Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

2074 poděkovánílastgaspovy

09. 03. 2024
0
3
75
Autor
APV

2074 poděkovánílastgaspovy

8.3. 2024 14:15:16

18ýholedna tohotoroku semsepsalklasu:

 

2053 zničehonic zdechnou

vyprávěl myrekdonutil, myslymže fbolkovynách ověřechytilové, žedyš vonamluvý voženách avomužých, takjetoprejkrásný:

 

 "věrojátořícmusym, jó. vonamá nádhernouteoryjy, vonaprostěřiká:

 ženskýstárnouvotřesně. chlapy - natěchtoskorovůbec nenivydět apak zničehonic zdechnou."

aknímy lastgasp připojylnázor:

 

"Vážený pane spisovateli. Váš styl svědčí o tom, že jste měl z českého jazyka tělocvik, při kterém jste si poranil hlavu. Proto vás tolik čtenářů ignoruje. Vaše literární plody jsou vskutku unikáty."

děkujimu, žeměneygnoruje.

smějtesehesky

APV


3 názory

Janina6
před 2 měsíci
Dát tip

Hehe. Však jsem si celou dobu říkala, že taková porucha, při které by člověk necítil žádné předěly mezi slovy, asi neexistuje... Každopádně kdyby se takhle psalo, odnaučila bych se číst.


APV
před 2 měsíci
Dát tip

johA a2a2a,

disgrafií opravdu netrpím. jedná se o mou řeč, tzv. "zvukočeštinu", kterou jsem na základě výzvy ministerstva školství vymyslil, aby děti měli lepší známky z diktátů - dítě přece nemůže napsat správně to, co neslyší...

smějsehesky

APV


a2a2a
před 2 měsíci
Dát tip

APV, ono zde i jinde na sociálních sítích jeden nikdy neví, zda někdo způsobem, jakým píšeš neprovokuje, třeba proto, aby testoval empatii čtenářů pro skutečného,ale též předstíraného disgrafika. Lastgasp má pravdu v tom, že tvůj styl odrazuje od čtení i poskytntí zpětné vazby. Pokud by se mělo jednat o těžkou disgrafii, pak to, bohužel platí stejně, pokud nenabídneš trpělivému čtenáři obsah, který zaujme. Možná by bylo dobře uvést na profilu, že se s disgrafií potýkáš. Chci tím říct, že i disgrafik může nabídnout zajímavý příběh, ačkoliv jako laik neumím posoudit, zda z hlediska formulování textu mu to umožňuje. Ale zajímavý být určitě může.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru