Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Něco tady (od včerejška?) nějak nehraje, ..., a tak dnes pouze Dvě (kresby) z okraje... .

06. 03. 2024
5
8
70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


8 názorů

Rhodesie
před měsícem
Dát tip Zeanddrich E.

1) Chlámu se

2) Plně chápu


Jamardi
před 2 měsíci
Dát tip Zajíc Březňák

Zajíci, uvítala bych méně aut. Líbilo by se mě, kdyby byla normální jízda ve slušných hromadných prostředcích a lidé se za to nestyděli.


Zeanddrich E.
před 2 měsíci
Dát tip Zajíc Březňák

... .

Myslím, že jak komu, Zajícï... :).   - Jinak díky za návštěvu, etc.


Zeanddrich E.
před 2 měsíci
Dát tip Jamardi

... .

Jarmilo, když jsem si ke konci devadesátých let, jako geodet - OSVČ, koupil nové autíčko (Škodu felicii), staly se pro mne docela dlouhé tzv. intuitivní, (většinou) bezcílné (několikahodinové pouze většinou; plánované bezcílné ,,dovolenkové" do toho teď nezahrnuji...) cesty druhem relaxace...  Někdy jsem odpoledne třeba vyjel, od nás z Břeclavska, jen tak na sever, a navečer jsem se třeba otáčel u .hradu Sovinec, poblíž Rýmařova... . -Nebo někde na jihu Čech - tam opakovaně, poblíž Sušice... . -A také jsem jednou neplánovaně (jen jsem si zkontroloval, že mám u sebe pas, ..., a nějaké šilinky a německé  marky) zajel do přístavu *Terst na severu Itálie... ((to jsem, znechucen mým kolotočem, projížděl navečer přes Mikulov, a zazdálo se mi, že jsem už dlouho nebyl u moře... :) ))!!

 

*(toto už ovšem trošku vybočovalo, jelikož jsem musel potom, při cestě zpět, někde u Vídně spát, a vrátil jsem se do práce až kolem poledne dalšího dne... :) )


Zajíc Březňák
před 2 měsíci
Dát tip

Bez aut by na světě bylo líp.


Jamardi
před 2 měsíci
Dát tip Benetka, stana.lebloch, Zeanddrich E.

Bylo by zajímavé vědět, k čemu konkrétně lidé ten klid, který v autě mají nebo mohou mít využívají. Radost, že je kola posouvají, mají všichni.

K velikosti: Četla jsem, že si chlap v Praze půjčil malé auto své dcery, protože svoje měl v opravně a zažil, co nikdy předtím nezažil - někteří se na něho lepili, někteří ho nechtěli pustit na dálnici...


Zeanddrich E.
před 2 měsíci
Dát tip

 

(K obrázku č. 1223.

verze 02:   „Podívej se – strašák, co nás roky s gustem plašil, se teď lekl nás! Na velikosti prostě záleží…; - alespoň k něčemu jsou tedy dobré i ty steroidy v životním prostředí… .“ )


Zeanddrich E.
před 2 měsíci
Dát tip

(Zapomněl jsem poznamenat, že tohle jsou dva spíše koncepty...)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru