Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dovolená

26. 06. 2002
0
0
591
Autor
Merilin_

A tak jsme se vydali na dovolenou.V šest hodin ráno jsme byli jako na trní všichni nasedlý v autě čekajíc na řidiče.Bylo nás moc na to aby jsme se vešli do normálního auta a tak jsme si od souseda půjčili větší auto.A konečně jsme vyjeli.

    Pokračovali jsme dál po dálnici až jsme narazili na odbočku k ruzinskému letišti.Všichni vzrušeně klábosili až se to nedalo chvílema poslouchat.Dorazili jsme na letiště všech nás sedum vylítlo z auta a jako zbělisli začli vytahovat kufry ze sousedova auta aby brácha nedostal pokutu za to že stojí kde nesmí.

    Ještě jsem se nezmínila o naší posádce :Já ,můj bratr (19),jeho přítelkyně(18)pro změnu můj přítel (16),kamarádka(16),kamarád(15),a nakonec naše malá sestřička(7).

   Odbavování je hrozně nudná věc a tak jsme tam postupně usinali a usínali .Najednou ke me přistoupila starší dama ,jemě se mnou zatřásla.Řekla :Nejste náhodou vy ti které furt vyvolávají v  rozhlase.Protáhla jsem se a najednou sliším : Šrajerová,Šrajer,Karková,Holák,Hančlová,Hnilka a Šrajerová at se okamžitě dostaví do letadla Fisher odletajícího u čtvrtého východu .Propadla panika každej popadl svůj kufr brácha popadl jestě sestru a jesjí kufr a beželi jsme.Doběhli jsme do letadla .Ze všech stran se ozívali narážky .Nějak jsme to přehlíželi usadili jsme se a zas ulehli.


Merilin_
28. 06. 2002
Dát tip
Melo bejt ale nevim jak mam druhou cast pridat

inari
27. 06. 2002
Dát tip
to je už konec??? Něco mi tam chybí, nějaká pointa...

Žůrek
26. 06. 2002
Dát tip
ale to přece není všechno... to by bylo máááálo!

Norek
26. 06. 2002
Dát tip
aha

StvN
26. 06. 2002
Dát tip
Jo taak. Tim se všechno vysvětluje.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru