Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Perlová děvka

04. 03. 2003
9
0
1951

Tohle není jenom o sexu....

 

Čekal ve špinavém pokoji těch, kteří šetří na čemkoliv, aby měli na chlast a cigarety. Jednu si zapálil. Všechno bylo prostoupeno pachem kouře.

Přišla tak akorát. V obličeji vypadala trochu jako porcelánová panenka...s temnými kruhy pod očima. Hubená, neupravená, špinavá...prostě děvka. Příležitostná, ale děvka. Do morku kostí. Nenáviděl už ten způsob, jakým se na něj podívala, když vešla. Dneska to ale nutně potřeboval. Potřeboval ze sebe dostat agresi, vztek a frustraci předešlých několika dní. Podíval se jí do očí. Měla bohorovný výraz jako pokaždé. Zvedla se v něm vlna agrese. Takhle by se měl dívat on na ni. To ona je přece kurva!

Prudce vstal a chytil ji za rameno. Pak s ní mrštil na úzkou postel. Neřekla nic. Jenom jej sledovala a čekala, co se bude dál dít. Co sakra tak zíráš? Pomyslel si vztekle.

„ Svlíkni se!“ poručil. Její šaty se rázem svezly na zem. Měla pod nimi černé krajky. Nic víc.

Seděla na posteli a sledovala ho svýma obrovskýma očima. Jako zviřátko, když si prohlíží lovce a ví, že má navrch. To ho rozlítilo na nejvyšší obrátky. Uhodil ji. A pak ještě jednou mnohem silněji. Zase neřekla ani slovo.

„ Tak co je, ty kurvo? Co tak koukáš?“ 

Pokrčila rameny.

„ Ty neumíš mluvit?“

„ To si spolu jako budem povídat o literatuře?“

prohodila sarkasticky.

„ Tak takhle ne, ty čubko! Na to,abys mě urážela, tady fakt nejseš!“ procedil ledově skrz zuby. Znovu ji uhodil. Zajel jí do vlasů a divoce za ně zatáhl. Doufal, že zakřičí bolestí.

Sundal si šátek z krku a svázal jí jím ruce. Bránila se

„ Idiote! Tohle jsme si nedomluvili!“ ječela, ale nebylo jí to nic platné. Byla křehká a slabá.

Kopala nohama, které jí zatím svazovaly jenom krajky punčošek. Klekl si na ni a sledoval její vzdorovitý výraz.

„ Takhle se mi to líbí.“ usmíval se samolibě. Znovu ji uhodil,ale tentokrát už ne vztekle. Vychutnával si svůj pocit nadvlády. Byl příjemně vzrušený. Zapálil si cigaretu.

„ Tak ty bys chtěla mít navrch? Podívej se na sebe. Nejsi nic, než děvka. Špinavá děvka! 

Máš jenom tu svoji kundu. Nic víc na tobě není.“

Oklepal popel na její břicho a pokračoval:

„ To si ho snad radši vyhoním, než abych šel do tebe. Kurvíš se se všema. Šahaj na tebe a tobě je to jedno. Ne, tobě se to líbí! Jinak bys to nedělala.“

 Típnul o ni cigaretu.

 „ Takhle se ti to líbí.“ Zajel jí rukou do rozkroku. Byla vlhká. Měl chuť ji zardousit. Jí se to snad vážně líbí!

„ Tak jo, jak chceš!“ Zajel do ní dvěma prsty. Tvrdě. Druhou rukou jí rval vlasy.

„ Děvko! Děvko! Děvko!“ opakoval. Cítil, jak roztahuje nohy čím dál víc. Pánví pohybovala v rytmu jeho prstů. Vzrušení ji zaplavovalo až ke konečkům vlasů. Pootevřela rty.

„ Nenávidím tě, ty hajzle.“ Vydechla.

V jednom okamžiku z ní vytáhl prsty. Pustil její vlasy a zvedl se.

„ Chceš, abych ti to udělal,ty couro? A máš pocit, že si to zasloužíš?“ kladl řečnické otázky. Zapálil si další cigaretu. Usadil se v křesle naproti posteli a pozoroval ji. Přejížděl očima po jejím těle. Sledoval svázané ruce a podlitiny na krku. Ty jí neudělal on....Pořád ještě dýchala prudce se rty pootevřenými. Její klín se zmítal v přívalech vzrušení.

Nalil si víno. Podřadné víno pro chudší . Smočil v něm rty. Chutnalo po síře.Znechuceně jí ho chrstnul do obličeje. Přejela si jazykem po rtech.

„ Udělej mi to.“ zapředla s temným zabarvením v hlase. Jedním pohrdavým gestem uvolnil uzel na šátku.

„ Udělej si to sama.“ Řekl.

Její prsty se skutečně rozběhly po vlastním těle. Hrála na tenké strunky svých citlivých míst.

Znala je dobře. Její počínání ho fascinovalo....

Chtěl ji ponížit a chtěl ji vyhodit ven. Nedokázal se ale ovládat. Vzrušoval ho pohled na její nahotu. Nedokázal přemýšlet. Roztrhnul krajky jejích kalhotek. Ucítil, jak jej v sobě sevřela. Dělal jí to tvrdě, rychle...Sténala. Kapky jeho potu jí stékaly po rtech do úst. Polykala je.

„ Ty děvko! Ty špinavá čubko! Nenávidím tě. Zabiju tě.“ Šeptal skrz zuby.

„ Ano.....Ano...“ sténala ona. Cítila k němu tolik nenávisti, že ji to spalovalo. Nenávist až k orgasmu.

„ Křič, ty kurvo! Chci tě slyšet!“ 

Zarýval nehty do její kůže. Před očima měl mžitky. Po těle se mu rozléval slastný pocit vyvrcholení. Za zavřenými víčky viděl změť obrazů.

Byli společně...

To, co k ní cítil, balancovalo na tenké hranici mezi nenávistí a náklonností. Raději nad tím přestal přemýšlet. Zvedl se z postele a zase si jednu zapálil.

„ Můžu se  tady umýt?“ zeptala se. Ukázal ke sprše. Zatímco kouřil, smývala ze sebe jeho sliny a pot. Když se oblékla a divoce rozcuchané vlasy zase trochu upravila, do tváře se jí vrátil její povýšený výraz. Zhodnotila svoje podlitiny a škrábance.

„ Ale ale...“ konstatovala lhostejně.

„ Kolik za to chceš?“ zeptal se.

„ Pět kilo plus ty kalhotky byly za třistapade. Osmsetpade.“ Spočítala mu to.Vytáhl z kapsy poslední tisícovku.

„ Máš zpátky?“

„ Ne.“

„ Tak si to nech...a nebo se za to můžem ožrat.“

„ Sorry. Nemám čas.“ řekla a rychle ze stolu sebrala nabízenou bankovku. Vzala si kabát a vypadla do zimy.

Zůstal sedět na zemi s podřadným vínem, co chutná po síře a ožral se sám.

 

 

 

 

 

 

 


Dost silnej odvar, ale...

Plopez
12. 09. 2003
Dát tip
Jéhhe! Kolečko se uzavřelo. řikal sem si, že tě od někaď znám. Teda ten styl..

Plopez - Cože? Cože? Odkud že mne to znáš?

Kryton
28. 05. 2003
Dát tip
Něco jsem ti k tomu slíbil a je to hotový. Vzpomínáš si? Není to tak dávno...

Son_Gohan
29. 04. 2003
Dát tip
Obě postavy jsou tak na nadopování rohypnolem. Tu děvku celkem chápu, nymfomanie není tak vzácná a málokomu se povede mít koníčka za práci . :) Ale ten chlap se mi zdál skutečně nemocnej... na své ukojení potřeboval někoho aspoň chvíli týrat za pětistovku, aby podepřel svoje pošramocené ego. Nejhorší je, že když člověk pozoruje svoje okolí, tak si takových náznaků začíná všímat, a pak je mu docela těžko u srdce.:( A Sarah, tak divokou představivost jsem nečekal :)))))))))))))))))

Squadrina
13. 04. 2003
Dát tip
Aha...tady existují nějaké podivné spojitosti...asi... Ale v tomhle je síla. Sarah, ráda mučíš svoje čtenáře a necháváš je ve zmatku?

WiruZ
12. 04. 2003
Dát tip
drsny.....ale moc....*/*

OttoWolf
07. 04. 2003
Dát tip
Tak už mě máš tady lady :-))) zatím toho moc nemám ,ale myslím, že díky tobě toho napíšu daleko víc...ostatně mrkni na to sama.

Kryton
02. 04. 2003
Dát tip
Uz vis, proc jsem chtel, abys prepsala moji Pearl's Girl? :o)

Prohlášení pro tisk - Anonym33 neznám, nikdy v životě jsem ho neviděla a vůbec nevím, co tím jako myslel. Snad nějaké narážky na mou podváhu? :)))

redscorpion
13. 03. 2003
Dát tip
Sarah: někdy bohužel nemůžu říct, že když někde něco vidím, opravdu to tam je)-8 Ale to není tenhle případ... Mimo to, tuším, že Woddy Alen řekl: vše, na čem se dva (popř. více:) lidi při sexu domluví, nemůže být špatné...

Dejv Sarah: Tak to sem ti to ani nemusela odesílat soukromě...:))) :D

PecKer
11. 03. 2003
Dát tip
Takhle to u vás vypadá? Představoval jsem si to z povídání jinak. Až naškudlím svých 500, ozvu se

Pecker: Hlavní hrdinky mých příběhů se nerovnají JÁ. Ale 500 se hodí dycky...:)))

redscorpion: To množné číslo neplatí pro celej svět a všechen lid...jenom pro takovej momentální trend. A o té oblíbené otázce to do jísté míry je. Tak vidíš - nějakou tu myšlenku jsi na dně toho nechutného, naturalistického popisu sexuálního života, ( který přece nemůže být ničí jiný, než můj, když už jsem to napsala ) nalezl :)))

Docela drsný, Sári, obzvláště když si uvědomíme, že se to (nebo něco podobného) na světě fakt děje... hmm... nebudu tady uvádět co mi to připomíná... raději ti to pak odešlu soukromě. Mimochodem - napsaný je to ale fakt dobře - máš perfektní sloh. Za to dávám típeček (ale nikoliv cigaretou o tělo hlavní hrdinky:)).

redscorpion
10. 03. 2003
Dát tip
Sarah: ten prolog tam byl, nebo jsem ho jen nečetl? Takhle žijem??? Snad takhle žiješ TY, ale Já nikoli(-8 Nevkládej Slova Světu do úst... a přiznej pravdu subjektivitě. A popravdě: skoro jsem tam našel svou oblíbenou otázku - kdo si koho kupuje? Kdo je poníženější. Děvka za to, že bere prachy X nebo on, protože jí za to musí platit...

redscorpion: Viz prolog. Agrese, frustrace, odcizení, peníze......Takhle žijem....

Albireo
07. 03. 2003
Dát tip
Drsný - ale moc dobrý! *

redscorpion
06. 03. 2003
Dát tip
Naspaný je to fakt dobře...nicméně myšlenka je asi zahrabaná dost hluboko - jestli tam nějaká je(-:

fungus2
05. 03. 2003
Dát tip
Hm. Je to poněkud drsné, ale zručně napsané.TIP

Radost
05. 03. 2003
Dát tip
jo, tak tohle je zručně drsný... z vlastní zkušenosti?

Plopez
05. 03. 2003
Dát tip
hodně dobrý

AFRODITA
04. 03. 2003
Dát tip
tak vydržela jsem do konce, ale koukám na to v telce a ještě to číst...nemám ráda hrubost, ale je to výstižně napsaný.....t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru