Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

2064 názorovédohady dvoulyterárníchkrytyků

28. 02. 2024
0
0
24
Autor
APV

2064 názorovédohady dvoulyterárníchkrytyků

20.2. 2024 15:02:26

gdysysemsepsalklasu:

 

2034  číšnícy soupotvory

fčérasmemělysapendyxem westerndej. dyšmámevobavolno, taksynejdřífskočíme nadvěmalýplsně dopabu uhvěsd. dyckypak upivahovoříme voynteresantníchzajýmavostech adyšsmezrofnadopýjely, taksmesynebylyjystý kolykátýžetodopýjýme. nešsmenatotéma rozvynulydebatu, taknámčíšník přinesdalšídvě. řeksemapendyxovy:

 

"ještě, žemáhonzapřehlet."

 

apendyx mivotpověděl:

 

"nojenaby, bachananěj - znáščíšníky jakýsoutopotvory.

 

abysenáhodounestalo, ženámbudefurtnosyt, paknásnechá - jakofšdy - zaplatitštyry amynebudemvědět, pročsmevožralý stvrdým ý!"

 

 

atatoklasavyvolala názorovédohady dvoulyterárníchkrytyků:

 

gora:

 

Přemku, nejde ani tak o "zábavu", spíše z mé strany o nepochopení. Díky za vysvětlení, i když od autora by je brala víc... tedy jakoukoli reakci na to, že se zabýváme jeho texty. Není to první komentář, který jiní uživatelé k jeho dílům napsali.

lastgasp:

 

Zde nejde o styl. Jedná se o funkční poruchu motorických drah a postižení dětskou dysgrafií a dyslekcií, projevující se úpravou písemného projevu, spojení hlásky s písmem a řazení písmen, jako důsledky obtížné koncentrace na obsahovou a gramatickou stránku projevu. Může jít o LMD (fzávorcemam mojýpoznámku - lechká mosková dysfunkce), ovlivňující dlouhodobě SPU (fzávorcemam mojýdruhoupoznámku - atojebuť státní pozemkový úřat nebo specyfycké poruchy učení). V textu významně vystupuje dysortografie. Jen blahovůle a smířlivost členů redakce umožňuje pobavit se tímto vyšinutým způsobem.

nazávěrpoděkování lastgaspovy zapřesnépojmenování mýchporuchapostižení (tosemfaknevěděl čymfšymtrpym) azároveňsystoho beruponaučení, žeasymožná prafděpodobněurčitě budumuset fpsanípokračovat.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru