Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kdyby chyby

23. 02. 2003
1
0
429
Autor
nikk

kdyby tak člověk

neznal slovo kdyby

 

kdyby tak člověk

neviděl své chyby ...

 

nedělal žádné chyby?

 

chyba chybu mine, zlehounka ji přeskočí

v pohodě si žijem a pak nás chyba zaskočí...

 

 

 

 

 

 


Chenoa
25. 02. 2003
Dát tip
jo, kdyby.....t

Torolfita: Řekněme si to upřímně, to bysme nedělali nic jiného, než piglovali vlastní prahy. Navrch - špínu na sousedovic koberci vidím zřetelněji, než tu svou, soused to má zas opačně. Takže já zametu u něj, on u mně, a je to. Nebo ne ? Co se miniaturky týče, za a) moc miniaturní není, rozvíjí až příliš mnoho rovin, a za b) mně by na pěknou miniaturu úplně stačilo, kdyby se skládala jen z prvních dvou řádků. Nebylo by to takové....rozplizlé do ztracena.

Atalay
23. 02. 2003
Dát tip
Kdyby člověk neviděl své chyby nebylo by žádných.. A všichni by byli dokonalí... To snad nikdo asi ani nechce, ne?! Pěkná pravda. by Atalay :-)

woai
23. 02. 2003
Dát tip
to Atalay: chceš říct něco jako: kdyby nevidomý neviděl ostatní lidi, znamená to, že ostatní lidé neexistují ? :-) někdy člověk ani neví, co z toho, co udělal, byla chyba a co pro něj nakonec znamenalo větší štěstí... M.

Torolfita
23. 02. 2003
Dát tip
Člověk by neměl znát slovo "kdyby", to je fakt. Ale své chyby by znát měl, měl by je pozorovat. Protože obvykle ten, co nevidí SVÉ chyby, hledá je v někom JINÉM. A není už tohle samo chybou? Neměl by si každý nejprve zamést před vlastním prahem?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru