Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdekoliv na světě

31. 10. 2002
1
0
1261
Autor
Twardowski

Taková blbost

 

 Jsem připraven jít kamkoliv; nic už mě nepřekvapí, cesty se nebojím, cíl poznám. Určitě! Mohu milovat kdekterou, mít rád kdekterého, plakat pro kohokoliv. Láska? Láska vzniká, když je ji  potřeba; a já ji přece potřebuji - láska vzniká kdekoliv jsem.

 Jsem připraven z okamžiku na okamžik zabalit zavazadla, nabít pušku, nabrousit meč, oprášit sbírku zákonů – jsem připraven udělat cokoliv. Zmoknout? Och ano,  chci zmoknout; přeji si zmoknout, toužím být mokrým; rád bych cítil svěží vzduch po dešti, obdivoval rozkvetlou jabloň, políbil hodnou slečnu. Kde? Kdekoliv na světě, jen vzduch tam musí vonět přírodou, musí tam růst jabloň a žít hodné slečny.
Joohankaa
03. 11. 2002
Dát tip
Asi tutéž věc chápeme obdobně, ale vyjadřujeme ji jinak. To co říkáš ty má samosebou logiku, ale to moje taky. Záleží na tom, z jaké strany se na to koukneš.

už chápu!! je to baf!! ;-))

Joohankaa
02. 11. 2002
Dát tip
A co by bylo? Přece když by v anarchii nebyl do jistý míry řád, byl by jen chaos, ze kterýho jsme vznikli, a tudíž by nebylo nic.

anarchie v anarchii by podle mě mohla být jenom řádem...protože anarchie je vše co je neuspořádaný ... pokud v ní něco uspořádáš ... bude to v rámci anarchie - anarchie :-)))

bylo...proč by ne?

ale dobrá blbost (pro blbečky kalibru mého - s nožem vzádech, jistě ostrého:)) *Típek pro takovou blbost ať žije v anarchii anarchie

Kafkas
31. 10. 2002
Dát tip
Taková neskromná miniaturka. Rozkošná miniaturka :-))

Joohankaa
31. 10. 2002
Dát tip
Twardowski: "Hyn sa hukáže!" esli hodné slečny eště žijó... Satanasek: Kdyby i v anarchii byla anarchie, nebylo by už nic.

miklunka
30. 10. 2002
Dát tip
Hodne slecny uz neexistujou :o)))

Twardowski
30. 10. 2002
Dát tip
Ale snad jo, co jineho uz by se dalo delat, kdyby ani hodne slecny uz nebyly ? :-)

miklunka
30. 10. 2002
Dát tip
To nevim :o) ale ja zadnou neznam...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru