice se nám ten čas přiblížil, kdy jen stěží se cos skryje/ před zrakem ostřížím/ robotické Policie...!! ((koncept comicsu, ...., plus bonus)) 

 

 

:

 

 

 

 

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


4 názory

Andreina
před 3 měsíci
Dát tip

K prvnímu obrázku: Já myslím, že žádní potencionální narušitelé pořádku být nemohou, těmi jsme totiž potencionálně všichni. Na to již pamatuje Bible sdělením Kdo jsi bez viny hoď kamenem. Z toho může plynout pro UI jediné možné řešení - preventivně všechny zavřít. 

K druhému obrázku: Kdysi lidé přišli s nápadem, že člověka stvořil Bůh a obdařil ho určitou mírou svobodné vůle. Výsledkem bylo, že se lidé postavili proti svému stvořiteli a značná část ho zavrhla. Dnes člověk vytvořil roboty a díky UI by je rád obdařil určitou mírou svobodné vůle. Zajímalo by mne, kolik vědátorů si uvědomuje, že vývoj stoupá ve spirále a v každém bodě kopíruje to, co se kdysi již událo, jen zasazené do jiných podmínek.


Zeanddrich E.
před 3 měsíci
Dát tip

 

Nebije se spolu (ve smyslu třeba toho proslulého progresívního pokroku ) - například - potencionální narušitel pořádku, s tím, že má být preventivně odhalován ? - Nebylo by lepší jedno či druhé slovo vynechat...?


Zeanddrich E.
před 3 měsíci
Dát tip

 

... .

No, já vím - jde spíše o pseudocomics, ..., ale možná  si tu u mne už někdo trošku i zvykl... :) 

 


Zeanddrich E.
před 3 měsíci
Dát tip

.... .

 

((Poznámka: tento comics je čerstvým - cca 5 minut starým? - konceptem, a tak snad o to více dnes uvítám veškeré poznámky a připomínky k němu... :) ))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru